ГЕЯ, мерси,получих ти албумите и днес ще ги разглеждам-като гледам,ще е доста.По въпроса за бактериите в урината.Ако си спомняш,когато се видяхме за пръв път-всъщтност се опитахме ,де,понеже ние бързахме да я заведем на лекар-поради същата причина,каквато сега е при вас.Имахме постоянна темпаратура през деня-37.3-37.5. Направихме изследвания-бактерии в урината-е.коли. Но 10^4-което се води допустимо количество и по принцип не се лекува,може урината например да се е замърсила при взимането й.Но все пак ни назначиха антибиотик/след направена антибиограма/,защото тя нали имаше силни колики все още и лекарката реши,че може от бактерийките да я болят бъбречетата или да я смъди долу.Минахме 7 дневен курс-след известно време пак направихме анализи-няма е.коли ,а се появиха някви други

А сега да ви кажа новите 200 при нас.От може би месец забелязвам,че Ника сякаш така мърда с дупето си,сякаш нещо я дразни..или сърби.Например слагам я да спи.приспивам на ръце и тя няма няма и се пробужда ,мърдайки с дупето,сякаш наистина нещо я притеснява.Нензма какво да мисля..Мислих си пак за бактерии в урината и да я смъди или другия вариант,който ми дойде в главата тия дни е..да не би да има чревни паразити-тая мисъл направо не ми дава мира.А защо си го помислих-по принцип в нас аз държа всичко да е чисто-обработвам пода с антибактериален препарат всеки ден-понеже нали имаме кучета,живеят навън,но все пак мъжа ми като ходи при тях...после вкъщи и вняся по някой косъм.Но тях си ги третираме против вътрешни паразити на всеки 2 месеца.НО-племенниците ни имат котки,морски свинчета,които живеят на двора и се ровичкат свободно в земята.Децата си играя с тях,после влизат вкъщи-пипат Ника и така.Котката си обикаля къде ли не,после влиза в къщата и така.Казвала съм ви за тук-хората нямат хигиенни навици.Децата не си мият ръцете-единтвената им хигиена е банята вечер.Абе тук никой не си мие ръцете,а всички има домашни животни.Не съм питала сестрата на мъжа ми дали третира котките с нещо,за което се съмнявам,а за морските свинчета със сигурност-не.Та това ми е сега на главата.Прочетох в нета за един тест,как да проверя,пък и ще я водя на лекар утре,за да видим какво ще ми каже.
, все едно гледам да се отърва от него. Все по-често започвам да си мисля, че го пренебрегвам и т.н неща, които не мислех, че ще ми се случат. Знам, че ще е така докато се кърмим с Мира, защото тя има нужда денонощно от мен, но.......

Разбирам те, ама понякога и ние сме хора и имаме нужда да ни помогнат
С воденето на болни деца на градина няма да се пребориш, отсега ти казвам въобще дори да не се захващаш, защото само още повече нерви ще ти коства, всеки се оправдава с това, че ходи на работа и няма кой да му гледа детето и едни бели сополи нищо не значели. То е вярно, че не може всяка седмица да излизаш болнични заради една нищо и никаква хрема, но пък и обратния вариант не е особено коректен 
Деси, Гея, пожелавам ви бързо оздравяване! Аз поради тази причина се чудя дали да пускам баткото на ясла или не. От една страна си знам, че е малък и че голям рев ще падне докато свикне, но от друга страна има дни като днешният, когато просто ми иде да се гръмна и не спирам да си мисля колко по-хубав и лесен щеше да е животът, ако ходеше на ясла. Обаче мъжът ми не иска да го пуска, майка ми и баба ми (които са в Бг и по никакъв начин не ми помагат, освен ако не са на гости веднъж в годината) постоянно ми повтарят, че е малък още и естествено, че така ще казват нали не стоят по цял ден с две малки деца вкъщи
само ще ви дам пример от днес: синът ми всяка сутрин се буди в 7 и се домъква в спанята при мен и София и ни буди и двете. София понеже не се е наспала е ужасно кисела и не спира да мрънка и все иска да я държа. Опитва се да заспи, но не може, понеже брат й вдига невероятен шум. Днес някак си я приспах, а брат й се загледа в едно филмче. Аз влязох в банята като 100 пъти му казах да не влиза при бебето и той много добре ме разбра, но ме изчака да изляза и нарочно влезе да я събуди. Аз като чух, че я е събудил веднага изтичах в стаята й, баш навреме, за да видя как пада от леглото
и в момента е с една цицина отпред на челото, а на мен сърцето ми се къса всеки път, когато я погледна
е много ми дойде от южния до нас пеша,мисля след мало да приспя Мая и аз след нея.Снимки.....бъдете в очакване
Аз също имам лек проблем с Рая, която въобще не обича да се съобразява с брат си все още и за съжаление почти всяка вечер имаме препирни с мъжът ми на тази тема, защото те започват да си играят точно като заспи малкия и естествено го будят, след това аз съм лошата, истеричката, строгата неоснователно и т.н.... ама какво да се прави свикнах вече
, ами и толкова много дрешки, но най-сладкото е, че всичките дрешки и парфюмът са по нейния вкус, а тя обича малко по-лъскаво, по-екстравагантно, абе нямам думи, не можете да си представите колко щастлива бях 
почувствах се ужасно
супер виновна, че само и само да не мрънка и ние да се наядем на спокойствие му дадох да ближе бисквитата

Лека вечер от мен.
не ни харесваш ли?