Дързост и красота 49 - "Заслепение и слепота"

• 25 835
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Да, носят зритекси интерес и децата ни ги гледат.
И ще се учат, че за да успее един човек, трябва да открадне мъжа на приятелката си, после да попреспи с някой-друг милионер и така изведнъж от простичко и относително бедно момиче, ще стане баш бизнесдама  hahaha
Пък като си имаш принципи и се опитваш доколкото можеш да ги спазваш, си скучна  Crazy

Чак пък толкова..... Това е филм.
По твоята логика трябва да ги затворим в помещение без тв, без компютър с интернет , без радио, щото каквото и да пуснеш все има убийства , изнасилвания , грабежи , побоища, голотии и секс  и т.н и т.н.
Най-добре и навън да не ги пускаме , там пък може да видят как се пуши , урига се , храчи се , псува се , хвърлят се боклуци по улиците и току виж детето решило че и тез неща са добри.

Възпитанието на децата е съвсем друга тема и не смятам , че има място тук !  Peace

И всичко това ти го заключи само от въпросното изречение  #Crazy
Присписваш ми думи и още как  Naughty
Няма как нито да изрека подобни безумия, нито да ги помисля дори и логиката ми хич не е такава  Crossing Arms
Не е нужно да има кавички, за да прозвучи, все едно аз съм го казала
Но и смятам за излишно да го обсъждам. Добре се справи с воденето на спор, в който не беше нужно да участвам, защото ти измисли репликите и за двете страни (реплики, които нито съм казала, нито съм мислила), така че е излишно и аз да се намесвам. Виж как добре се справяш  Peace
На мен така нар. спор ми е леко тъпичък и намам намерение да участвам в него
Макар и сериал, засяга доста теми от живота, както и възпитанието, и не виждам, защо покрай него могат да се обсъждат едни сериозни теми (както беше случая преди няколко теми), а да не могат да се обсъждат други  newsm78

Логан, точно този имах предвид  Laughing
Браво, откъде го изнамери?
На мен първият Торн май най-много ми харесва  Thinking

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 11:23 от Nenna

# 526

Логан, точно този имах предвид  Laughing
Браво, откъде го изнамери?
На мен първият Торн май най-много ми харесва  Thinking

Написах Jeff Trachta  в Гугъл- изображения  Hug

За първия- Clayton Norcross пак там.

# 527
Ти ме уби направо   bouquet
И имената даже им знаеш  Sunglasses

# 528
Първият пост- линкчето за "Родословно дърво" и през тоз , през оня- стигнах до Торн.
 Но им помня имената, да. Само не бях сигурна как се изписват.   bouquet

# 529
Сега като им гледам снимките май последният Торн най-ми харесва.
А аз знам иманата само на РМ, ХТ и ККЛ  Embarassed

# 530
Предната "Бриджет" се казваше Дженифър Финиган. А не помня вчера какво ядох. Joy Joy

# 531
  • София
Ами добавена беше преди ден, аз да не съм врачка? Joy Това не пречи пак да е гореща обаче. Crazy

Tака е!

Трябва да признаеш, че като за второстепенна героиня, която няма място в сериала, доста Фнимание си обърнал на Тейлър  smile3534
Филмът наистина е вървял без Тейлър, ама щом са я върнали, значи са преценили, че има нужда от нея, нали?

Мдаааа, само че откакто Т се завърна и се случват куп неща, за които преди уволнението на актрисата не би си и помислила, че могат да се случат - по-скоро ХТ е имала нужда да се върне, защото плановете и за голяма кариера в киното лееееко не се осъществиха и се е "примолила" да се върне, при условие, от страна на продуцента, че Тейлър ще разкрие изневярата си (което ако не ме лъжа паметта беше планирано за преди уволнението на ХТ) и ще претърпи други метаморфози. Няма как да се разбере със сигурност, но има доста любопитни неща около уволнението и след това завръщането ́и.

Предната "Бриджет" се казваше Дженифър Финиган. А не помня вчера какво ядох. Joy Joy
Това е по-предната, имаше една за няколко серии между нея и сегашната... smile3534

# 532
Тя си беше чисто недоразумение.  Joy Не си направих този труд да я запомня. Naughty

Помня, че веднъж за кратък период смениха ККЛ . Неуспешен опит за имитация. Беше някакъв ужасТ и поредната доза смях!  Joy

# 533

На мен така нар. спор ми е леко тъпичък и намам намерение да участвам в него

Но участваш, а и можеш да провериш в хронологията кой го започна.
 Peace

Това , което мислиш , когато пишеш , не значи автоматично , че ще го мислят и другите , когато те четат!  Laughing Grinning Grinning
Не можеш и да го искаш! Rolling Eyes

Лоугън ,   bouquet
Не помня кога са сменяли ККЛ?  newsm78

# 534
Брукзащита, айде да се спреш вече, а?

# 535
Мисля , че съм достатъчно възпитана , за да знам къде е /моята/ границата.
 Grinning

По темата: На мен най-много ми хареса първият Торн. Вторият беше за мен леко смешен. Сегашният го бива. Но първият беше красавец.
А наистина ККЛ не помня да са я сменяли.

# 536
  • somewhere near the sea
Ето какво пише за г-н Клейтън:

Когато "Дързост и красота" Март 1987 година отпразнува своята премиера, това беше дебют за родения в Аркадия, Калифорния, Clayton Norcross за ролята Торн Форестър, най-младият син на влиятелната династия в модата, това бе и първата му главна роля като актьор. В средата на 80-те години той има малка роля в няколко игрални филма, както и в "Династия",  сапунената опера "Санта Барбара". В "Дързост и красота"  актьорът изведнъж става популярен на публиката по целия свят. След това Клейтън обаче влиза в конфликт заради алкохол с  полицията, от сериала го освобождава от договора му през юли 1989 г. Джеф Trachta поема ролята на Торн Форестър . Клейтън се радва на огромна популярност в Италия и печели там през 1993 основната роля на Аугусто в Telenovella "Más Alla дел Horizonte".

# 537
Харесва ми резулатът от анкетата засега Crazy
Logan,нали ще я оставиш и за следующата тема,както направи май с предпоследната анкета Crazy
Брук защита,много ме кефиш така Crazy
Щях да ти казвам,че беше по-вървежна навремето като се регистрира,после защо така смекчи тона,хм Crazy
Харесвам жени с характер Mr. Green

# 538
Мдаааа, само че откакто Т се завърна и се случват куп неща, за които преди уволнението на актрисата не би си и помислила, че могат да се случат - по-скоро ХТ е имала нужда да се върне, защото плановете и за голяма кариера в киното лееееко не се осъществиха и се е "примолила" да се върне, при условие, от страна на продуцента, че Тейлър ще разкрие изневярата си (което ако не ме лъжа паметта беше планирано за преди уволнението на ХТ) и ще претърпи други метаморфози. Няма как да се разбере със сигурност, но има доста любопитни неща около уволнението и след това завръщането ́и.

Значи можем да наречем нещата, които се случват сега на Тейлър (и очевидно доста се различават от предишния й образ) отмъщението на сценариста  newsm48

Аз пък незнайно защо си бях наумила, че ХТ си е тръгнала, за да си гледа децата  newsm78
Лана, дай някой линк плийз, да попрочета малко клюки, че да не съм в такава заблуда постоянно  smile3506

# 539
Абе,я се замислете,ако не бяха върнали Тейлър,какво щяха да дават?
Нали трябваше Брук да остане свободна,че да натресат ничо...и всички останали събития...след това?

Завръщането на Тейлър е отправна точка за всички последващи събития:И залитането на Брук по Ник, и пиенето на Т., и катастрофата с Дарла...а и предполагам още събития,които следват...

Общи условия

Активация на акаунт