Отговори
# 525
да ви прочета преди да си тръгна от офиса  Confused интервюта за нов човек,  опаковане /утре се мести/ и ужас кога стана 20,00

Йоси радвам се че ти харесва моят приятел котарака Hug Той е улична превъзходна, но е много умен и своенравен като повечето котки  Laughing наскоро доктора го сложи на диета, че беше станал 6кг , но пък от друга страна се движи много и е невероятен ловец. Трябва да го снимам какво настава когато мине покрай двете овчарки - движи се бавно и ги гледа презрително newsm68

мили момичета с тези месени работи после как да си вляза в дрехите, а така обичам да ги похапвам и меся също .... но в петък докторката каза  smile3528 smile3527 стоп и скам след три месеца даси 10кг надолу.... така че няма да участвам в кулинарните обсъжадния за мое съжаление .... подвеждам се бе хора и аз човек  smile3506

# 526
Я сега внимание насам Mr. Green Бате ви Quasi к'ви ги е спретнал bowuu
Пускам малки снимчици да не вкараме в бела Телфина hahaha Който има смело и юнашко сърце, и не държи на самочувствието си на майстор готвач, да цъка за по-големи изображения Shocked
Първите са с яйце и сирене, а вторите със сладко от смокини. Сякаш вторите по-добре се получиха Thinking

Не се престарах с формите само и единствено от уважение към кака Милето Heart Eyes После да не и се налага да отговаря на въпроси от рода на "Щом този може по-добре от теб, как я мислиш ти тази работа и как ще я караме занапред Crazy "

Мелани Hug и аз се влюбих в котарака Heart Eyes
Зази newsm66 ... ти си знаеш 'що Crossing Arms Докато ти посинее Д-то hahaha  Heart Eyes

# 527
  • София
Мелани, и аз съм ЗА да спрем тука с всичките тия баници, питки, бухти и тем подобни  Naughty Само да похваля Йоси, че такива бухти не бях виждала, фантастични изглеждат  Heart Eyes Еееее, Квази, направо ме засрами с тия чудесии. Пък как обичам сладко от смокинииии... Уф, що така се пълнее от сладкото бееее Sad

Илче, ама ти от сега си знаеш, че на 28 декември ще раждаш, така ли  newsm78 Брей, та страшна тая холандската здравеопазвателна система бе  Rolling Eyes Ама пък ще си знаеш отдалеч, че Коледата ще я караш в къщи, а Новата година в болницата ще посрещаш. Ама това че няма да имаш нет там - лошо, как ще ти честитим Новата година Confused

Ленка, хареса ми и на мен твоята почерпка.... Grinning

Лорче, ами ти що не се хвалиш, разбирам, там по нашия край нов ин-витро център имаме, и по-точно у Шумен, пристанището на Варна.... Ти при д-р Димов ли работиш?

# 528
Мелани, и аз съм ЗА да спрем тука с всичките тия баници, питки, бухти и тем подобни  Naughty

Ааа, а кой каза вчера нещо за плюнченето, мм? Crossing Arms Grinning

# 529
Аз час при Марков не можах да запиша за ФМ.....всичко до декември е пълно.Аз знаех, че по рано...ама чак пък толкова ooooh!.Сега ще се ориентирам към друго място - казаха ми, че доц Карагьозова от МЦ Фемина също била добра newsm78. Марги ти в Щереф newsm78 ли ще правиш ФМ  newsm78 или другаде.
А и още нещо Rolling Eyes другите бременни витамини за бременни пиете ли newsm78 от рода на Пренатал, Матерна и т.н......

Бъни, при мен "няма" няма! И на мен миналата седмица при Марков се опитаха да ми излязат с номера, че всичко до декември било пълно, ама аз изръмжах и получих час за 23.11. Говорих с Юнакова дали да правя ФМ в Щерев, но тя ме посъветва да си избера едно от следните 3 места: Марков, Димитрова във Фемина или Мазнейкова. И понеже Лени ми беше препоръчала Марков, затова се метнах там.

Относно витамини и добавки - аз за момента не вземам такива, и с първата си бременност не вземах. Гледам да ям достатъчно плодове и зеленчуци, а напоследък все пак гледам да похапвам и месце, така че да снабдявам Кашалотито с всичко необходимо.

Квази, за Телфина не знам, ама аз ще те очистя заради тези кифли!  #2gunfire Ама ще видите вие през уикенда като си подложа една възглавничка под коленете пред кухненската маса и какви снимки ще ви постна аз тогава! Да няма само "Ох" и "Ах"!

# 530
А и още нещо Rolling Eyes другите бременни витамини за бременни пиете ли newsm78 от рода на Пренатал, Матерна и т.н......

Аз не съм бременна (още  Flutter), но пия. На последната контрола ме ръчнаха да ги почвам заедно в комбинация с омегите.
Мога да се обясня защо, ако се наложи. Пий и ги прокарвай с много вода.  Mr. Green

Бъни, не ми е работа, но не мога да се сдържа. Мазнекойва не бих я препоръчала, въпреки че не е лош специалист.

Леле, Квази...   chef Браво на теб. Моят мъж готви с удоволствие, но тестените неща не го влекат, ще взема да му покажа твоите произведения.  Grinning За да съм по-убедителна, че и той ще се справи.  Joy
По коя рецепта ги направи, казвай, за да запрятам ръкави.   chef
Сутринта си спретнах набързо няколко соло бухтички след вашите снимки тук.  bowuu

Илче, без да повдигам темата, само искам да попитам за моята лична статистика. Тъй като имам претенции да знам доста за родилната култура в Холандия много силно ме интересува дали секциото ти по желание?
Надявам се, че въпросът не е много личен и ще се радвам, ако ми отговориш.  Grinning

Лени, точно така, мила. Важното е тук да сме от един отбор.  Hug
Твойта почерпка доста ми размъти мозъка сутришно.  Crazy Чакам мъжа ми да се върне и да му връча престилката и точилката.  Joy

Йоси, аз пак ще си повторя питането.  Blush Ще се издадеш ли в коя страна си?  Flutter

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 21:10 от Кюбит

# 531
  • София
Кари, виноват  Confused Ама наистина е гадно.... На мен, дето не съм бременна, пък на кореместите не знам....  Tired

Ау, пък Маргаритковия пингвин какви закани ни отправя  hahaha

Кюбит, Йоси е у Гръцко. Тя не че крие, просто не е видяла първото ти питане.  Hug

# 532
Ехо, бандииииити! Ама вие работите ли, семейства имате ли, кога спите и почивате...ама направо сте като тинейджъри бре!  Mr. Green

Аз само да се предам и да помоля тефтеркаджийката да ми извини отсъствието, ако трябва ще взема извинителна бележка от македонката организация във форума  Wink. Но ви чета постоянно, че отпусна ли се и за ден и не ще ви насмогна, пък и такова веселие сте си спретнали. А за кулинарията ви, нямам думи, добре че сега съм в период, дето не ми се яде много  newsm78, и аз направо се учудвам на себе си, но май ще е от обстоятелствата.

Сега отивам в сауната и басейна и като изляза, ще ви нагледам и да се опитам да запомня кой, що, защо с кого, пък и Зази някаква загадка ми задаваше, ама не я вдянах от веднъж. Само да ви раздразня Mr. Green, че тази вечер, в момента виждам първото за тази година северно сияние - не е с много цветове (синьо-жълти нюанси) и не е цялото небе, но е невероятно красиво, ама защо толкоз рано или май не е рано  newsm78... Абе я да ходя в сауната, и после дано мозъкът ми не се е разтопил, ще пиша пак!

Неможем без вас ей  Heart Eyes Hug!

# 533
Бъни, не ми е работа, но не мога да се сдържа. Мазнекойва не бих я препоръчала, въпреки че не е лош специалист.

Лени, точно така, мила. Важното е тук да сме от един отбор.  Hug
Твойта почерпка доста ми размъти мозъка сутришно.  Crazy Чакам мъжа ми да се върне и да ми връча престилката и точилката.  Joy

Кюбит  Peace както винаги си много дипломатична, да Мазнейкова не е лош специалист или поне не беше. но в последните 2-3 години го обърна на пладнешко печалбарство и и личи от километри. Бъни, ако искаш преглед за 5 минути и претупване отиди при Мазнейкова или Димитрова, ако искаш да имаш истинска ФМ - Марков или Томова.

Иначе Кюбитче - няма лошо нека се потруди и твоето момче  Whistling Whistling Party Party Flutter Flutter Crazy Crazy

# 534
Кюбит-че Hug Ей тази рецепта предизвика най-голямо доверие у мен Mr. Green
http://vkusnotiiki.net/recipe.php?rec=619
Важно да е се омеси много, много добре и тестото да остане максимално меко без да лепне, иначе ще станат твърди Naughty
Абе много често се замислям, че съм си объркал професията Thinking Трябваше май да се хвана с нещо, което се прави с ръце, а не с глава Heart Eyes Така щеше да ми е доста по-мирно Heart Eyes

# 535
Кюбит - хич не е по желание, а по нужда  Confused  И пырвият и този пыт - няма начин, поради предишни медицински интервенций, не е безопасно да имам истински контракций и да преминавам през раждането. Затова и стискам палци бебето да си изтрае до датата, че иначе ще е по спешност. Аз иначе бих искала да си раждам нормално (то не, че и нормалното е голям купон), но да ти режат месцата, не си е работа (после 3 дни на епидурална упойка на легло, за да нямаш никаква болка и да ти дойде кырмата, пык и притеснения дали бебето ще диша нормално, а като за капак доста крывчица ми източиха предишният пыт, поне спасихме крывопреливането ама на косым). Выобще на собствен грыб си изпитах всички прелести на цезаровото. Аз лично сым адски доволна от болничната помощ тук и от всичката подкрепа и професионализым, но.... хич не го очаквам с нетырпение този момент. Казаха, че този пыт може да е по-леко от другия, но...на мен ми е най-притеснено за бебчо, дали ще е ОК, че с Виктор пырвите 24 часа си имахме притесненията......Гледаа да не го мисля много-много, че така или иначе нищо не мога да направя. Рупам желязо на таблетки и отглеждам Крали Марко в тырбуха и да се надяваме, че и двамата ще сме ОК!  Peace

Зазолинка - ми на мен ми дадоха избор на 24 или 28 Декември, мислих мислих и реших, че искам да си имам Быдни вечер всяка година, а детето да си е на отделен ден. Ама да ми е яка душата. 23 рожд ден на половинката, 24 быдни вечер, после коледата на 25.26, рожд ден на бебето на 28. И понеже след цезарово те дыржат 4 дни в болница, май наистина ще си карам Нова година там, щото е 4 ден тогава.......Обаче ако си мислят , че ще лежа аз толкоз време Naughty На етажа има Интернет, та оттам ще пиша!!!!

Хорааа ама тези бухти, тези кифлички....нямате милост!!!!!!!! Crazy

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 21:35 от Илче

# 536
  • На планетата Земя
Ей, милички! Нямате равни на себе си!  Heart Eyes

Спирам с кифли, питки и тем подобни. Обещавам. То не бях и аз първа де. Само за протокола казвам, че пилетата и рачетата са правени на ръка. Много е лесно, който иска на лични ще му пратя линк с указания. За мен всичко това най-вече е забавно и много ме отвлича от нашата друга любима тема. Един вид терапия да не мисля постоянно за това така желано ревящо нещо.   Mr. Green Hug

Така че забъркваме подходящата рецепта за виенски бебета:

175 мл спермита
1 яйцеклетка
увита в 70 гр. разтопен фоликулин
щипка късмет
настъргано чувство за овулация
сатенени чаршафи (по желание)
3/4 тубичка Пре-сийд или 1/4 прясна ЦС
По желание пълнеж - ягоди, шампанско
сметана за намазване

Желая на всички ви добър апетит, качествени продукти, добра печка и двама истински, влюбени майстор-готвачи!

# 537
Милето - супер рецепта!!!!!!!! Hug Hug Hug

И моля те, дай указанията за пилетата и подобни красоти. Peace

# 538
Миле, страхотна рецепта!
Моля всички пробвали я да покажат резултата на снимков материал. Wink

# 539
Миле, страхотна рецепта!
Моля всички пробвали я да покажат резултата на снимков материал. Wink

Стига да се получи резултат, показваме го веднага!

После Милето Heart Eyes ще го претвори върху питка и така. Hug

Общи условия

Активация на акаунт