Отговори
# 435
Добро утро!
Снощи мъжо ме изгони от компа,сигурно щото се хилих като гъска.  Joy Либидото ми се покачва на мен от много неща,но с мъжо да го покачвам-колко да го покачвам,все си е той.  Wink
А от аватара ми си личи само каква съм непостоянна и само прескачам от един вампир на друг.И после рева за голяма любов аз,ама като неставам и това си е,затва и не ми дойде такава.На филм ще я гледам и на картинка,тва е положението.Сега съм на ''Дневниците на вампира'' с българката Нина Добрев в ролята,а тва е ''лошият'' вампир от поредицата,лош е ама ме кефи и забавлява.Ще го сменя в края на седмицата,само за тая ми е щото съм палава тая седмица.  Mr. Green
Иве,разби ме с фотоса! #Crazy
Пилатеса ме кефи по нета съм гледала.В квартала няма инъче и него щях да пробвам.  bowuu
Ще потърся сега адреса на сладкарница Росита и ще ида да ги опитам най-после.

# 436
  • sf
Аз за среща съм За, по принцип. Нямам идеи за пътуване в близките уикенди. Но събота или неделя ще ми е по-добре.
Мойто либидо пък по принцип си е понижено от бая време насам и няма нещо ,което да го вдигне. Той мъжо за туй все се сърди и изпада в разни състояния  Crazy Joy
ама тъй е то, не може всичко да е идеално  Rolling Eyes

# 437
Вики,не ти и трябва повдигане точно на тва!Я си карай спокойно.  Wink Гоблени шиеш ли още?
Уикенда съм с мъжът ми и децата,не предпочитам.През седмицата от 19.30 в Бялото предлагам,може и петък но дайте да видим има ли желаещи да резервирам мъжо,че да не се резервира той.  Sick

# 438
Здравейте!
Дели вчера вечерта изведнъж вдигна температура. Стигна до 39.3. Обадих се на хомеопатката и давах само от нейните. С капките и мокри чорапи смъкнахме до 37.9. Така поддържа през цялата нощ. Мерили сме я през половин час. Мъжът ми много се притесняваше от това, че го лекуваме с хомеопатия и е спал само час. Но нито веднъж не ме е карал да му давам друго. Сега мерихме пак темп. и 37.1. Тича, крещи, играе  като луд. Събуди се с желанието да яде. Дано се оправи, ако не след обяд ще го водя да го види все пак. Малко объркано пиша, но ми е по главата.
Вчера го подстригахме. Седя много кротко, не можах да повярвам. Накрая всички от персонала се събраха да го снимат и ще го качат в сайта им като реклама  Laughing Гордостта на мама Joy

# 439
Добро утро   Grinning
Яна, а какво става с онзи от площадката????
Ева има един много гаден обрив от вътрешната страна на бедрата и малко обхваща и от дупето, още от миналата седмца го мъкнем.Не даваше да я мажа с нищо.след това склони и сега третитам с Бочко.Става много червено мястото ,със ситни пъпки,особенно като я изкъпя, освен това е релефно, чудя се какво е  Thinking Миналата седмица Масларски я видя и каза че е от претопляне, потене и нещ от сорта- тя в градината стоеше с чорапогащник и явно е прегряла там.Ако е това не минава ли по бързо??Вчера забравих да питам Масларски.........
Много сладък този Преско  Heart Eyes
Аз съм ходила на пилатес, ама е много бавен ,муден за мен и се отказах.Иначе е много стягащ и доста разтоварващ психически  Peace
Бързо оздравяване на Дели  Hug

# 440
  • sf
ако е от претопляне би трябвало да е минало вече ,така си мисля аз. Да не е нещо лишей, или гъбички? то без да го види доктор е малко трудно,но ако не минава от Бочкото го спри. Мойта педи ми е казвала,че Бочкото изсушава кожата и понякога вреди.
Преди време Виктор имаше червени пъпки,които направо се размиваха в петна в областта на памперса и го мазах с Имазол-мина много бързо.

# 441
ауу гъбички, от какво може да са?????Имане точно на лишей ми прилича, леко сухо, релефно.Зачервява се когато го сърби или когато съм го намокрила  Thinking

# 442
Ками,немажи с Бочко-той исушава.  Peace Ако е много зле пробвай и с Депрогент маз или дори със софт крема на Себамед.
С тоя на пързалката се завъртя интрига и покрай една друга майка много неща станах ясни,но сега е студено и всичко свърши-на пролет ще видим.  Joy
Борянче,щом е жизнено детето мисля че и с хомеопатия ще се оправи!Бързо оздравяване!  Hug

# 443
  • sf
Принципно гъбички може да се появят от много неща, на пръв поглед безобидни. За туй казвам,че без доктор да я види е трудно да се каже. Пробвай верно с нещо овлажняващо , пък то ще си покаже.
ох, днес ми се пише - вися пред компа,че шия една коледна картичка, а гледам схемата от екрана, та днес ще съм постоянното присъствие,ако мъжо не ме изгони хиххи

вероника е на Рд в неделя, мислех да не я пускам,ама пък да я изолирам не става.
та се чудя сега какво да купя на 8г момче.  newsm78

# 444
  • София
ох ду
нещо съм като разглобена, дали не се разбоялвам се чудя?
коки е на ясла, но в самата ясла, за разлика от градината, не са драконовски мерките. даже ме пуснаха да платя в градинската част е касата...според мен не е правилно ама те си знаят, знае ли се кой какво носи дори и да не знае самия човек  Rolling Eyes
бубе честита прическа на дели, пусни снимки.
иве много готина снимка и мен ме изкефи  Laughing
марти много хубава новина, поздравления за лелята на деско Hug за подарък на племенницата ми сме подарявали някакви джади с хана монтана и чанта на уинкс. кукла барби или кукла с количка, пералня, кухня, пъзели и някакви книжки за броене и четене, нали е в предучилищна сега предполагам. може също и някакъв компютър от тези които рекламират по дисни ченъл. ето тук попаднах на някакви снимки, да е жив и здрав гугъл Simple Smile
http://www.jouet-center.com/images/Image/BERCHET/550087.jpg
http://www.toutpourjouer.ch/jouet/cuisine-avec-coin-machine-a-la … er-le-linge-14490
http://imagesa.ciao.com/ifr/images/products/normal/028/product-869028.jpg

отивам да действам, че няма време  Tired

п.п. ками по принцип се лекува с кортикостероиди, ама без лекар мисля не е добре да я мажеш. за успокоение на кожата помага невен, а аз като е имал подобни на лишей петънца съм слагала от нахтерцен крема, ама все пак да го види лекар детето. Peace

# 445
да ясно , иска да я заведа на лекар,ама сега не смея да я водя в поликлиниката ,а незнам някъде добър кожен ,самостоятелен.Някой ако знае да каже.Тя се успокоява от Бочкото ,но сутрин и през ноща става зле, само се сърби .Ще го спря и ще пробвам със Себамед.Имазола овлажняващ ли е?

# 446
  • София
имазола е сух, според мен, но ти е вариант все пак, той беше и с антимикотично действие newsm78
между другото нали сребърната вода беше с антсептично действие, можеш да пробваш да промиеш с памуче? Thinking

# 447
да и аз се сетих за нея
Ще опитам със Себамед или Нахткерцен и сребърна вода и ако не мине другата седмица ще я водя, сега в бума на грипа хич няма да я развеждам из поликлиниката  Peace
мерси момичета
Ама Яна, стана ли нещо м/у другата майка и него  Laughing

# 448
В нашата градина засега няма св. грип и се моля да не се появи,но незнам възможно ли е.Питам се,ако завали един хубав сняг дали няма да спре тоя ужас.Аз Надина ще я спра от балета до края на годината,по-клубове няма да пускам много,но контактте са неизбежни.Никола мога да спра от ясла,той още си е добре и в къщи,но тя си иска градината и компанията.
Никола не ме оставя на мира,направо ми се реве вече как немога да седна да си изпия кафето все нещо ме вика и иска,нямам търпение да мине тая зима.  Cry
Еми,Ками айде ела на срещата за да разправям.  Sunglasses

# 449
 LaughingЯна иска ми се, ще видя за кой ден ще се разберете и ако не съм сама ще дойда  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт