Дързост и красота 49 - "Заслепение и слепота"

• 26 425
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Абе,я се замислете,ако не бяха върнали Тейлър,какво щяха да дават?
Нали трябваше Брук да остане свободна,че да натресат ничо...и всички останали събития...след това?

Завръщането на Тейлър е отправна точка за всички последващи събития:И залитането на Брук по Ник, и пиенето на Т., и катастрофата с Дарла...а и предполагам още събития,които следват...

С други думи искаш да кажеш,че я върнаха,за да й гледаме сеира и тук се съгласявам с теб Crazy
От тази гледна точка се радвам,че се върна,за да се насладим на осирането й,нали така Crazy

# 541
Марси , благодарности за снимката и инфото.  bouquet

Forrester,  Hug Hug Hug

# 542
Нали трябваше Брук да остане свободна,че да натресат ничо...и всички останали събития...след това?

Завръщането на Тейлър е отправна точка за всички последващи събития:И залитането на Брук по Ник, и пиенето на Т., и катастрофата с Дарла...а и предполагам още събития,които следват...

С други думи искаш да кажеш,че я върнаха,за да й гледаме сеира и тук се съгласявам с теб Crazy
От тази гледна точка се радвам,че се върна,за да се насладим на осирането й,нали така Crazy

Форрррестър, взех да подозирам, че всъщност си Ар Джей, защо ли  newsm78
Значи все пак има нужда от Тейлър, а? Дори и за да има за кой да пишеш в 4 сутринта?
Щото на Брукасита таквоз внимание не си оказал  hahaha

# 543

Форрррестър, взех да подозирам, че всъщност си Ар Джей, защо ли  newsm78
Значи все пак има нужда от Тейлър, а? Дори и за да има за кой да пишеш в 4 сутринта?
Щото на Брукасита таквоз внимание не си оказал  hahaha

Да вземем да пуснем една петиция , че  да я разкарат тая докторка  Joy Тъкмо ще си плюем на воля Брук и фамилия  Joy Кеф ти Дона, кеф ти Бриджет, а скоро и Хоуп  като порастне /дано е скоро де/ и като достойна щерка на майка си и баща си и нея да  оплюем  подобаващо  Mr. Green

# 544
Всеки образ трябва да търпи развитие, иначе няма да е интересен. Тейлър я върнаха първо - защото зрителите я искаха и второ - за да я покажат в друга светлина, избягвайки от баналния образ на светица. Въпреки че това все пак са предположения. Знаем, че в Д&К нещата се развиват на момента, ако зрителите не харесат нещо, то се променя веднага.
Както примерно Брук е на приливи отливи. Едно време съжаляваше как децата й израстнали със скандали и постоянните й драми с Ридж. Но това нейно умозаключение не й попречи да си легне с Дийкън. Сега е вече зряла, търси сигурност и като мазохистка се подчинява на Ничовите заповеди, докато тайно въздиша пак по Ридж. Голяма зрялост, няма що. Joy

# 545
Logan,нали ще я оставиш и за следующата тема,... Crazy

Да.

# 546
  • в моя свят
Пак ви изпуснах,записвам се да следя.  bouquet

# 547
  • София
Лоугън ,   bouquet
Не помня кога са сменяли ККЛ?  newsm78

По време на историята с процеса за стрелбата срещу Грант, ККЛ е в напреднала бременност и явно са я сменили докато е в кратко майчинство. И другата мацка се казва Катрин, ама фамилията ми се губи...не мога да изровя и снимки имах някъде  newsm78

Лана, дай някой линк плийз, да попрочета малко клюки, че да не съм в такава заблуда постоянно  smile3506

Линк ще ми е трудно да ти дам, те клюки и слухове не липсват, особено за ХТ, ама ги няма систематизирани  Joy

Аз пък незнайно защо си бях наумила, че ХТ си е тръгнала, за да си гледа децата  newsm78
Определено не си тръгна доброволно и не беше особено ласкава към продуцента Брадли Бел...може наистина да се каже, че си отмъщава човекът в момента  Twisted Evil...и особено грозно и непрофесионално от нейна страна беше разкриването на историята с умирането седмици преди излъчването ́и.

# 548
Добро утро и  спорна седмица на всички!  bouquet

Два пъти е сменяна ККЛ,  Защита  Hug                    

Първият път през 1987                                            а вторият- през 1997год.

Sandra Ferguson                                                     Catherine Hickland

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 07:42 от Logan

# 549
Добро утро , Лана , Лоугън   bouquet за информацията. Наитина бях забравила , но сега като видях снимките , си припомних.

Децата - Александра на Дарла и Хоуп на Брук , са ми много сладки.
Може да се смеем , че не я сменят Хоуп и все си седи на толкова години , но мен пък ми радва окото. Голяма сладурка е.

Лана , този Хари с кого ще се забърка. И той е симпатяга.
Чудя се сега , що за история ще му спретнат. Може би с Фийби?
Или с някоя по-стара дама?

Лека и ползотворна седмица , съфорумци!  Hug

# 550
  • София
Два пъти е сменяна ККЛ,  Защита  Hug                    

Първият път през 1987                                            а вторият- през 1997год.

Sandra Ferguson                                                     Catherine Hickland

Аха  Heart Eyes

И Монтагю го смениха веднъж с този
И ХТ е сменяна временно, но това не го помня  newsm78, обаче така твърдят разните сапунени сайтове...

Децата - Александра на Дарла и Хоуп на Брук , са ми много сладки.
Може да се смеем , че не я сменят Хоуп и все си седи на толкова години , но мен пък ми радва окото. Голяма сладурка е.

Лана , този Хари с кого ще се забърка. И той е симпатяга.

Така е, салдурана е Хоуп, но мен ме дразни дубльорката. Но не се отчайвайте, и досега си е същата, не пораства  Crazy

Тоя Хари за малко ще се завърти, но е готин...нещо бързо ще го разкарат - май пак нещо по Макаронска линия ще се появи, но не съм сигурна.

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 08:36 от Lana

# 551
Лана,   bouquet

Честит имен ден на именниците.
Ако има измежду вас - съфорумците , нека не се крият , а да почерпят!  Hug
Бъдете живи и здрави.
На Димитровден / много хубав празник / работата е привършвала и са започвали празниците....
Нека всеки ден оттук нататък ви бъде един празник!   bouquet

# 552
  • В средата на времето
Честит имен ден и от мен ако има празнуващи! Hug

За другата Брук аз си спомням само Catherine Hickland ..Много ми беше съклет докато я гледах, не можех да я приема в образа на Брук и това си е.. Whistling

# 553
  • София
Честит имен ден на всички именници!

Сега, гледам тоз Хари бил син на приятел/моряк на Ник...когато се появи имаше спекулации, че може да се окаже син на Ник, но явно сценаристите са размислили. Все си мислех, че е пак някой Макаронов племенник.

# 554
И ХТ е сменяна временно, но това не го помня  newsm78, обаче така твърдят разните сапунени сайтове...

Аз се порових. Ето я заместничката на ХТ през 1990 год:

Sherilyn Wolter

Честит имен ден и от моя милост на празнуващите! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт