Отговори
# 480
Ей, хора, нямате милост  Joy Joy Joy. Ако се постараете още малко, ще съм изразходвала кекса. Crazy

# 481
ужас , оплетох се , качих една снимка с моя любим приятел котарака от вечерта преди сватбата с направена прическа и сега не мога да го открия да добавя снимки. създадох си име на албума и не го откривам

като се запознахме миналата седмица бях с пробна прическа  Simple Smile

успях, успях - ама съм тиква Simple Smile Simple Smile

Малко липсва хронология... но това имам в моя апарат, след седмица ще мога да променям

И малко погледах снимки ..... какви прекрасни хора сте .... бъдете здрави и се борете за мечтите си !!!!

Колко пъти промених този пост само Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 13:40 от Мелани

# 482
Маргаритке, добър избор. Усещам другия уикенд една прима нокта у вашия дом. Wink

Още вчера ми се искаше да коментирам това предположение, но се бяхме омотали в едни сатенени чаршафи...  hahaha

Та, Миленце, аз прогнозирам не прима нокта, а prima notte dormire come uomo!  smile3503

Но ако все пак държите на ноктата, мисля, че надълго и нашироко вчера обсъдихме ноктите на Телфина - какви трябва да са на ръцете, на краката, как да законтря и с нос и т.н.  smile3532

# 483
Та, Миленце, аз прогнозирам не прима нокта, а prima notte dormire come uomo!  smile3503

Оф, бе, Марги, аз с изкривеното си филологическо мислене си преведох "uomo" като "мъж" и се облещих! hahaha

# 484
  • София
Абе хора, аз ли нещо недовиждам, или на Цвети й го няма албумчето в нашия общ албум?

А гледам и Лора сложила нови снимки. И то какви! Освен самата теб, и природата е много красива. А какви сачове и какви вина се виждат там....  Heart Eyes

Кюбит, малко съм разочарована, че си левскар  Wink

Мелани, ти продължавай със слагането на снимките Grinning

# 485
Кюбит, малко съм разочарована, че си левскар  Wink

Ееее що бе Зазко - много е яко и аз съм от сините Flutter!!!
Миле и ние сме се женили в тази църква при отец Николай - наистина е много хубава!
Мишанче направо ти се чудя толкоз дебела как се търпиш  Wink Wink Wink какво да кажем ние с гайдите тогаз  Crazy Mr. Green
А двете фиданки в темата седнали да дискутират как си взимат по едно бонбонче и по парченце кекс - ми то и затова сте фиданки, аз ако съм го искам целия - кекса де  Mr. Green Heart Eyes и от бонбонките няма да откажа пък после искам да си вляза в старите дънки. Дано до догодина успея  Embarassed Rolling Eyes
Прасковче - половин македонец няма душка  Hug Hug Hug, все едно половин затворник или половин ............... хайде да не казвам, че ще загубим младежката аудитория.
Та хубави хора сме макетата нищо че се оплакват от нас понякога, че сме били серт  Mr. Green

# 486
Абе хора, аз ли нещо недовиждам, или на Цвети й го няма албумчето в нашия общ албум?

На Цвети албума го няма  Rolling Eyes и освен това в албумчето са влизали неупълномощени лица.  Crossing Arms

Огледах всички албуми, само тези на Ванхорн и Мишанка бяха публични, предполагам, че те са гледани от други потребители. Позволих си да ги заключа, момичета, извинете ме, ако искате, си ги отключете (ако желаете и други хора да виждат снимките).  Hug

Много ви моля - нека всички албуми, в които има общи снимки от срещи, да са заключени. За личните си всеки сам решава.

Още веднъж се извинявам за намесата. Hug

# 487
Кари, благодаря за "намесата" Hug. Не съм влизала в моя албум отдавна, та бях пропуснала тази малка, но важна подробност.

# 488
Ах, ах, аххх... и аз нося тежките последствия от едно такова полумакедонче Heart Eyes На Пилето Heart Eyes родата по бащина линия са от Благоевградско Mr. Green но с това не свършват моите неволи Naughty Другата и половина са балканджии от Тревненско Shocked
Както няма половин макета, така няма и половин хайдути Naughty Разбирате какви ги отнасям в къщи Heart Eyes С моята бедна, но добра и простовата добруджанска душевност Blush Понякога в чудо се виждам, но пък... какво Mr. Green - Огън ви казвам Heart Eyes от пръв поглед ме грабна това девойче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хм Thinking За албумчето newsm78 Категорично нямаше албуми, които да не са "Лични". Поне допреди няколко дни. Аз ги наглреждам от време на време ooooh! 'що така е станало Thinking Внимавайте, когато бутате из настройките Naughty Може и някой без да иска да е изтрил албумчето на tzvetak-a Heart Eyes Точно ще има повод да ни зарадва с нови снимки Mr. Green

И още нещо - ВИНАГИ, когато приключите с разглеждането или качването на снимки, натискайте "Изход"! Така албумчето се заключва. В противен случай има риск някой да влезе с пълни права.

# 489
  • На планетата Земя
Аз преди няколко дни забелязах албумчета без катинарчета и ги заключих собственоръчно. Прегледах и зяпалите неканени и смятам, че няма място за притеснение. Според мен това са случайни хора, които са попаднали на снимките, просто защото не са били лични.

# 490
Ако разгледате внимателно албумите - например най-стария, от 20 май - ще забележите леееека бъркотия... hahaha

# 491
Уф, ама, значииииииии - ужасни стеееее!
За съжаление от работа нямам достъп до snimka.bg и само стоя и чета какво се случва, а не мога да видя!

Това е много тъпо, защото поне имам свободно време, познавам всички и можех да пооправя албумчетата... Ако до довечера никой не го е направил аз ще се заема!

# 492
  • На планетата Земя
Маргаритшен, не се тревожи, моме!

Кари нали си е емоционална. Във въпросното албумче от първата ни среща има и малко снимки на Мелани, на Тесс и така. Току виж сме открили някъде и снимките на Цветак.

Получаваш бойна задача за довечера. И без това се чудиш какво да правиш, докато дойде новият матерас.

# 493
  • там където мога да си закача хамака
Ами да почерпя за професионалния празник с днешната реколта виенски кифлички с локум. Сложих им толкова мая, че от камък да бяха пак щяха да бухнат Mr. Green.

# 494
Ами да почерпя за професионалния празник с днешната реколта виенски кифлички с локум. Сложих им толкова мая, че от камък да бяха пак щяха да бухнат Mr. Green.

Пу за мен, пу за мен! Ама пък толкоз много да си падам по тестените домашно приготвени вкусотии...  smile3521 newsm64

Общи условия

Активация на акаунт