Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 24 360
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Не ми е спешно, просто информативно питам.

# 271
уф много болни пак  Tired
и ние имахме тежка нощ пак....сдухах се тотално...мъжа ми днес излезе от работа и отидохме на унг ама друг възрастен, сигурно мен ме е лекувал като малка...та изписа кремче за нослето и каза че третата сливица е уголемена и изписа още противоалергични капки, та АБ се размина слава Богу...
Белинда и моя мъж е с пневмония ама не си взима болничен, сякаш без него ще се срути завода  #Cussing out оправяй се бързо
Ине и Крисито да се оправя  Hug
за обувките тук няма голям избор, взехме му високи кожени боти с пухче отвътре, лесно се обуват и топлят, пък за зимата едни апрески ще взема и така....

# 272
  • София
Ми Мая и аз не си взех Rolling Eyes Работата ми в момента въобще не ме натоварва, ако съм си вкъщи малкият като ме яхне, няма да ми е много по-добре Confused

# 273
Дуци, моите съболезнования!!!

Белинда, бързо да се оправяш!!!

Аз бях на зъболекар. Извадиха ми мъдреца, който не растеше нагоре, а към другия зъб  ooooh! /май Дуци беше писала, че има същия проблем/. Сега съм още под упойка, но като ми мине не ми се мисли. Радвам се обаче, че го извадиха, че отдавна се каня.

Мартин продължава да се буди по няколко пъти през нощта. Вече нямам търпение да му излязат тези пусти зъби.

Дано и Ния се оправи най-накрая, че се измъчиха всички!

# 274
  • София
Белинда, бързо да се оправяш Hug Няма време за боледуване Naughty

Ине, бързо оздравяване и на Криси!

Благодаря за идеите за ботушки  bouquet На КК и Капчица нещо не ми харесаха, та се чудех къде да търся.

# 275
Дуци, а онези шаренките ботушки на Анна не стават ли за зимата? И аз избирам сега за Мартина, и на тези които си поръчала сега се бях спряла, но се чудя дали не са за сухо време само? Иначе са много сладки и в различни цветове, даже си мислех да изплагиатствам идеята ти и да си взема и за мен Mr. Green

Мартина пък продължава да се буди и яде нощем- по 3 шишета АМ по 120, плюс колкото кърма има, и преди лягане 240  ooooh! Май няма друго дете така. Иначе за целия ден изяжда супата и пюрето от кухнятя, и то не целите, друго нищо не съм открила, което да яде, само опитва. А, фенка е на свинските пържоли  Mr. Green и меса всякакви, но някакси не върви да я тъпча само с месо. Оня ден видя сурови пържоли, които щяхме да печем, е направо подлудя, искаше да ги мята сурови, едвам ги махнах

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 14:21 от tanita66

# 276
  • София
Ние бяхме на консултация. Дея за 3 месеца е наддала с 900 грама и 4 см, т.е. сега е 10 100 и 80 см Simple Smile

Бързо оздравяване на Криси !  Hug Както и на всички болни - малки и големи  Hug

Брей, пневмонията не е ли заразна, та си ходите на работа  newsm78

# 277
  • Добрич
Дуци, моите съболезнования за чичо ти!
И аз не съм купила още ботушки за зимата Embarassed Мислех да взема някакви китайски, че нали Живко ще ходи на ясла и ще го водим с кола, но май се разубедих newsm78 Сигурно много ще му спарват крачетата и ще държат студено Thinking
И моето дете много реве вечер, направо ни взима акъла и се чудя дали не му растат долните кътници или направа кучешките newsm78 Долу-горе през какъв интервал растат едните и другите? ooooh!
Браво на Дея, че е порастнала толкова много! Hug
Танита, явно Мартина наваксва вечер с млякото, защо не пробваш да и даваш прз деня повече за сметка на вечерта? Hug Живко и той обича свинските пържоли повече от пилешките Wink

# 278
Кали, Белинда, ако не се лъжа Цар Самуил се казва улицата. Точно до магазина има фитнес зала (едно време беше магазин на братовчед ми). Успоредна е на Братя Миладинови.

# 279
  • София
Брей, пневмонията не е ли заразна, та си ходите на работа  newsm78
Не е Simple Smile В смисъл - тя че е тръгнала от вирус, тръгнала е, но това, че при мен е станало пневмония, не значи, че при друг ще стане също. Вирус като всеки друг, явно имунитета обаче ми е бил занижен и като прибавим факта, че не си обърнах внимание, защото съм особено интелигентна...

# 280
Уф, четох пак болни.

Белинда, айде оправяй се бързо! както и всички болни малки и големи.

Вкъщи започнахме лека полека лов на пиш и акита  Mr. Green От вчера насап имаме и успехи даже.  Party

# 281
Уф, Белинда много кофти  Confused Дано бързо да оздравееш  Hug И другите болнички бързо да се оправят!

Ине, дано й мине на Криси по-скоро и занапред да нямате проблеми  Praynig

И аз не съм купувала ботушки, но се чудя дали да купувам изобщо  Rolling Eyes Тук сняг няма, температурите зимата не падат под 10 градуса през деня, та не знам  newsm78 Може би някакви по-топли обувчици ще й взема, ще видим. А някой знае ли дали във Варна има магазин Ессо? Или друг магазин, където мога да погледна обувки и ботушки, че тук ми е голям проблем намирането на някакви, които да й стават  ooooh! Пък и цените са невероятни  Money За сега има едни маратонки и едни обувки, които й купих в Прага, но не знам дали за зимата няма да й е студено с тях.

И Габи се буди все още през нощта, поне 2 пъти, вече взе да ми тежи, иска ми се да започне да си спи по цяла нощ  Tired

Аз ставам да готвя и да събирам багаж, че утре рано сутринта заминаваме, цял ден път ни чака, не ми се мисли.

# 282
Белинда, как се докара до пневмония  ooooh! Дано бързо мине  Hug

На Ния купих ботушки от Геокс до глезена. Обаче не знам до колко са удачни за дете на такава възраст. На Ния поне (2 пъти съм й ги обувала) й пречат при навеждането. Много е смешна и тромава. Може още да не е свикнала с тях, не знам.

# 283
Ех, Белинда, много кофти Sad Оправяй се бързо и безпроблемно и скоро да си свежарка  Hug
Ине, егати!  Shocked Как стигна дотам инфекцията? Ужас. Дано повече да не ви се случва  Praynig
ЪЪ, Джоли, ботушки до глезена?  newsm78 Те всички обувки са дотам, какво й пречат на Ния? Да нямаш предвид прасеца?

Самко спи и аз мисля да се поглезя и да почета книга. Бяхме навън, на страхотното слънце. Той си игра, аз четох книга и сега ще си продължа вкъщи. Мързи ме да шетам и оправям днес.  EmbarassedТо няма край.

# 284
Прасеца  Peace

Ине, как го открихте?

Общи условия

Активация на акаунт