Дързост и красота 49 - "Заслепение и слепота"

• 25 876
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Брукзащита, разбирам те  Peace Длъжна си да му върнеш жеста и сигурно редовно си пиеш антидепресантите, които Фена ви изписва   bouquet

# 601
Цитат
Не виждам обиди и интригантства в постовете на Фена.
Обсъжа си сериала.

А това какво е?

"драги" тейларки,пийте един антидепресант и спрете да правите интриги и препирни в темата,амаха Naughty
Единия злобен,другия смешен и не знам си кво там ... #2gunfire

На мен защо ли ми прилича на обиди и интригантстване....
А,явно е въпрос на възпитание....  

# 602
Да бе Краси , ама това беше след като те първи го обидиха.
Цитирах квалификациите им.
Затова и попитах , от какво бяха провокирани.
Ето,  сега пък Зори ми отправя обида , и това не е на ниво сериал. Зори , теб с какво обидих?

# 603
Не мисля,че аз съм обидила някого...или че съм била злобна към някого,било то герой във филма или конкретно към някой ,пишещ тук...
Така че приемам за обида такива нападки като "смешни и злобни..."

Може да съм смешна в нечии очи,въпрос на лични възприятия...но злобна...?

И айде,стига,пак стана лично...

Давайте за филма...ако има какво,Ако не ,аз отивам да правя мъфини...     Peace   

# 604
  • София
Зори, Брукатака или както там е...делото срещу продуценти е срещу други продуценти (мелроуз Плейс), а не срещу тези на ДиК - но за теб фактите нямат значение, нали? Важно е някакъв спор да тече...е, аз бях дотук по въпроса. Все пак в интернет има досатъчно информация, ако някой се интересува...

Brukzashtita,  newsm10

# 605
Аз лично (вече) нямам проблем с постовете на Фена (след известен период на адаптация де  Laughing), защото не ги вземам насеризно  Crazy
Това, което не ми харесва е, че ни упреква за неща, които сам прави: т.е. обвинява тейлАрките в злоба, в пристрастие и т.н. и т.н., а от неговите постове също не лъха лИбоФ.
Според мен преди да погледне човек в паничката на другия, бива и в своята да погледне (това важи за всички нас де  Hug).

# 606
Да бе Краси , ама това беше след като те първи го обидиха.
Цитирах квалификациите им.
Затова и попитах , от какво бяха провокирани.
Ето,  сега пък Зори ми отправя обида , и това не е на ниво сериал. Зори , теб с какво обидих?

Не е обида, извинявам се   Hug, ползвах обръщението на Фена /за което ти смяташ,че е обсъждане на сериала/  - ""драги" тейларки,пийте един антидепресант "  newsm78

Мисля,че тук е мястото да попитам, ако Фена не сее лични обиди, а говори само за героините от сериала, защо беше с БАН.  newsm78 И някоя от отбора фенки на Брук ще си признае ли чистосърдечно защо извика Тати, защото знам със сигурност, че  не е никоя от нас "ТейлАрките" и "интригантките"?

# 607
Цитирах това ,  което смятах за обсъждане на сериала , това същото , което провокира вашите квалификации.
Обидата с антидиприсантите беше по-късно , в резултат на вашите обиди, не преиначавай.

И не казвам , че Фена не сее лични обиди.
Сее ги след като вече вие сте го обидили.
Както хубаво написа преди няколко поста ти : "каквото повикало , такова се обадило".

И приветствам това , което  писа  Нена - "Според мен преди да погледне човек в паничката на другия, бива и в своята да погледне (това важи за всички нас де  )."

Изи , Лана  Hug

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 12:55 от brukzashtita

# 608
ти определно имаш някъква слабост май към възпитанието :
някЪква hahaha ай счига бе hahaha ще вървЯ да си купя речник вече hahaha
Много се смях днес hahaha

И какво по- точно направи Фийби smile3506/е не само аз греша май/......та разбра, че е невъзпитана....Държа се както нормално би трябвало да се държи момиче на нейната възраст.....дистанцирано,високомерно.....
О,не знаех,че е нормално едно момиче да се държи високомерно.Ти така ли ще научиш децата си Crazy

И към Броката-кви са тез спекулации,досега със сигурност не съм имал бан Naughty Но дори и да се случи,няма да ви оставя,не се притеснявай Crazy

# 609
  • Разпиляна във въображението
Малее, голяма кавга, голямо нещо. Лана  bouquet, за пореден път те питам как се занивамаш постоянно да им тикаш фактите в очите, а те отново да пишат неистини. Ужас.

Да почерпя - Димана днес има имен ден

# 610
Да почерпя - Димана днес има имен ден
Честит й имен ден Crazy Желая й много здраве,дързост и красота Crazy
И разбира се-да не прилича по нищо на тейлар и нейните фенки Crazy

# 611
  • Разпиляна във въображението
Мерси, много си мил. Благодаря и на всички поздравили именниците днес.

# 612
Miriel, да ти е жива и здрава!    Hug

О,не знаех,че е нормално едно момиче да се държи високомерно.Ти така ли ще научиш децата си

Определено ,като вижда даден мъж за първи път,резонно е да се държи дистанцирано ,а защо не и високомерно?Ако е мъж на място,ще оцени класата й!

А ти ,ако имаш дъщеря,ще искаш ли да се хвърля веднага на врата на всеки срещнат?

# 613
Мириел, честито на принцесата! Да стане точно като майка си ́и желая! Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 614
Мириел , честита ти именничка!
Нека носи с гордост и радост името си!
Весел празник!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт