Момче и чорапогашник

• 23 285
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Да ви кажа честно, отдавна така не съм се забавлявала. Тази тема много ме развеселява.  Laughing Mr. Green С голямо удоволствие я чета.

Иначе, ако трябва да се върна към същността на въпроса - ами че то ританките не са ли своего рода чорапогащник?

# 166
Ами когато е само по яке и джинси? Все пак ще се оголва крачето ако е само с чорапи под панталона. За такива случаи приготвих и чорапогащи, иначе с цял гащеризон е ясно, че няма нужда.

# 167
Да ви кажа честно, отдавна така не съм се забавлявала. Тази тема много ме развеселява.  Laughing Mr. Green С голямо удоволствие я чета.

Иначе, ако трябва да се върна към същността на въпроса - ами че то ританките не са ли своего рода чорапогащник?
Как ще са! Между ританката и крака се създава специален отоплителен въздушен балон, за разлика от порачогащите /б.а.- грешката я няма/, тесни, впити и спарващи /особено поставени върху памперс, през който иначе тялото на бебето си диша свеж природен въздух/, които са едно дамско изобретение, водещо до изнежване на организЪма и впедерастяване на съществата от мъжки пол. Извод: носещите такива атрибути мъже и момченца трябва да следят поне да не се разсъбличат по обществени места, за да не се разпространи тази им наклонност.

Ето за любители:
http://shakiraaa.wordpress.com/2009/02/21/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0% … 0%B0%D1%89%D0%B8/

За естетите:
http://izvesten.com/content/view/75/56

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 13:59 от Judy

# 168
Все пак ще се оголва крачето ако е само с чорапи под панталона.

Ако знаеш само, колко баби по шосетата са ме спирали, та да ме сгълчат строго заради такова едно оголено краче  Mr. Green

dara, чорапогащник и ританки може и да е едно и също, макар второто да е доста по-свободно като дреха, но тук не става въпрос за деца, които излизат само по чорапогащник или ританки, а по чорапогащник под панталон. Различно е. За мен ританките си бяха самостоятелна дреха, отгоре не съм обувала друго. Смешно или не, тревожна е тенденцията към пренавличане на децата - все едно ако ги духне вятър или се подаде късче гола плът, ще настъпи краят на света. Никой не е длъжен да се съобразява с мнението ми, много ясно, но защо да се подценява и опропастява инак отличната издръжливост на детския организъм?

P.S. Judy, макар и иронични, забележките ти са безкрайно уместни. Памперсите и чорапогащите спарват, да. А както вече отбелязахме, за момченцата това не е препоръчително. "Изпедерастяването" пък изобщо не мисля, че някой би могъл да има предвид сериозно.

# 169
Чудесно, значи приемам темата не като "до каква възраст момчетата", а "дали децата и хората".  Laughing Вече дишам по- спокойно по отношение ориентацията на децата. За спарването- ще го преживеем, студените дни не са толкоз много чак. Винаги съм разчитала да съм дъщеря на баща си, който в здравия балкански студ е носил и още носи този атрибут без свян и страх.

# 170
Джъстин е невероятен по трико....
Аз съм лятно бебе.Гледано с плетени елеци и терлици. CrazyИ лятото си лягам с чорапи.Така ми е научен кракът явно, знам ли?

# 171
Вече дишам по- спокойно по отношение ориентацията на децата.

Ъъъъ... пардон, но аз явно съм чела през просото, щото ориентационният момент нещо ми се губи... Значи при това положение със сигурност отглеждам расов, класически и 100%-ов мъж?? И няма нужда да полагам никакви други странични усилия в тази посока?  Flutter

# 172
  • Пловдив
Ританката осигурява въздушен джоб, да. От тази гледна точка съществува известна разлика.  Simple Smile

Аз от трите деца само Крисо удостоявам с тази чест /чорапогащниковата, имам предвид/. Не подценявам каляването принципно. Нито го прокламирам. Защото на мен все ми е студено и ми е абсолютно мазохистично да се калявам. И по тази причина не съм последователна в позицията си по отношение на обличане/навличане. Който както се чувства конфортно - така. Ето, Крисо мръзне, да заповяда с допълнителна дреха. Ангел до онзи ден се вееше по тениска. ОК! Наталия се облича нормално според моите представи - чудесно, щом така се чувства добре. Никого не гоня с термочорапи под мищница или вълнена камизолка. Нито пък ще тръгна да разсъбличам, щото ще го калявам. Представям си някой мен да се опита да кали. Вадя на баща им огнестрелното оръжие и стрелям на месо.   Laughing

Имах навремето един състудент, който до късен ноември ходеше с риза с къс ръкав. Изключително потресаваща гледка, особено при t на околната среда 4-5 градуса под нулата. И когато най-накрая група ошашавени девойки събрахме смелост да го запитаме "защо така", той изумено ни отговори "ако сега облека дълъг ръкав какво, за Бога, ще облека през януари???".  Mr. Green

Съжалявам, наистина не мога да погледна сериозно на тази тема и, предполагам, ми личи. Май ще спра да пиша и ще остана само на четене.

# 173
  • Пловдив
eta, не че нямаш наблюдения  Laughing, ама при малко бебе обуването на чорапогащник е трудна мисия. Затова, ако съм смятала, че е наистина много студено, под панталончето съм слагала ританка и чорап- много по-лесно се обува/събува, изцяло памучна е, а и не се вижда. В по-късна възраст пък, като седнат в количките и точно дето казваш им се оголва крачето- 3/4 чорапи вършат идеална работа  Peace Незнам, не го приемам нещо този артикул за момче. Аз на моя син съм му слагала чорапогащник във възраст над 6 месеца май само под шушляково долнище, че тогава и 3/4въртите чорапи не спасяват положението  Laughing Иначе с ватирани дънки/джинси  Peace

# 174
Така си е, с.с.,пък аз се стремя да прикривам децата си в студените зимни дни от към долна част на облеклото.

# 175
Добре де, до тези, които носят - наистина ли ви топлят???
Аз съм пробвала, когато ми се е налгало да стоя по 4-5 часа при -20, но още на първата минута потърсих обществена тоалетна да вляза и да го махна от себе си - умрях от студ, с всичко впито съм така, направо треперя и зъзна като куче.

# 176
На мен- да. Без него ми е студено.

# 177
да, ако е тънък дамски...какво ще ти стопли найлон.На мен ми става гадно лигаво и студено на пръстите...

# 178
Лютата зима ще слагам, няма сила, която да ме накара да изкарам новородено бебе с голи краци. Без значение момче/момиче.
Има време да се каляват, ето голямата ми дъщеря ходи все още с пола и чорапи, и само по жилетка на училище. За справка - и двете ми големи деца са били зимни бебета и съм слагала чорапогащи под панталоните, нито са болни, нито изнежени.

# 179
  • Пловдив
И на мен - да. Зимата без това съоръжение аз съм труп. Студен, бездиханен, неадекватен.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт