Отговори
# 540
  • София
Миле, браво на теб, рецепта-трепач! Проговори отново твоята поетическа душа......  Heart Eyes

Илче, спокойно, мила, всичко ще бъде наред с раждането. Пък и ние за какво сме тука, да не почвам да броя колко палци ще стиснем за теб. И бебето ще бъде живо, здраво и много сладко   Hug Ей, отдавна на бях вадила кристалната топка.....  Crazy

Камъче, тука при нас се върти по ТВ една реклама, как на една девойка хобито й е скандинавска литература. И се споменава тоя Кнут Хамсунг, че бил май Нобелов лауреат. А днес вече и по Дарик радио слушах реклама, в която го споменават въпросния Кнут, та затова реших да те питам - аджеба толкоз ли е велик наистина и задължително ли е да сме запознати с творчеството му.....  ooooh!

Квазко, още веднъж поздравления за кулинарните ти способности. Не мъж, а желязо, както би казал поета .... ама то това беше в едно друго време.... Е, да кажем, че Герой на Нашето Време   bouquet

Кари, пак залиташ у питките  Naughty

# 541
Кари, пак залиташ у питките  Naughty

Че то аз не съм излизала оттам. Laughing
Толкова си мога. На Милето рецептата е висш пилотаж, както и творбите й върху..... smile3505.
Mr. Green

# 542
Зази Hug специално за теб кратка биографична справка за Кнут Хамсун (Педерсен) Mr. Green

Кнут Хамсун – роден в гр. Лом. Баща му е Хабрият шивач.
На 14 год завършва училище и започва работа в гр. Трън. 
Работи все поетични професии – полицай, даскал, кондуктор...
Печели Нобелова награда за романа си  “Благодатта на земята”.
През Втората световна война е отявлен нацист.
Два пъти женен, 5 деца.
Живее почти до сто годишен.

По нашироко ТУК

Милето Heart Eyes страхотна рецепта Hug Спазили сме я с едно две пикантни подобрения Mr. Green Да видим сега, какъв ще е резултатът Praynig Heart Eyes Praynig

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 22:24 от Quasimodo.

# 543
Леле, Квази, първо помислих, че си правиш майтап, като прочетох кратките биографични данни за Кнут Хамсун... Но после като видях, че е истина, съжалих и него, и целия норвежки народ!  smile3532

# 544
За тази доц.Томова става дума нали Лени
http://www.docenttomova.bg/index.php?p=1
Марги ще пробвам и по твоята тактика дано стане....ако не при Томова.
Квази утрепа ме с тия кифли  ooooh! ooooh! ooooh!. А сладко от смокини как ми се яде...ама домашнооооооооо Whistling Whistling Whistling
Спрете се молим ви.....че списъка от първа страница нараства и .....поне малко не ви ли е жал за нас Mr. Green

# 545
Леле Марги и аз си помислих същото, ама мааалко се различават писаниците в уикипедия на шведски и български. Пък и то в таз уикипедия може и ние да напишем по нещо за него .... smile3532

На шведски http://sv.wikipedia.org/wiki/Knut_Hamsun, което почти няма нищо общо с българският превод всъщност.

Ето и на английски и си помислете следващият път дали да вярвате на уикипедия http://en.wikipedia.org/wiki/Knut_Hamsun

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 22:41 от Kamache

# 546
Пингвинче Crossing Arms никога не бих си позволил шега с нобелов лауреат Naughty Те и без това, тези които раздават наградата, достатъчно шеги си спретват Crazy Само като погледнеш, кои са носители на наградата за литература  Crazy е достатъчно hahaha

Камъче Hug , че то на норвежки по-малко неща пише бре Shocked Само "дискографията" му е по-пълна, но иначе пак си признават, че е роден в Лом hahaha Очевидно българският вариант не е превод  на норвежката статия, а е писан от някой ентусиаст Peace

# 547
Здравейте момичета и момче  Hug Hug Hug
Наминавам да поздравя именниците и да им пожелая здраве и сбъдната мечта  Hug  bouquet
Честит да е и професионалния празник на тези, които имат такъв  Hug
Гушкам ви и ви целувам всички  Hug Hug Hug

# 548
Кой каза домашно сладко от смокини Crazy?
Пишете го на първо място в писъмцето с поръчки за Дядо Коледа и между другото на лични ми пратете адрес за доставка Wink. Шъ гУ играя джуджето на добрия старец. За Снегурочка съм малко попревалила годинките. Пък то къде щурче- там и джудже Mr. Green

(ако ви се струва, че избързваме с коледните поръчки, шЪ намерим друг повод- нИ бойтИ сЪ дИца Hug)

Съвсем съм сериозна, да знаете yes

Айде, че Квази плюнчи молива и почва да прави "оня Списък" Joy Joy Joy

Гуш  Hug

# 549
Квази аз се поправих  Blush, че то е на шведски, не на норвежки, аз щото малко още съм в пета глуха и ново запарена от сауната и съвсем се оплетох.  Ама ти схващаш.

И аз толкоз да не изпусна да си извиня отсъствията, та съвсем забравих, че то българите празнуват. Честит имен ден на всички и честит празник на де що е свързано със строителите, това значи и на меееен  Mr. Green.

Само да кажа, че най-ми харесаха рецептите на Лени- 5 минути гледах тез кафета ей... и Милето, само дето ще трябва бая да се разтърся за продуктите от втората, ама ако трябва и отвъд океана ще се пробвам - то пък може и по интернет да си поръчам някои от продуктите  newsm78, предполагам.

Сега лека нощ и приятни сънища!

Дуденце, аз може ли да си поискам друга доставка, че не обичам сладко.

# 550
Кюбит в Гръцко съм както каза и Зази. Помня, че някъде срещнах въпроса ти, но после го загубих.... ooooh!

Прави сте с тези кифли, ама като лесно се паля за лесни вкусотии......Вече се усещам доста напълняла и това ме вбесява, но пък може би по-добре малко д-пе и бузки, отколкото изпито лице. Освен това като ще бременея скоро  Praynig,  не трябва да съм много слаба........не че още съм слаба.....пък и тези лекарства.......никога не взимам лекарства на гладно......  Sad

Милееее в тази твоя рецепта, ако можеше щипката късмет да стане супена лъжица късмет, ееееееехххххххейййй щяхме да бутаме колички отдавна всички заедно.........ама като е щипка - много малко, бе.... #2gunfire

Камъче усещам те по-бодра.....само така - удоволствия всякакви и да си колкото може по-ангажирана и други удоволствия и красиви гледки!!! Hug Hug Hug

# 551
Камъче Heart Eyes схванах бе пиле hahaha То на шведски версията съвсем орязана ooooh! На норвежки поне малко мяза на нашата Hug

Лорка Hug Стискаме палци за гадините, пиле Praynig Да не мислиш, че сме ги изпуснали Crossing Arms

ЩурАче Hug насочвай потока от смокиново сладко към коремчестите консуматори Heart Eyes Ние сме заредени до тук  newsm78 Иначе аз ще си пожелая от Дядо Коледа да се запознаем на живичко с теб Praynig Heart Eyes Praynig

# 552
Хайде да ви казвам лека нощ. Утре започва моята работна седмица и отсега усещам как едвам ще я кретам. Така че, може да не се появявам много често, но ще наваксвам през почивните дни! Много  Hug Heart Eyes

# 553
Хм... Thinking Явно сайтът пак има проблеми с достъпа hahaha Нищо де Hug Ще кажа Добро утро Hug пък все ще се намери някой късметлия с по-добра връзка да ми отговори Party
Аз така се разглезих предните два дни, че си викам "Малееее... и днес caritas-чето Heart Eyes кой знае каква закуска ни е спретнала Blush " Ама сега, като се замисля newsm78 по-скоро след вчерашната кулинарна вакханалия, ще си починем 5-6 дни hahaha

Лек ден Hug Heart Eyes Hug

# 554
Добро утро!  Hug
Докато чакаме закуската да направим сутрешната гимнастика!

Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт