Слънце пекне, сняг вали - юлчето ще се кали (тема 132)

• 24 360
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
На Ния купих ботушки от Геокс до глезена. Обаче не знам до колко са удачни за дете на такава възраст. На Ния поне (2 пъти съм й ги обувала) й пречат при навеждането. Много е смешна и тромава. Може още да не е свикнала с тях, не знам.

На Симона като и сложихме едни такива ботушки да й ги мерим и тя застина на място. Не пожела да се мръдне и сантиметър, все едно в гипс я сложихме. Затова и купихме едни обувки по като маратонки и едни ботички.

# 286
Няма по-луди глави от мен и Сакси Mr. Green
http://farm3.static.flickr.com/2703/4034397601_60b8c143f3.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2799/4034392725_44fbfa4d40.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2592/4035138028_f088efe03d.jpg

Танита, тези лилавите са много тънки. Те са за сега. А тези, които са велурени са за сухо, да. За сняг ще й вземем апрески, мисля на Булдозер.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 19:35 от Дуци

# 287
Пишете, пишете, трудно ви изчитам, нали ходя по 3 дни в седмицата на работа, та не стигам.
Белинда, как е разчетена тая снимка?! Пневмонията е обикновено с много висока температура, интоксикация, абе човек не може да стане от леглото и да иде да пикае, камо ли на работа да ходи.
Дуци, нали уж не беше рак? Изненадах се. Инфаркт, белодробна емболия Thinking Моите съболезнования.
Христуш, как е зъба? Поддържай много добра хигиена, на мен беше почнала да ми загноясва дупката от извадения зъб, забравили марлен тампон вътре, че като почнах да се надувам, един тризмус, по нощите дежурен зъболекар...
За мускулната апликация на кортикостероид- предупреждавам - никога не съм правила на чужди деца!- предполагам, 1 см, макс 1,5 см да забиеш иглата е достатъчно, подкожната мастна тъкан едва ли е повече от 1 см, така че с 1,5 см би трябвало да е в мускула. За по- сигурно се хваща целия мускул, стиска се и се изтегля нагоре и се забива косо в защипания участък. На Иван съм правила мускулни инжекции, бил е на 3 г, но не помня техническото изпълнение. Понякога слагането на кортизон е животоспасяващо за секунди, така че търсенето на кой да го направи може да е фатално със забавянето /не помня кой имаше такава идея/.
Обувки за зимата имаме от батето и нищо няма да купувам. Същото е и за якето, и цялото оборудване. От братовчедка ми имам сума и дрехи и просто няма смисъл от още камари, които да се чудя после къде да дявам.
Бързо оздравяване на болните. При нас нещата са добре, антибиотика ще дам и утре и едишнствения видим ефект е, че изби микробите, дето се въдеха в точещите се поне 2 седм хронично зелени сополи Mr. GreenМалко беше в стил трепане на мухи с гаубица, ама...Оттук нататък няма да давам антибиотик преди 24 часа да е поддържала фебрилитет. Crossing Arms Утре контролен преглед, в понеделник наново ясла, в петък нови сополи, другия понеделник зелени.... дано се лъжа.

# 288
  • София
Баси яките снимки Shocked Браво, момичета! Само Анна нещо малко крива ми се вижда, ама самите снимки са уникални просто!

Ра, ми двама лекари я гледаха - тази от самия кабинет с рентгена и тази, дето ме прати при нея. И двете казаха - пневмония Confused Едната даже го е написала в едно такова като заключение. А на мене ми беше лошо само 1-2 дни, нито веднъж не съм вдигала температура.

# 289
Христуш, как е зъба? Поддържай много добра хигиена, на мен беше почнала да ми загноясва дупката от извадения зъб, забравили марлен тампон вътре, че като почнах да се надувам, един тризмус, по нощите дежурен зъболекар...

Боли ме, но търпимо /всъщност аз си търпя на болка/. Пих един парацетамол /преди няколко часа/ и преди да легна мисля да взема и един аналгин. А що се отнася до хигиената доктора ми каза само кашава храна днес и никакво миене на зъби /имам шевове/. Утре ме иска да го промие, после на още един преглед и след седмица - да ми маха конците. Сега малко съм отекла, но той каза, че е нормално. Не смея нищо да ям за да не го замърся /само малко кисело мляко/

# 290
Ра, не знам какво е, отказали са аутопсия, братовчедка ми каза, че няма смисъл вече да се знае какво е.

Белинда, тиквата не е съвършена за съжаление и от там идва кривината вероятно.
Има още много снимки, но Сакси си има идея за някои от тях, та тя ще пуска. И аз по-натам и така.

Христуш, на мъжът ми така му растеше мъдреца и му правиха операция, решиха да му извадят 4-те наведнъж обаче. Аз имах болки, ходих на зъболекар, прати ме на снимка, но спря да ме боли и не отидох Blush

# 291
  • София
Дуци, снимките са страхотни. Мисля, че Белинда имаше предвид, че Анна не е в настровние, и на мен така ми се стори  Wink.

Геокс имам ботуши, много съм доволна, нито запарват, нито пропускат. Носила съм ги в големи снегове, държат топло. Мъжът пък има обувки, които при всеки дъжд пропускат. Та затова не иска и да чуе за тази марка  Crazy. Гледах ги намалените им детски ботушки, но съм с резерви, да не вземем да оцелим от пропускащите  Mr. Green.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 20:26 от Elika

# 292
Уф, да, може Tired Никога не забравяйте, че съм била руса Blush  Тя доста рева преди това, това й е най-добрата физиономия.

# 293
Христуш, пасирано-течновато, със сламка. Меню по избор. Поне аз така карах, на пасирани супи. Имаш ли дренаж?
Дуци, снимай се Naughty! Ако е хоризонтален, руши предния тихомълком. На мъж ми така беше подкопал корените на предния и той падна, а задния го извадиха и вместо 2 зъба - нито един на това място. Братовчедка ти си е права, каквото и да е, не може да го върне, за съжаление. попитах, защото останах изненадана, явно е нещо съвсем внезапно. Снимките много идейни!
Белинда, щом двама са я гледали, сигурно е така. Преди 5-6 г. карах може би пневмония /така и не намерих сили да се надигна и да ида на преглед или снимка/ и бях направо смазана, още повече, че 3-4 дни се правих на мъж и чаках да ми мине, без да пия антибиотик. Разказа ми се играта. Много висока температура, с втрисания, отпадналост, кашлица, нощем се задушавах от липса на въздух, абе - всички екстри!

# 294
Ра, нямам дренаж или по-скоро незнам да имам. Преди като ми вадеха другите два мъдреца имах дренаж, но тях си ги вадеха нормално, без шевове и операции. За храната - имам нужда малко да погладувам  Wink

Дуци, отивай, че наистина после може да стане по-страшно. Аз като го попитах дали има някакви поражения на съседния зъб той каза, че не видял, но като се успокои венеца щял да го огледа. Каза обаче, че корена му бил добре, а е виждал, че от така никнещ мъдрец съседния зъб бил направо с изяден корен /както и Ра писа/.
А за мъжа ти направо не мога да си го представя. Този зъболекар определено не е бил човек  Shocked

# 295
Дуци, много яки снимки!! Страшно идейни Hands Clap

# 296
Хитри снимки, Дуци  Grinning

Белинда, Белинда, друг път не чакай!

Аз веднъж съм карала пневмония, цял месец мъкнех температура и бях като парцал. Работа не вървеше никак на добре, смених няколко антибиотика, докато живна, ама ей ме на, оцелях  Mr. Green

Катето днес ме разби  Tired в съчетание с малко работа и домакинстване, прогнозирам скорошно заспиване.

Още много исках да коментирам, ама  newsm46

# 297
Много готини снимки, Сакси и Дуци!
Бързо оздравяване на болните!  Peace
Аз съм на вълна занимания и игри за деца между 1 и 2 години и съм се заровила да чета разни педагогически методи и пр.

# 298
  • София
Много готини снимки !  Heart Eyes

# 299
И аз харесах снимките, а тиквата кой я издълба? МНого труд!

Христуш, моят зъболекар ме съветва да промивам с отвара от лайка след такава интервенция!
Белинда, бързо да се възстановиш ти пожелавам!

Ине, много неприятно, дано всичко вече е зад гърба ви! Hug

Такава хрема ме гони, чак яйчниците ще си изкихам. А как съм репетирала, не ме питайте. Децата ме питат: - Госпожо, добре ли сте? Mr. Green
Сами още точи со..оли /гадна ми е тази дума/, но горният кътник е на път, скоро мира няма.

Общи условия

Активация на акаунт