Отговори
# 360
Привет!
ГЕЯ, мерси,получих ти албумите и днес ще ги разглеждам-като гледам,ще е доста.По въпроса за бактериите в урината.Ако си спомняш,когато се видяхме за пръв път-всъщтност се опитахме ,де,понеже ние бързахме да я заведем на лекар-поради същата причина,каквато сега е при вас.Имахме постоянна темпаратура през деня-37.3-37.5. Направихме изследвания-бактерии в урината-е.коли. Но 10^4-което се води допустимо количество и по принцип не се лекува,може урината например да се е замърсила при взимането й.Но все пак ни назначиха антибиотик/след направена антибиограма/,защото тя нали имаше силни колики все още и лекарката реши,че може от бактерийките да я болят бъбречетата или да я смъди долу.Минахме 7 дневен курс-след известно време пак направихме анализи-няма е.коли ,а се появиха някви други Shockedно пак на същата степен.Тогава направихме и кръвен анализ-но там всичко си беше ок-нямаше наличие за каквато да е било инфекция.След това аз сама реших да направя още един анализ на урината в друга лаболатория-и там резултатът се оказа-чиста стерилна урина!Та така и не разбрах имахме ли,нямахме ли.Температурата си продължи,но започнах да я меря често и вечер например,когато я слагах да спи на гърдата,замервах.И тогава имаше нормалана.А през деня се вдигаше понякога до 37.5.Та просто във възбудено състояние ни е такава температурата.Колко по принцип ви се вдига температурата?Пробвай да я измериш и през ноща,когато Мила спи.А за взимането на урината-при нас ставаше наистина лесно с универсалното залепващото се колекторче-което тук за съжаление няма,представете си.Може всичко това да си писала някъде назад ,а аз да съм пропуснала-извинявам се за което.Попитай какво е количеството на бактериите. Peace
А сега да ви кажа новите 200 при нас.От може би месец забелязвам,че Ника сякаш така мърда с дупето си,сякаш нещо я дразни..или сърби.Например слагам я да спи.приспивам на ръце и тя няма няма и се пробужда ,мърдайки с дупето,сякаш наистина нещо я притеснява.Нензма какво да мисля..Мислих си пак за бактерии в урината и да я смъди или другия вариант,който ми дойде в главата тия дни е..да не би да има чревни паразити-тая мисъл направо не ми дава мира.А защо си го помислих-по принцип в нас аз държа всичко да е чисто-обработвам пода с антибактериален препарат всеки ден-понеже нали имаме кучета,живеят навън,но все пак мъжа ми като ходи при тях...после вкъщи и вняся по някой косъм.Но тях си ги третираме против вътрешни паразити на всеки 2 месеца.НО-племенниците ни имат котки,морски свинчета,които живеят на двора и се ровичкат свободно в земята.Децата си играя с тях,после влизат вкъщи-пипат Ника и така.Котката си обикаля къде ли не,после влиза в къщата и така.Казвала съм ви за тук-хората нямат хигиенни навици.Децата не си мият ръцете-единтвената им хигиена е банята вечер.Абе тук никой не си мие ръцете,а всички има домашни животни.Не съм питала сестрата на мъжа ми дали третира котките с нещо,за което се съмнявам,а за морските свинчета със сигурност-не.Та това ми е сега на главата.Прочетох в нета за един тест,как да проверя,пък и ще я водя на лекар утре,за да видим какво ще ми каже.

# 361
Айде и аз в редиците с две болни деца.
Баткото е   с гаден вирус кашля, хрема,висока температура,повърна веднъж, а педиатърката казала на мъжа ми, че е много тежък вирус,  ама свински грип ли е незнае  Rolling Eyes
Писна ми с тази детска. Миналата година ходи има няма 2-3 месеца до нова година и от тогава все болен, после Мира се роди,после Скарлатина 2 пъти в детската, после смесени групи......... накрая дойде лятото и излиза, че ІІгрупа япропуснаТази година за 1 месец съм го спирала 3 пъти за по около 3-4 дни, пак лека хрема и кашлица. Кажете ми нормално ли е? Аз не вярвам, че се водят напълно здрави деца в детската градина и смятам да се заема много сериозно с въпроса след като Мишо оздравее и се върне пак на детска.
Мира пък от вчера ми ака твърде често, да кажем 5-6 пъти на ден, но няма температура. Изцяло на кърма е с едно хранене с пюре на обяз. Все още нищо не предприемам, защото вярвам, че всичко ще отшуми, но да видим.
За капак аз съм с температура 37 от 3 дни, която смъквам с 1/2 Парацетамол 2 пъти на ден.
И сега решението е да изпратя Мишо при майка ми да го гледа, за да не зарази Мира, въпреки че са били постоянно заедно тези дни.... Толкова ми е тъпо да го изпратя болен  Sad , все едно гледам да се отърва от него. Все по-често започвам да си мисля, че го пренебрегвам и т.н неща, които не мислех, че ще ми се случат. Знам, че ще е така докато се кърмим с Мира, защото тя има нужда денонощно от мен, но.......
Съжалявам, че ви натоварих и с моите проблеми, аз не пиша ,не пиша, пък взема и изпляскам нещо тъпо... Sad

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 15:15 от dessita_i

# 362
  • в сърцето на един мъж...
Дари, тя във възбудено състояние пада температурата. Тя се събужда пареща, минава малко време и се увеличава това парене и като я измеря обикновено е 37.8. А това да ми кажат колко е резултата - абсурд. Те и без това ме гледат като луда в кабинета Close
Десита, много е трудно с две болни деца Hug Разбирам те, ама понякога и ние сме хора и имаме нужда да ни помогнат Confused Аз много се ядосах на себе си вчера, защото от яд, че не мога да оправя Мила се разкрещях на Алекс и в крайна сметка и той е болен, какво ми е виновен, че аз не мога да се оправя с две деца Sad

# 363
Десита, не се ядосвай, нормално е да се чувстваш така, аз съм на същия хал, Рая ходи една седмица на градина, след това две е вкъщи, само че сега и малкия заразява и е двойно и при мен #Cussing out С воденето на болни деца на градина няма да се пребориш, отсега ти казвам въобще дори да не се захващаш, защото само още повече нерви ще ти коства, всеки се оправдава с това, че ходи на работа  и няма кой да му гледа детето и едни бели сополи нищо не значели. То е вярно, че не може всяка седмица да излизаш болнични заради една нищо и никаква хрема, но пък и обратния вариант не е особено коректен Naughty
Стискам палци бързо да се оправяте, дръж се, догодина ще е по-лесно Wink

# 364
emym, Geia благодаря ви за подкрепата  Hug
Цяла пролет и лято си ги гледах в къщи без проблем, като изключим 1-2 леки настинки, всичко беше О.К Всичко е въпрос на организация, не ми тежи да ги гледам, но когато са болни сърцето ми се къса....а особено както  Geia казва като се разкрещиш на едното, обикновено по-голямото) неоснователно и направо ..  Confused
А за детската градина ще видим...., не искам сега да казвам какво имам в пред вид, но ако има резултат ще ви информирам. Пресен пример от вчера: отивам да взимам Мишо от градина, а те са навън, спрях се да поговоря с учителката около 10-15мин.....ами едно детенце не се спря да кашля в лицето на Мира, която си седеше в количката. За мен е по-добре едно дете да се спре веднага от ДГ, да се стабилизира за 2-3-4 дни и да се пусне тогава, а не да се надяваш, че няма да се влоши. То влошили се, вече е заразило половината група........

# 365
Няма по-гадно нещо от това децата ти да са болни Cry Деси, Гея,  пожелавам ви бързо оздравяване! Аз поради тази причина се чудя дали да пускам баткото на ясла или не. От една страна си знам, че е малък и че голям рев ще падне докато свикне, но от друга страна има дни като днешният, когато просто ми иде да се гръмна и не спирам да си мисля колко по-хубав и лесен щеше да е животът, ако ходеше на ясла. Обаче мъжът ми не иска да го пуска, майка ми и баба ми (които са в Бг и по никакъв начин не ми помагат, освен ако не са на гости веднъж в годината) постоянно ми повтарят, че е малък още и естествено, че така ще казват нали не стоят по цял ден с две малки деца вкъщи Close Twisted Evil какво им дреме за мене и аз как се чувствам на моменти. И ето това най-много ме дразни-че представа си нямат как се гледат 2 бебета, обаче не спират да ми се мешат с безценни съвети #2gunfire само ще ви дам пример от днес: синът ми всяка сутрин се буди в 7 и се домъква в спанята при мен и София и ни буди и двете. София понеже не се е наспала е ужасно кисела и не спира да мрънка и все иска да я държа. Опитва се да заспи, но не може, понеже брат й вдига невероятен шум. Днес някак си я приспах, а брат й се загледа в едно филмче. Аз влязох в банята като 100 пъти му казах да не влиза при бебето и той много добре ме разбра, но ме изчака да изляза и нарочно влезе да я събуди. Аз като чух, че я е събудил веднага изтичах в стаята й, баш навреме, за да видя как пада от леглото  ooooh! и в момента е с една цицина отпред на челото, а на мен сърцето ми се къса всеки път, когато я погледна Cry бях я оставила на леглото, понеже заспива докато я кърмя и спи много леко, ако я преместя ще се събуди. Бях сложила по 3 възглавници от двете страни на леглото, но тя падна точно там, където нямаше възглавници. И естествено сега трябва да обяснявам на всички защо е с цицина и естествено всички няма да спрат да се възмущават как съм допуснала подобно нещо и как мога да ги оставя сами Close както и да е, ужасно ми е криво в момента и ми се реве... скастрих баткото, ама какво от това, полза никаква, бебето пак си е с цицина и аз пак се ядосвам на всички и на себе си най-вече... Cry

# 366
Довлачих се sweating е много ми дойде от южния до нас пеша,мисля след мало да приспя Мая и аз след нея.Снимки.....бъдете в очакване Mr. Greenсрещата както винаги беше много приятна Hugи под секрет да ви кажа за малко да направя беля,едвам стигнах до тоалетната,щеше да има пиш-пиш в гащите за една бройка Embarassed

# 367
и под секрет да ви кажа за малко да направя беля,едвам стигнах до тоалетната,щеше да има пиш-пиш в гащите за една бройка[/size] Embarassed
Хаха, пикличка Wink
Рени, не си длъжна на никой да обясняваш какво  и защо се случва с децата, след като нямаш помощ отникъде. То е нормално да се случват такива неща, Борис днес за първи от доста отдавна го оставих да спи сам, също беше заграден почти отвсякъде, само една малка пролука бях оставила, защото той като спи поне с мен не се върти кой знае колко и познай къде го намерих - на ръба на спалнята точно в тома малко пространство, което не бях заградила #Cussing out Така че, споко, не си виновна за нищо  bouquet Аз също имам лек проблем с Рая, която въобще не обича да се съобразява с брат си все още и за съжаление почти всяка вечер имаме препирни с мъжът ми на тази тема, защото те започват да си играят точно като заспи малкия и естествено го будят, след това аз съм лошата, истеричката, строгата неоснователно и т.н.... ама какво да се прави свикнах вече Sad

# 368
Здравейте!!!

Днес денят ми беше колкото хубав, толкова и гаден Sad

Започвам с хубавото - получих си чувалчето на Куини, което купих от ибей, но ми го пратиха до адреса на една приятелка в Щатите и тя ми го препрати, днес пристигна, отварям аз колета и една торба с дрешки за Гоги и за мен, включително и един парфюм, хора нямам думи, разревах се от радост, стана ми много мило, не стига че е дала 41 $ за доставка  #Crazy, ами и толкова много дрешки, но най-сладкото е, че всичките  дрешки и парфюмът са по нейния вкус, а тя обича малко по-лъскаво, по-екстравагантно, абе нямам думи, не можете да си представите колко щастлива бях  Heart Eyes

И изведнъж сядаме на масата да вечеряме, и понеже на Гоги винаги му текат лигите като ядем му дадох 1/4 бисквита и изведнъж започна да се дави, не мога да сваря да му бъркам в гърлото и да вадя частта от бисквитата, вярвайте ми щях да умра  newsm45 почувствах се ужасно  Weary smile3518 супер виновна, че само и само да не мрънка и ние да се наядем на спокойствие му дадох да ближе бисквитата  ooooh! ooooh! ooooh! А колко пъти четох постове тук да не им даваме такива неща  Embarassed Embarassed Embarassed така че много, много внимавайте с бисквити, солети и т.н.

Ох, сори, Гоги ми е в ръцете, после ще чета и пиша  Peace

# 369
  • пак там
Рени, успокой се! Не дължиш на никого обяснение! Ти си прекрасна майка и който не го знае, значи не знае как се гледат деца. Ти си с две, а аз като съм с едно да не би да не съм го изпускала да падне от леглото? При това бях до него, на две крачки, и пак не можах да го хвана. Тепърва има да падат Hug

# 370
  • София
А къде е naiema? newsm78

Гери, тъкмо си мислех,защото всяка вечер и аз му давам на Алекс бисквитка на Плазмон,но му я троша в устата,дали да не му я давам в ръчичка.Ужас ,много е неприятно това със задавянето и трябва да внимаваме.11111111

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 20:39 от larakroft1

# 371
Няма да има снимки от мен Sadсъвсем се развали четеца или и аз незнам май и картата отиде.Сега чакам една съседка да се прибере и да пробвам  с нейния четец.А ако съм затрила снимките ще се метна от някъде bash Banghead #Sniper
И аз давам на Мая да си хруска плазмонките и тя половината си я набутва в устата,май не трябва да съм толкова смела Rolling EyesГери много кофти  е така да стане Hugсестра ми се е давила с банан,била е някъде на около 1,5 и майка ми вече от безпомощност най-накрая я е обърнала с надолу главата.Сигурно е много стресиращо.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 21:21 от alximika

# 372
Привет и от нас,
благодаря на всички ,които ми писаха за помпичката за носле  Hug, в крайна сметка взехме тази от ДаНет,която се пуска в прахосмукачката,но става и с "изсмукване с уста" и я ползваме така,за да не се стресира.Пак плаче ,но поне ефекта е по-голям отколкото с тази на Чико.
dessita_i,emym и ние сме на същото положение с детската градина,за 1 мес. я спирам 3 пъти,като в момента донесе ужасен вирус и всички сме болни,Вики кашля и е на АБ.Тя/каката/ е с остър бронхит,даже се съмняваха за пневмония,но слава богу не е,но кашля и е с ужасни пристъпи,не може да спи. Тъкмо вчера да спрем АБ и отново Т38.5 и лечението продължава.В детската постоянно има подмърчащи и кашлящи и не мога да се разправям вече.Последния път госпожата ме убеждаваше ,че си има деца с хронична хрема и алергична кашлица и да не се притеснявам,но то се видя за какво става въпрос.От вчера и татито е болен,баба и дядо също,а аз съм с Т и ходя като зомби от стая в стая и се чудя на кой най -напред лекарства  да давам  #2gunfire.Мисля да я спра зимата,защото всеки път картинката се повтаря и Вики се разболява заедно с нея,ако и цяла зима ще е така къде ще му излезе края с тези антибиотици.  #Crazy
Бързо да оздравяват всички болнички. baby_neutralЛека вечер от мен.

# 373
Lele predstaviam si kolko e gadno s bolno beb4e.Ozdraviavaite burzo.

Iskah da pitam vie smeniate li shishetata i biberonite na vseki 3 mesetsa? Az dosega samo vednuj gi smenih. Imam stukleno, ama samo 1 i go polzvam za vodi4kata. Dali da ne si kupia oste stukleni,4e tia drugite se nadraskvat i izpuskat gaodsti.

# 374
Еми ти нали живееш на Ами Буе?Извинявай за нахалния въпрос ама защо не идваш на срещичките,а пък днес в южния ти бяхме на 20мин пешком Confused Grinningне ни харесваш ли? Rolling Eyes Heart Eyesако искаш може и да ми кажеш да си гледам работата,няма да ти се разсърдя?
Мен и за други мами ми е идвало да питам, защо не идват, ама ме е срам Blush
Лоримного неприятно,пожелавам ви скорошно оздравяване на всички Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт