Боя за коса - blond 10

• 115 217
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Sassie, честито завръщане! И според мен много добре ти е станал цвета.  smile3525

Относно маската на Миосотис- аз също съм я ползвала преди време, но смятам, че тези на РЕНЕ ФЮРТЕРЕР и ФИТО са много по-добри, особено маската на ФИТО за суха коса.  newsm10

# 301
Момичета, вчера си купих на Престиж тониращия балсам / перлен/. Макар, че бях бяла се намазах да го пробвам. Не стана лош цвета, но е доста сивичко. Предполагам, че на следващото миене ще се оправи.

# 302
Mira210,благодаря ти! Hug
След 3 месеца тъмно,сега ме устройва този цвят и му се радвам,въпреки че не е това желаният цвят. Peace

deskata_90,щом ти трябва само за тониране боята,защо не пробваш Richesse на L'oreal http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=136

# 303
Venisss, имай предвид, че на бяла основа като сложиш какъвто и да е тониращ балсам или боя със сив оттенък много бързо хваща и винаги става по-тъмно. След като си постигнала толкова хубаво бяло русо не е нужно да слагаш и сивкаво. Аз преди време също много държах на сивия оттенък, но от няколко месеца насам съм на мнение, че сивото (освен че бързо се отмива) много застарява и изостря чертите на лицето. Затова по-добре е бялото русо.  Grinning  

# 304
Аз неочаквах да стана сива. Със сребристо - платинен ми се получаваше сиво, този перлен го взимах за да поддържам бялото. Няма нищо, важното е, че бързо се отмива.

# 305

Здравейте моми4ета,отдавна не сам писала,за6тото просто не ми оставаше време.Сега имам голяма нужда от помощ.Косата ми е много светла(по4ти бяла)и искам малко да я променя.Колебая се между светло сиво и бежово,но немога да реша нито за цвета,нито пък знам каква боя да си взема.Тряббва ми боя,която не изсветлява(няма на къде ве4е),а да ми я тонира.Моля ви да ме посаветвате за двете,защото незнам какво да правя  Praynig

Единият вариант е да разредиш боята с вода,а другия просто да търсиш боя с малък % окислител.Точно в момента не мога да ти кажа марка и номер [/b][/color] Sad

deskata_90,щом ти трябва само за тониране боята,защо не пробваш Richesse на L'oreal http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=

МОМИ4ЕТА МЕРСИ ЗА БАРЗИТЕ ОТГОВОРИ  Hug .УТРЕ СЪМ НА ФРИЗИОР ЗА ПОДСТРИГВАНЕ И МИСЛЯ ДА ПИТАМ И ФРИЗИОРКАТА,ТА И ТЯ ДА МИ КАЖЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ,ПЪК ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ.МНОГО ИСКАМ ДА МИ СЕ ПОЛУ4И ХУБАВ ЦВЯТ.СЛЕД ТОВА ЩЕ ПИША.

# 306
Успех deskata_90, стискам палци  Praynig

# 307
deska,и аз стискам палци! Praynig После да покажеш снимки. Simple Smile

# 308
Момичета, къде се губите?    newsm78

# 309
Аз отдавна не съм влизала. Да се отчета - продължавам с изрусяването, но последния път нещо се ядосах максимално. Както обикновено си ползвам блондора на Евтерпа за дълга коса, ноооооо ... този път корените ми останаха рижави.  Cry След това, както обикновено, минах с Гарние 111, което пък ми направи по-третираната коса доста тъмно сива и въобще като се погледнах в огледалото изпаднах в шок  ooooh! За сивото няма проблем, отми се и остана страхотно бяло русо, но жълтите корени си ми бъркат в здравето и това си е.  #2gunfire Незная дали не е заради цикъла, чувала съм, че по време на цикъл косата трудно се боядисва. Оф, следващия път ще видя кога ще се боядисам.  Praynig ... и най-вече с какво.

# 310
Да дам и аз отчет.
За първи път си направих корените с Блондор, едва го издържах 15 мин., много ми е чувствителен скалпа. След това измих и веднага сложих боя Палете С10, точно каквато някой беше показал на предната стр. Цветът ми стана страхотен-точно такъв винаги съм искала, равномерно сребърно русо-не жълто и не много сиво. Има още какво да се желае-трябваше първо да започна обезцветяването на корените отзад на тила и после отпред, но за следващия път ще знам.
Сега си търся някой по-щадящ блондор. Мисля да търся зеления на Сери, но не знам във Варна отъде?

# 311
Момичета, къде се губите?    newsm78

Аз съм тук,но нали няма нищо ново около мен и затова не пиша. Peace Другия месец като се направя пак,ще се отчета. Simple Smile

Момичета,а да ви питам случайно някоя от вас да е ползвала този продукт http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=829

# 312
  • Sofia

[/quote]

Аз съм тук,но нали няма нищо ново около мен и затова не пиша. Peace Другия месец като се направя пак,ще се отчета. Simple Smile

Момичета,а да ви питам случайно някоя от вас да е ползвала този продукт http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=94&products_id=829
[/quote]

ох и аз много съм си харесала този продукт, но не намирам никакви мнения дали е хубав. Освен да рискувам  newsm78

# 313

ох и аз много съм си харесала този продукт, но не намирам никакви мнения дали е хубав. Освен да рискувам  newsm78

И аз мисля да рискувам. Peace Предполагам,че ще е хубав,както всички продукти от серията. Simple Smile

# 314
                              Момичета, весело изкарване на празниците.
                                  Пожелавам ви много късмет през 2010г.

bigdance2  bigdance2  bigdance2 

Общи условия

Активация на акаунт