,малко Ентерол,Вит Ц, солетки...

Знам, че ти е трудно и си притеснена заради пустите проблеми с носа на Габи, но не се товари с излишно и с дребните подмятания..

Предполагам напролет, лятото, да може Цвети да ви е шаферка ? 

Спеше и се стресна на сън.. разплака се, потидох над нея погалих челцето, а тя горко и лигавко изрева "мамааааа" Сърцето щеше да ми изскочи после
Пробвай и ти да я оставиш да си блее докато й мине мерака и се сети, че е гладна 

. До голяма степен е виновен не само начина по който се храня, но и соковете. Просто не обичам вода и за да поемам достатъчно течности пия сокове, а те са адски калорични. Трябва да се взема в ръце съвсем скоро, че положението започва да придобива гигантски размери..

Сега се занимавам пак с технология, но се попреквалифицирах малко - със зърносъхранение. Имаме семеен бизнес и всеки си "натиска педала" за да върви работата. Занимаваме се със земеделие и обработваме около 30000 дка земя. Така че, гражданки, няма много да съм ви от полза аз
Много
и спокойна нощ! 
Нормално е да стане километричен след дълго отсъствие, а уж се стремях да съм кратка и далеч не съм засегнала всичко коментирано, а набързо драсвах като ви четях откъслечно.. ама какво се оправдавам. 

Истинското семейство е поне от трима души и точно сега е момента да станете официално! А сватбата кога ще е, или ще чакате Цвети да започне да танцува?
Аз мога да дам идея за прекрасна покана, която моя приятелка имаше – дланта на тати, върху нея тази на мама и отгоре малката ръчичка, в която са халките!
Но няма мърдане докато се кърмим, вие да се организирате и после да разкажеш, че да отидем по отъпкани пътеки. 
Аз съжалявам, че не ми е хрумвала подобна идея, но не е късно да измисля нещо, ще прегледам и старите снимки.
За яслите съм писала и преди – смятам и този път да се гледаме, но ми се и работи малко, така че след като приключим с кърменето, смятам да използвам повече чужда помощ, но чак на 3 ще го пратя градина. До нас обаче има ОДЗ, което ми е много удобно и хубаво и искам да ходи там на градина, но ако не е бил в ясла е почти невъзможно да те приемат, та ще мисля нещо.
За пастите, аз също не съм крайна и й купувам понякога и с флуор (не гълта вече) за разнообразие и стимул на качествено и дълго миене, а и те повече пяна правят. Браво за здравите зъбки, дано са все така, че знам за деца на 2 г. с повече от 1 кариес (благодарение на постоянно приемане на сокове и всякакви сладки неща от бебета), а майките се успокояват, че били млечни!
Ама никой не ти обърна внимание на израза, че със спортист в такъв си се превърнала, а и аз продължавам да си трая.
Успех в намирането на свястна жена, че е трудно.
Спомням си за първия зъб на Юлиана направих пуканки и айрян на таткото. 

Нашата също аз я прочетох и преразказах. Жалко, че си зарязала японистиката!
Аз и преди май съм споменавала, завършила съм Българска филология и Връзки с обществеността и в двете области съм поработвала.

Има си обаче собствени лилави дрехи (особено в една ризка ми е чудничък мъж) и занапред бих го обличала с удоволствие в момчешки модели дрехи с момичешки цветове, но за съжаление тук рядко се намират такива свежести, така че ще се ровя по сайтове като дойде ред. А като заговори за покривала и чувалчета и сега се сетих, че на зимния кош имам покривало и се чудех защо ми е странен, а аз просто съм изключила за съществуването му, леле, много съм оглупяла! Лятото нали не го ползвах, сега ще го потърся, ама то още малко ще вадя другия кош, а към него си имам чувалче, подобни на показаните, но си е на марката Quinny.
За забавленията – най-добре и двете, и сама, и с компания.
Дано кантара на педиатърката ви зарадва, но може би трябва да спреш да се притесняваш.
Само към магистрали ли имаш фобия или въобще от пътуване на дълъг път с кола, спомням си, че ползвахте влак.. 

Юлиана беше много малка като пееше “Без теб я няма любовта, няма слънце и лОна... няма нощ и ден щом не си до мен..” и това ни стана наша си, любима песен. 
Но сестра си я дарява доста по-често. 

Напоследък ми прави впечатление, че Марти през деня почти не спи, само предремва по 10-тина минутки до половин час, но за сметка на това спи цялата нощ. При вас как е? 

даже се и смее с глас насън