Модел или АНТИмодел е семейството на родителите ви за вас?

• 8 911
  • 167
  •   1
Отговори
# 90
Антимодел за съжаление ,като родители също .
Точно в този момент ми се иска известно време да не ги виждам.
Свекъра и свекървата са чудесно семейство .

Все едно ,че аз съм го писала... Peace
Дай съвет,как да ги разкарам!
Може на някой да му прозвучи грубо,но ме докарват до лудост и ми се иска да ги зачертна от живота си... Cry
ха-ха, съвет аз дори работя с тях .

# 91
Съжалявам, но и за мен определено са антимодел. Винаги съм се оправяла сама... Със всичко... Никога не сме разговаряли за мои проблеми... Нищо! Никога няма да направя тази грешка с детето си ! #Crazy Cry

# 92
  • София
Модел като семейство. 36 години брак.
Антимодел като родители!

# 93
Твърдо АНТИМОДЕЛ - и като семейство, и като родители...

# 94
За мен са АНТИ в много отношения, но положителното съм го оценила и смятам, че евентуално бих могла да го използвам, то е главно по отношение на родителството, по-скоро на скъсената дистанция в разговорите, но дотам. Останалото е пълна катастрофа, дано да не се случва на никого.

# 95
Ами децата превъсхождат родителите си.Старая се да съм по-добра като родител. Peace

# 96
Наскоро някой ми каза, че вървя по пътя на родителите ми (това по повод че ме поканиха с приятеля ми да кумуваме, а родителите ми са кумували на над 8-9 семейства) . Семейството ми е най-ценното в живота ми. Те са до мен, винаги застават зад решенията ми, като винаги са ме подкрепяли да ги визмам сама. МОДЕЛ са и като семейство, и като родители. Убедена съм, че майка ми е създадена с мисията да бъде майка и жена.. Баща ми.. страхотен е , но малко изнервен от работа.. нормално за перфекционист Simple Smile
Момичета, гордейте се с родителите си . Благодарение на тях сте станали такива, каквито сте и именно техните грешки са ви направили по-добри и по-мотивирани да не повтаряте техните анти-модели.   bouquet

# 97
Антимодел.
Никога не съм се чувствала така, все едно имам задружно семейство.
Липсвали са ми големите празнични събирания, разговорите, споделянето, чувството, че принадлежиш към малък колектив, който прави всичко необходимо, за да ти помогне в случай на нужда...

Майка ми е страхотен човек и много се обичаме. Уви, с баща ми почти не разговаряме Confused

# 98

модел ,усещам се ,че се дъбжа нато майка ми и не съжалявам

# 99

само да споделя и това не е много хубаво ,ние бяхме много задружно семейство и сега ми е ужасно трудно да се справям сама и то далече от нашите и при сестра ми е същото положение

# 100
  • София
Абсолютен модел. Много съм привързана към майка ми и баща ми и много ги обичам. Това не означава, че ги смятам за идеални, но наистина като родители са били много адекватни. Освен това са имали късмета да се срещнат и да се обичат цял живот. Усещам се в дадени моменти, когато възпитавам децата си, че вътрешно се питам как би постъпила майка ми на мое място. Използвам някои модели от спомените си наготово - децата ме поставят в някакви ситуации, аз пък наготово реагирам както майка ми навремето, защото сега си давам сметка, че е постъпвала много умно. (Макар че децата ми са мънички, колкото и да е странно аз имам спомени от доста ранното си детство за някои реакции на мама на мои въпроси или постъпки.) За в бъдеще смятам, че нейният опит ще ми е още по-полезен. Освен това си давам сметка, че в много отношения мъжът ми прилича на баща ми и това ми харесва.

# 101
Антимодел - нашите са се развели, докато съм била съвсем малка, връзка с баща ми - нямам, майка ми - студентка тогава - оставила ме на баба ми...кое да подражавам от цялата работа?

# 102
Гласувах с втората опция-антимодел,защото майка ми страшно много слушаше майка си,т.е. баба ми.
Баба ми командваше цялото ни семейство-къде да ходим,къде да не ходим,как да живеем,всичко. Баба ми почина,а малко след нея от този свят си отиде и баща ми.Едва тогава майка ми разбра какво е загубила. Сега се опитва да командва и нас със сестра ми,трябвало да я слушаме,но ние я отрязваме. Naughty
Колкото и да я обичам,все пак имам семейство и то е на първо място. Peace

# 103
  • София
Не мога да гласувам. Израснах без баща, но за сметка на това с много любов от страна на майка ми, баба и дядо. Те са ми семейството и определено чудесен модел за такова, макар и без татко.

# 104
  • София - Рим и обратно
Гласувах с втората опция-антимодел,защото майка ми страшно много слушаше майка си,т.е. баба ми.
Баба ми командваше цялото ни семейство-къде да ходим,къде да не ходим,как да живеем,всичко. Баба ми почина,а малко след нея от този свят си отиде и баща ми.Едва тогава майка ми разбра какво е загубила. Сега се опитва да командва и нас със сестра ми,трябвало да я слушаме,но ние я отрязваме. Naughty
Колкото и да я обичам,все пак имам семейство и то е на първо място. Peace

Стана ми мъчно за майка ти. Явно цял живот е била жертва на властната си майка, а сега и децата й я отрязват... Confused

Общи условия

Активация на акаунт