Разстройство и Фризовом?

• 3 973
  • 12
  •   1
Отговори
Малкият е на Фризовом и веднага му оправя запека от САБ-а за колики.Обаче от снощи е с разстройство.Да му сменя ли АМ с друго?
Четох,че Хип пробиотик е хубав в подобни моменти Thinking

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 14:29 от `Деси`

# 1
моята цвети също беше с разтройство,но лекарката и изписа (al 110).то е лечебно мляко за разтройство.а също и ентерол.те са прахчета по 1 на ден и се оправи.това мляко е на нестле.

# 2
Деси, бебето е много малко за произволна смяна на формулата. Посъветвай се с педиатъра на бебчето, не сменяй на своя глава Peace.

# 3
  • Русе
Деси смеси фризовома с фризолак 1:1

# 4
Деси смеси фризовома с фризолак 1:1
и така бяхме  Tired
въпросът е,че детето не яде.Яде по 30мл. зорлем на 3-4ч.И педи,и детските лекари ми казват:`Нормално е,има сърдечен проблем!`За мен обаче не е нормално,защото преди ядеше добре кърма,фризолак,но от както мина на Фризовом-спря да яде всичко Close
Големият ми син мина на Фризовом на 4.5м. и равносметката беше-кисело мляко Rolling Eyes

та си мисля за някое поо-сладко мляко Thinking

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 17:21 от `Деси`

# 5
Деси, ние запо4нахме фризовом заради повръщането и такова разстройство ни докара, 4е накрая запо4на да ака кървави нишки. Просто много силно разхлаби детето. Сменихме го с Аптамил, но пак за повръщане. Запе4е се, пак се върнахме на фризовом.....е, няма такова разстройство, направо вода. Ужас!

# 6
  • Русе
Деси за разтройство давай оризова вода като чайче го направи

# 7
И ние едно време от Фризовом имахме страшно разстройство, чак изтичаше от памперса  ooooh! хич не ни понесе

# 8
  • Sofia
На нас на тази възраст перфектно ни действаше Хидрасек - 2 пъти по 1/2 прахче. Може да опиташ и с лечебна Хумана, но не на всички действа.

# 9
смених го с нутрилон и проблема изчезна

# 10
На нас ни изписаха фризовома заради връщане на мляко и запек.Преди това беше на лакана био но изведнъж спря да я иска,и освен това ходеше трудно-на 2 дена  и то със зор.На фризовом сме с фризо НА но съвсем малко -от скоро.Взе да ака всеки ден че и по два пъти-да рядко е и ако не я хвана ,да я сабуя и да я акам така-направо изтича и до врата се омазва-ама не мисля че е разтройство-да рядко е малко ама е по-добре от оня пластелин дето я мъчеше.Но данеби после да стане и тя с растройство???А иначе го яде за сега. Confused

# 11
Дъщеря ми мина на Фризовом към 4ия си месец след кърмата,но не е имала никога такива проблеми newsm78. Най-добре се посъветвай с Педиатъра,ако искаш да смениш АМ-а. Peace

# 12
Нашата бебка също много се разтройва от Фризовома, и то когато й го мешам с Хип пробиотик. Представям си ако го  дам чист. Сега давам само Хипа и се чувства добре. На нас педиатъра ни каза да даваме Фризовома защото бил по-сладък, защото тя отказа да яде Фризолака. Сега сама си изписах Хип и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт