Отговори
# 510
Кюбит, малко съм разочарована, че си левскар  Wink

Зази, ти от кой отбор си?  Flutter

Честит празник, ако някой от вас или близките ви празнува.   bouquet Подразбирам, че Паполинка и Квази са професионалници.  Crazy Честито и на тях.  Grinning

Дани, на фона на добрите новини околи теб, сигурна съм, че ще намериш сили да прогониш дискомфорта.  Hug

А стига с тия кифли де, сега и ръкави трябва да запрятам.  Joy

# 511
  • Манчестер
Паполинче, супер си  newsm10 ше я намеря аз таз мая  Wink А, за локума се сетих, че имам една кутия останала от почивката в Бодрум  Crazy Бях донесла 10-на кутии, и никой не ги яде само аз  ooooh!
Илче, знам ги турските магазини в Холандско  Crazy нали сестрьонка 7 години в Амстердам живее Heart Eyes Там и кори за баница има...абе направо като кварталния магазин на село  Crazy А, какви баклави имаааа  Crazy

# 512
  • София
Ама да ви кажа, в най-скоро време ще ни преместят в кулинарната тема. И Миле, моля ти се, спри се. Аз дето нямам самочувствие на кулинарка (в месенето хич ме няма), и ти сега с тия петленца.... направо ме заби Confused

Кюбит, само ЦеСеКА-а-а-а-а!!!!

Дани, благородно ти завиждам за срещата с Реге. И хайде оправяй настроението, че не върви на сватбата да не си ухилена до уши  newsm62

Маймунче, ти на твоите водопроводчици честити ли им, щото и те към строителните работници май се числят

Илче, ще стискаме яко палци за изпита по холандски, само кажи кога точно, че иначе изтръпват пръстите  smile3503

Рослемче, ти нещо не ни уважаваш напоследък.....

# 513
Кюбит, само ЦеСеКА-а-а-а-а!!!!

ooooh!
Няма да пиша по темата, само ще отбележа защо. За мен тази тема има силна политическа основа/бекграунд, а имам правило политика да не обсъждам по форумите.  Stop
Да се придържаме към по-приятни теми: бебета, кифли, бухти, снимки, козметики, покупки...  Hug

# 514
  • София
Кюбит, съгласна съм. Е, понякога може и за мъже да поговорим...... smile3521 Той Квази ще си запушва ушите (очите по-точно)  newsm08

Пипи, много те мисля.  Hug  Hug  Hug Моля се да се получат нещата и този път да стигнеш до край, след 9 месеца.  newsm30

# 515
zazolinka - чакам да ми кажат дадата за изпита, сигурно след месец ще е някыде. Дано не ме забавят много, щото иначе как ще се дыржи изпит по холандски в 9 месец  ooooh!  Ама това е, който беше зает да меси кифли и питки и се сети кысно да си подаде документите за изпита, ще ражда пред компютыра в изпитната стая Joy  То на вас тепырва ще ви се очертава стискането на палци, като почнат да се появяват тия ми ти бебета. А мен си ми е шубе от цезаровото (нищо, че ще ми е за втори пыт), та на 28 Декември да са ви здрави и на рыцете и на краката палците  smile3508

# 516
Малеее, за няколко часа ви оставих и какво сте сътворили тука  Hug
Само внимавайте, че с толкоз бременен народ около нас, да не се наложи да пращате спешни пратки кифли до някое кътче.
Поли, мерси за линка - направо ми потекоха лигите  Crazy
Маргаритич, нямаш ли някакъв плот в кухнята за месене? Искрено ти съчувствам и аз и моите толкова обичат всякакви месени неща, че не мога да си представя да нямам място за месене. Поне вече от 3-4 години правя баница с готови кори, че допреди и това месех  ooooh! луда работа.
Миле, тези пиленца на ръка ли ги правиш  Shocked Shocked Shocked кажи ми че са някаква форма моля теее  Praynig щото ако не са   newsm20 явно само съм си мислила до днес че съм спец в кухнята Peace Peace Peace Невероятни са!!! Heart Eyes
Кюбитче, Зази - важно ми е че тук сме един отбор иначе на стадиона можем да седим в насрещни сектори  Peace

И като казахте почерпка я внимавай  Party Wink Party Wink цък  Party Crazy Wink Wink Wink така де и аз да почерпя с нещо, че напоследък все не сколасвам  Heart Eyes Mr. Green

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 19:25 от Lennyh

# 517
А мен си ми е шубе от цезаровото (нищо, че ще ми е за втори пыт), та на 28 Декември да са ви здрави и на рыцете и на краката палците  smile3508

Лелеее, Илче, тогава ли ти е датата за секцио? Боя се, че всички на този ден ще са заети да вдигат наздравици за рождения ден на моя милост. Mr. Green Но Квази може да пусне връзките си и да ни уреди с някой и друг допълнителен палец. Wink

Така, направих питката, снимах я, че ей сега ще дойде домочадието и ще я видите, ама другия път.  Wink За сефте успявам да я направя така пухкава и мекичка, за което много благодаря на Бъни за указанията.  bouquet 
Към питката завъртях и една мусака с тиквички и мисля, че до края на седмицата може и да не готвя.

Хубава вечер! Hug

# 518
еееееееееаааааааааааааммма тоооооооооо на к'во прилича са тва.
Изписали света и после върви настигай ги.......на пазар сте го обърнали  Wink

Само Левски Кюбит. Зазко много си те обичам, ама съм мноооого синя.

Отивам да видя, какво сте творили толкоз?!

# 519
Здравейте лакомници........цял ден не можех да отворя сайта.........изпуснах и съвсем загубих нишката от днешния ден, ама хайде.........утре дано да нямам подобни технически пречки....
Значи вчера Квази говореше за някакви бухти.....всъшност не бях яла бухти и взех че се разчетох. Като видях колко са лесни и си казвам......Йоси, я запретвай ръкавки и да видим що за чудо е бухтата......Ето го резултата.......то да ме е срам да го поместя след кифлите на Милето, но..
Мелани много хубави снимки от сватбата. Да са ви живи и здрави младоженците.........ама и този котарак дето държиш на ръце е разкошен...

Кари
видях го кучоо.....много красив и интелигентен..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Искаше ми се още нещо да кажа, но не успявам точно сега....Трябва да готвя....Много ви  Hug Hug Hug Hug Hug Съсипахте ме с тези сатенени чаршафи Joy Joy Joy

Илче
ще се стискат палци, ти само не се тревожи - важното, че е ей къде е........идва бебокаааааа baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 520
caritas - ооо супер, тыкмо покрай твоите наздравици на 28 Дек, може да обырнете и една минерална беалкохолна наздравица и за мен  Laughing

То не че и аз няма да купонясвам, ама с коктейлите на чичко анестезиолог (ще е спинална/епидурална), та ще сым час с всичко и половинката барабар до мен ще "асистира" на екипа. Много се гордее сыс снимките от предишното секцио - щото го облякоха в пылен хирургичен екип,сложиха го до главата ми и казаха "айде твоята задача е да разказваш вицове"  хе хе хе и после тыржественно му врычика скалпела да отреже пыпната врыв. Едни ги режат, други шоу си правят..... Simple Smile Само няма да имам интернет в операционната, да мога да си чатим по време на сыбитието rotfImbo ама айде, то не може пык всичко нали.....

# 521
За сефте успявам да я направя така пухкава и мекичка, за което много благодаря на Бъни за указанията.  bouquet 

Ихааа Heart Eyes Hug Heart Eyes.Намаза я с масълце,  още топла , поръси с вода и я зави с къпра да се задуши нали така Peace.Може вместо масло само да се напръска с вода и да се завие с кърпа.Същата работа става Peace.
Малеееее ooooh! от кога не съм месила ooooh!.
А вие тука ще ни уморите бременните с тия бухти и тем подобни мекици...и т.н.Имайте милост бе хора.
Илче Hugстискам палци за секциото миличка Praynig Praynig Praynig.Че после като си гушнеш бебчето ех Heart Eyes
Аз час при Марков не можах да запиша за ФМ.....всичко до декември е пълно.Аз знаех, че по рано...ама чак пък толкова ooooh!.Сега ще се ориентирам към друго място - казаха ми, че доц Карагьозова от МЦ Фемина също била добра newsm78. Марги ти в Щереф newsm78 ли ще правиш ФМ  newsm78 или другаде.
А и още нещо Rolling Eyes другите бременни витамини за бременни пиете ли newsm78 от рода на Пренатал, Матерна и т.н......

# 522
За сефте успявам да я направя така пухкава и мекичка, за което много благодаря на Бъни за указанията.  bouquet 

Ихааа Heart Eyes Hug Heart Eyes.Намаза я с масълце,  още топла , поръси с вода и я зави с къпра да се задуши нали така Peace.Може вместо масло само да се напръска с вода и да се завие с кърпа.Същата работа става Peace.

Така, така. Peace Виж как като чу за питка, и веднага доприпка. Simple Smile

Успех с ФМ! Hug

# 523
Не мога да ви изчета бре Hug
Честит празник и от мен на всички празнуващи  bouquet

Ленка Hug, на мен понеже тестяното ми е противопоказно за линията, ще се възползвам само от твоята почерпка  Wink Е, чай не пия, ама мога да гаврътна по няколко кафенца и капучина. Пък ако ще после цяла нощ да не ме хваща сън  Mr. Green

Пипинка,  Hug Heart Eyes Hug Praynig Praynig Praynig

# 524
Ей бременен мозък  ooooh!.
Честито на всички Димитринки, Димитровци и т.н Hug Hug Hug и на хората с кирки и каски Hug като Квазко.
Забравих в предния си пост

Общи условия

Активация на акаунт