Тъщите

• 3 556
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
Ех, Мавриков, кой не си е написал домашното, а?
 Laughing
Всеки форум си има предназначение, Д и С е за теми от типа "свекърви-тъщи-любовник-любовница-зълва-етърва-девер" и т.н.

Аз мисля , обаче, че в женски форум да се пита за тъщи е като да питаш отчето в църквата има ли Дядо Господ.
Да беше пуснал питанката в един типично мъжки форум, като офроудите или тези за коли, та тогава да видиш отговори. И половина, Laughing

# 16
  • Насред хаоса
О, много добре си се разбират двамцата - мъжът ми и майка ми. Забелязала съм, че той е по-склонен да споделя разни неща с нея, отколкото със свекърва ми. По много въпроси са на едно мнение и даже понякога се съюзяват срещу мен.  smile3516

# 17
Бижу, този цитат от коя тема е?
Не е от тема в БГ-Мамма.

# 18
Моят тъщер ми дойде на гости и остана 2 години. След моя любезна покана си замина и не съм я виждал вече 8 ма година. Хубавото е че е далеч, мнооооооого далеч.

# 19
Нали не си я убил  Rolling Eyes
 Wink

# 20
Нашата тъща, е на осем стъпала разстояние
Готви вкусно, домът и лъщи, лошото е че изисква
същото съвършенство и от другите.
Спирам,все пак става дума за майка ми

# 21
  • на брега на морето
Мъжът ми и майка ми се разбираха повече от отлично - тя го боготвореше, а той я уважаваше и почиташе повече от мен. За  30 години не е казал лоша дума за нея.

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 19:34 от Пищна есен Тръмп

# 22
Най-любими са ми вицовете за тъщите. Ето един от тях:

Един мъж отива в аптеката и пита аптекарката:
- Извинете, имате ли цианкалий?
- Да, имаме, но се продава само с рецепта. А Вие имате ли рецепта?
- Не, но нося снимка на тъщата.

# 23
2 прилики между тъщата и тортата:И двете ги предпочитат студени и със свещи

# 24
  • София
- "Тате, защо баба притичва и прилазва на зиг-заг долу по двора?"
- "За тебе баба сине, а за мене - тъща. Подай ми втория пълнител."

Иначе мъжа ми и тъща му се разбират прекрасно поради факта, че просто профилактично, контактите им са сведени до екзистенциалния минимум Wink

# 25
Любовта ми към тъщата е правопрорционално на разстоянието , на което се намира- реплика на благоверния

# 26
Моята майка е безкрайно добър и толерантен човек и въобще не ни се меси. Той много я харесва. Много се резбира с нея даже, тъй като никога не се е разбирал с неговата майка. А и моята майка много го харесва.  Crazy

# 27
Тъща подарява на зетя 2 вратовръзки. Зетят веднага слага едната.
- Ааааа, значи другата не ти харесва, така ли? - коментира тъщата.

# 28
 много добре се разбират( майка ми не знае английски/холандски, той не знае български). виждат се 1-2 пъти в годината...и тогава настава празник, понеже излиза само с жена си и спи до късно  Mr. Green

# 29
Онзи ден на задното стъкло на една кола видях стикер "тъща в багажника". Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт