Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 24 358
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Преди малко оставихме Йоана при баба й и дядо й. За първи път няма да спи при нас.  cryДосега не сме се разделяли. Не знам как ще го понесе. Сега рева и вече няколко пъти викам на мъжа ми да отидем да си я приберем. Напоследък много суче през нощта и ми се иска да остане само сутрин вечер , но като съм при нея не става.
ох мъчно ми е....

# 361
  • София
Села ви, щом така си решила, сега бъди силна.... знам, че е много жално.. а ти от къде знаеш, че плаче? Наложително ли е сега да я учиш да спи без теб?

# 362
  • София
Ninche, момиченцата ти са разкошни Heart Eyes И на мен ми се прииска да имам две принцеси  Flutter
Видях някои снимки от Тасос и се сетих, че явно съм пропуснала като си разказвала как сте изкарали. Доволни ли останахте?

Забравих вчера да кажа, че харесах на Габи ботушки от един магазин на Витошка. Голям избор има. Намира се като тръгнете от Солунска към НДК на десния тротоар почти веднага. В Ecco нямаше нищо.

# 363
  • София
Пумичка, благодаря ти  Hug На теб ти пожелавам поне още една принцеска - наистина е страхотно ! Heart Eyes
На Тасос изкарахме много добре. Нямаме абсолютно никакви забележки към нищо - всичко беше много хубаво, комплекса беше страхотен, а обслужването на ниво ! Simple Smile

# 364
Села ви, щом така си решила, сега бъди силна.... знам, че е много жално.. а ти от къде знаеш, че плаче? Наложително ли е сега да я учиш да спи без теб?

Сакси, не тя - аз плача, за нея не знам какво прави в момента. Другия месец ще се наложи да отсъствам за една нощ и ми се иска от сега да почне малко по-малко да свиква.

# 365
Нинче, имаш две кукли  Heart Eyes

Селави, защо се терзаеш? Нали, ако не могат да я успокоят, ще те извикат?
Катето на обяд я оставихме при свекърва ми и ще си я приберем утре. Яла, спала, играла  Grinning

Аелия, нямах предвид, че ефектът се дължи на самовнушение, а просто, че ако не вярваш в нея, няма да ти помогне хомеопатията. Малко суеверно звучи, ама не можах да го опиша по-добре  Crazy

Пумичка, какви са цените на ботушките там и има ли разнообразие за момиченца?  Simple Smile

# 366
Гнидка, да така е , ще ми се обадят. Ние живеем на 5 минути от тях, веднага ще отида. Но ми е кофти. Тя е свикнала с баба си, нали през деня бабите все я гледат, докато аз съм на работа. Но за през нощта не сме я оставяли и затова ми е криво.

# 367
Нормално е да си притеснена първия път. Но приеми, че всичко е наред, щом няма признаци за противното. А и щом сте решили да опитате, дръж фронта  Simple Smile

# 368
Не е лесно. Нали 2 седмици ходя по 3 дни на работа, а малката е вкъщи с баба си, само идва и се гуши, слага си тглавата на коленете ми, все иска да е в краката и ръцете ми. Като ходеше на ясла, не реагираше така. тя е била извън къщи, на ново място, сега тя е в скучната позната обстановка, но без мен и май по-зле е.

# 369
# 370
Голямо  Hug, Села Ви. Другата седмица и на мен ми предстои едно пътуване за една вечер. За първи път ще ми е да се отделя от Ния и тя от мен. Но пък така ми се ходи - иска ми се да спа цяла нощ и да съм сама в леглото и да чета книга, и да си взема вана...Става ми кофти, че ми се искат тези неща, а не да съм със щерката, но в крайна сметка имам нужда да остана насаме със себе си. Използвай времето тази вечер да спретнеш романтична вечеря на съпруга си, да изгледате хубав филм и да пиинете нещо. Хубави са такива моменти!

# 371
Джоли, стига с тая съвест, и аз мечтая за такива неща, и ние сме хора, освен майки.
Аз на 2- тръгвам и до 10-ти ще отсъствам. Те ще се оправят при всички случаи, трудно ще им бъде, но Сами ме търси, когато ме няма. Това ще ме притеснява, а мен не ме питайте колко ми е трудно без тях. На връщане нямам търпение да се приберем. Като оставих Сами на 2 месеца за едно денонощие направо ми се плачеше. А Момо беше на 6 месеца, бяхме на концерти в Гърция, добре, че телефоните им там са евтини. Сега съм по-спокойна.
Малко хаотино звуча, но то е от притеснение.
Сега Момо кашля и има Т, дано ги излекувам и така да тръгна.

# 372
Преди малко оставихме Йоана при баба й и дядо й. За първи път няма да спи при нас.  cryДосега не сме се разделяли. Не знам как ще го понесе. Сега рева и вече няколко пъти викам на мъжа ми да отидем да си я приберем. Напоследък много суче през нощта и ми се иска да остане само сутрин вечер , но като съм при нея не става.
ох мъчно ми е....
и на мен ми предстои и се чудех как ще стане newsm78 ще чакам да споделиш  Hug

И 1 въпрос: на 16 месеца ли имаме ваксина или на 1г.6м.? /помня 6-цата ама.../

# 373
Момичета, много ясно че ще ви е мъчно, но пък и много ще ви хареса да имате малко време за себе си. Книжка, вана, масажче, сексче.  Crazy Айде сега, и ние сме хора. После повече се радваме на децата,а и те на нас. Откакто ни нямаше 10 дни, Сами толкова много ме гушка и целува че всеки ден ми е празник. И само повтаря "мама, мама", едно нежно такова  Heart Eyes Heart Eyes
Нинче, много хубави снимки. Страшно са пораснали сладурките  Heart Eyes

# 374
  • София
Гнидка, има разнообразие, и на модели, и на цветове. Цената, на тези, които харесах е 85 лв. Не знам дали има по-евтини newsm78

Ра, стана ми мъчно, и мен ме чака другата седмица връщане на работа и си представям как ще се гушка и лигави малката като се прибера.

Общи условия

Активация на акаунт