Отговори
# 555
нещо не стана качването на снимката, май е много голяма ...
оставям адреса да и се порадвате

http://www.picrolls.com/wallpapers/65/65401-Animal_Collection_Vol_40_No_19.htm

# 556
Добро утро! Grinning

Аз така се разглезих предните два дни, че си викам "Малееее... и днес caritas-чето Heart Eyes кой знае каква закуска ни е спретнала Blush "

Ааа, накрая ще си изям боя от някоя гладна бременна жена (или от такава на диета, което е дори по-лошо Mr. Green), така че никакви закуски за вас - само кафе:

Хубав ден! Hug

# 557
Гимнастика ooooh! Кафенце Party Подкарахме я тази седмица на кофеинова диета с кекс  hahaha Дано да има полза Praynig

# 558
Добро утро и от мен, приятели!  Hug
Кари, кафето ти е несравнимо, аромата му изпълни целия форум!  bouquet
Да ви се похваля, че след вчерашния импровизирания празник в офиса и резултат несвършена работа, шефа ни съжали и днес ще имаме банкет все пак.  Wink Sunglasses
Хубав ден на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 559
  • София
Мммм, наистина много ароматно това кафе, Кари  Wink

Деми, страхотен шеф имате! Айде и днес се набанкетувайте, пък още по-голямата несвършена работа ще почака до утре.

Квази, аз просто исках да обясня на Камъчето закачката с Кнут Хамсунг. Обаче като прочетох твоята и тази в Уикипедия биография  Shocked Камъче, започваш да влизаш във форма, да си пак много духовита и това много ме радва Hug

Вики, и твоята снимка е много интересна. Между другото тази сутрин се замислих дали да не почна сутрин да играя по малко гимнастика. Ми много обездвижена се чувствам бе хора  Tired Иначе и аз като Йоси си казвам: е, няколко кила отгоре са само част от подготовката за бременността... Най-лесното оправдание Crazy

Илче, не си давай много зор в работата. И бягай далеч от всякакви ядове и нерви.  Heart Eyes

Дуди, аз ще си поръчам от сладкото само ако със цели смокини. Ама и нахална, а  Embarassed

Пожелавам ви приятен ден. И се усмихвайте smile3503

# 560
ДобрУтро, слънчица  Hug

Имайте милост и днес не споменавайте (поне докато тръгна на работа) разни сладки и солени изкушения. Че всичките ми усилия от свалените преди близо 2 години 20 килограма, отидоха  на вятъра и сега отново по-скоро се търкалям, отколкото да скачам  hahaha   261uu . Пък не му отива на едно щурче да се търкаля, освен ако не е в един ху-у-убав и мечтан 9-месечен период Wink

Зазинка Hug, смокините са си цели- целенички, душицо. Чакам адрес за доставка  smile3535

Скривам ви се сега, че дИцатЪ рИвЪт за мен  Crazy

Усмивки и слънчево настроение ви желая на всички  Hug

# 561
  • На планетата Земя
Здравейте!

Ей така съм днес!

Подготвям се просто за следващия разочароващ месец. Ей така ще остарея - с разнебитен цикъл, зацапвания и тем подобни гадости. Нужен ми е спешен ремонт, рециклиране, ъпгрейдване или каквото там дават.

И в работата едни задачи - ПФУУУУ - става ли дума за НОИ, персонал и инспекции по труда, почва да ми се повръща.

Айде бегам, днес не ме търсете!

# 562
Хе, хе Миле, хареса ми това с ъпгрейдването ! Mr. Green
И аз се нареждам за НОВ Core 2 duo процесор !! Mr. Green hahaha Сегашно поколение, а не от времето на Правец 16.

# 563
newsm43 малееее, Милеее, мъ уплаши мъ бееее, нидей тъка  Crazy Blush

Па на НОИ хич не им се нерви, те са си такиви  Mr. Green

Ей, Зази и Йоси, да не съм ви чула да ми говорите за диети и че сте дебели, това вашето на нищо не прилича... #Cussing out ми аз почвам да се чувствам, като онези от снимката на Викторияна  Sad ... ако искате да ме изгоните от тука.... продължавайте  Crossing Arms

Камъче, харесва ми че си отново свежарка тук сред нас  Hug

Мен ме цепи глава днес... ама ще я нацепя аз нея...  #2gunfire Отивам да си направя едно ментово чайче с многоооо лимон kaffeetrmker_2
Хубав ден на всички вас   bouquet

# 564
Добро утроооооо!!!

Кари хубаво кафенце.....как се лиска и разнася аромата чак до мен!

Деми много ларш този твой шеф - ще загази с тия тържества...... smile3505

Зази права си за оправданието за килцата, но ако не е това оправдание знаеш ли колко съм бърза с диетите.........не го мисля много, много - веднага отрязвам всякакви сладки неща, оставам без вечеря и намалявам всички порции като за врабче и съм във форма до 1 седмица....но сега не мисля да гладувам....  no

Румикс извинявай, но като съм била повече от 20 години 45-46 килограма при ръст около 1.62 като започна да приближавам сега 50 и то без бременност (още) и ми призлява......Но няма да говорим за това и за сладкиши също, че......

Миле недей така, моля.........не се ядосвай, не са бунтувай.......успокой се.....кажи му там, че не те интересува и ще стане - хоп и станало..... newsm17

Аз от София си купих едни книжки на Норбеков, чета и се опитвам да мисля позитивно и ведро и оптимистично........е не е много лесно, но днес се събудих щастлива - защо - не знам, но бях щастлива......вече не съм толкова спокойна, но си е от състоянието ми явно...Боря се с бързо тупкащото ми сърчице, което е знак че съм притеснена.......за какво - никой не знае...Ако искате повече информация за Норбеков погледнете тук -

http://www.norbekov.bg/index.php?option=com_content&task=blo … =47&Itemid=53

Пожелавам ви хубав ден с много усмивки!!! smile3521

# 565
  • София
Миленце, едно голямо гуш от мен  Hug  Hug  Hug За работата не си струва да се ядосваш. За другото... ми то пък не се знае...   Praynig

Румка, и аз като Йоси, години наред съм била едни и същи килограми, без да спазвам абсолютно никакви ограничения. И сега изведнъж - 4 кила отгоре. Затова се шашнах. Аз не съм си променяла начина на хранене, нищо... Ама като се замисля, що лекарства изпих и ми набодоха..... викам си, може и от тях да е....

Дуди, аз сладкото предпочитам лично да си го взема. Само да не се изненадаш един ден като ти звънна на GSM-a и ти кажа: аз съм тук, ти къде си и можем ли да се видим  Heart Eyes

Йоси, радвам се, че си се събудила щастлива. Като имам време, ще прочета за г-н Норбеков.

А къде е днес нашето прясно бременно девойче с розовите домашни ботушки?  Thinking Да не би кекс да готви......

# 566
Аз току-що направих нещо, което не бях правила от години - изядох 1 хот-дог  Laughing А по излишни килца съм на предна линия в момента. Ама нещо хич не ми пука, а трябва да се стегна накрая.

Имам една приятелка - с нея едно време бяхме и двете към 50 кг, после тя рязко отслабна, аз понаддадох.  Crazy И един ден, вече тя е 42, аз към 60, тя ми описва някаква нейна позната колко била мощна, дебела, едра, аз питам като еди коя си ли примерно,а тя: "Е, не чак толкова, долу-горе като тебе е така като те гледам", от което аз  Shocked  hahaha

# 567
Аз от приказките за манджи не избягах, но сериозно започвам да се замислям да го направя, като слушам кои се оплакват, че били дебели! ooooh!
Моооля ви! Praynig
Чувствам се като хипопотам на на квадрат!!! Crossing Arms

# 568
  • София
Карииии, пиленце златно, ти си толкова красива, особено като се усмихнеш  Heart Eyes

Тес, как се чувстваш в новия дом? И майната му на хот-дога, нали ти беше сладко  Grinning На мен от няколко дни ми се е приял дюнер, ама пусто като няма наблизо.....

# 569
На мен ми е супер в новия дом, даже скоро ще кача малко снимки да ви покажа. Тогава ще кача и снимчиците от срещата. Проблема е, че покрай преместването бях забутала някъде кабелите за фотото, но сега ги открих и скоро ще ги видите и тях със закъснение.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт