Честити месечинки на бебочовците ни днес!
Стеф, благодаря, че питаш! Габко и двата пъти като стана през тази нощ беше със една запушена ноздра, която и досега не успях да отпуша трайно
Секрета в носа му вече е сух.Почнах да слагам и сребърна вода, засега ефект няма.Спирам клеевата тинктура, защото ми се струва, че изсушава лигавицата
Иначе днес направихме една разходка по Дунава (той ни е на 2 минути и се вижда от прозореца ни
) и успя да поспи близо час.Това навън отдавна не се е случвало...спи макс 30-40минути, както и вътре.Като цяло е душичката на мама, ама това носле много го тормози! Утре сутрин сме при друг УНГ и ще видиме той какво ще каже
Столчето ви е много хубаво, жалко само, че е толкова пари.Аз последния месец дадох безбожно много пари за глупости (е, не са глупости де...) и сега ще се кротна поне до Нова година (надявам се).Сподели за телефона - работи ли с БГ мрежите?Питам, защото моя нещо взе да гасне сам - Нокиа 7330, и си мисля, че му дойде времето да го сменя 
Аз да се оплача - съквартиранта от снощи обяснява на Габко колко "лоша мама" си има, защото постоянно му слагам я Стеримар, я ползвам някой аспиратор.Даже днес ми каза, че детето няма да иска да ме погледне вече
Така се разбеснях и се развиках.Той кво си мисли - че ми е много приятно да се завирам по носа на детето ли?Ебаси,нали на мен ми се къса сърцето като го гледам как се мъчи
Много ми стана мъчно и си поревах прилично 
мама Барба, честита годишнина! Още дълги години да се обичате все толкова силно

Имам една питанка - дано имате инфо - сега да пускам ли климатика или не?В смисъл, че той изсушава още повече въздуха.А без него в стаята е 21.9градуса и без това.Съвсем се обърках...Другия вариант е да нося сушилката с дрешките му тук

А за звука на люлката - утре ще направя клипче и ще ви го пусна...много е странен

Стеф, нашия космонавт е дебел, така че само по боди и някви супер тънки ританки ще го изкарвам.Ама още не е дошъл тоя момент.А за какъв чувал за количка питаш? Аз си поръчах ето това - http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sl.sl02.02/1878231 Заради новата количка, че тя е доста открита....
Уф, моя юнак си удвои теглото на 2 месец
В петък сме на ДК и ще питам какви мерки да предприема.Мислите ли, че това че расте много сега може да означава и наднормено тегло за в бъдеще?Пижамката я обличаме поне 2 пъти, като не е задължително да са поредни нощи.Иначе спи с блузка, ританки и чувалче
Вече не ми съхнат дрешките така бързо и гледам да не ги пера след всяко обличане и да не преобличам по 10 пъти на ден - както преди Айде, тва е от мен засега
Ако се сетя още нещо ще пиша
Желая ви още дълги години да се обичате и една малка сестричка да подарите на Тонката!

), но много бързо и най-вече неусетно свалих доста килца. А много мои приятелки пък са доволни от 90-дневната диета. Отслабнаха трайно и без много лишения. И за двете има отделни теми тук във форума. Само трябва да решиш кое ти е по сърце. 
Така че докато любимия си чупи главата по пистите, аз обичам да съм на топличко в чайните на греяно винце. 
Не знам дали маските помогнаха или просто си е дошъл момента.
Възможно ли е това да са стрии?