Scrapbooking & Cardmaking- 9

• 59 468
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Да ти е жив и здрав  Hug

Момичета, май на всички писах, но  - поръчката е тукMr. Green Mr. Green Mr. Green
Който не ми е писал, да ми пише  Laughing

И за последно, да изклюкам, че вал пуска мухи за тук http://www.allthatscraps.com  Whistling 

# 301
Честит рожден ден, Ble6tu4ka!!!
Много здраве, късмет, вдъхновение да твориш красиви картички и усмивки  bouquet   bouquet   bouquet

new art_mama, много здраве и безгрижно детство на твоето малко момче  Simple Smile

# 302
Ели, да ти е жив и здрав малкият мъж! Безгрижно детство му желая, а на вас хубав и весел празник!  Heart Eyes  bouquet

# 303
new art_mama, жив и здрав да е Калоян! Желая му да се присъедини скоро към вас във вашия креативен басейн  Grinning ! Много целувки!
Цял ден се канех да видя кога му е рождения ден, че се изгубих в датите вече и едва сега стигнах до форума- събудих се преди малко премръзнала, легнала с дрехите  Laughing)
Блещуче, честит рожден ден и на теб! Здраве желая и много вдъхновение!   bouquet

# 304
new_art_mama да ти е живо и здраво момчето , да те слуша много , да порасне голям и да се метне на майка си - хубав и работен !!!!!
  bouquet Two Hearts Two Hearts

# 305
Вече снимах готовите коледни и ето ги:

http://te4eto101.mylivepage.ru/image/2653

За разлика от много от вас аз съм мнооого бавна, обаче като си видя картичката готова и ми е едно хубаво на душичката пък и няма за къде да бързам.

# 306
Te4eto, много са красиви! И един въпрос - откъде са тези стикери (или каквото там е) с пожеланията. Нещо такова ми трябва и на мен, но не откривам  Thinking

New art mama, да ви е жив и здрав големият малък мъж!  bouquet

# 307
Old Sport  не са стикери. Използвала съм подлистници (по-точно части от тях) от миналогодишните и по-миналогодишните фирмени картички (събрах от колегите неизползваните).
А червения надпис под едната елхичка е принтиран на паус, но за съжаление най-хубавите шрифтове които имам не са кирилизирани.
Разпечатала съм си и на сребриста и златиста хартия, но не помня тя откъде ми е...

# 308
Мерси!! Все пак ми даде идея за нещо  Hug

# 309
Момичета, ето какво направих аз след като се вдъхнових от вас Simple Smile Благодаря ви   bouquet.Аз много си ги харесвам, дано и на вас допаднат.
Снимала съм с телефона, затова снимките не са много хубави. цък

# 310
Леаа, много са сладки!  Peace
На мен лично би ми било полезно да казвате с две думи какви материали сте използвали и как сте постигнали някои ефекти. Би било полезно за начинаещите според мен. Стига да ви се пише...с по няколко думи поне  Mr. Green

# 311
Old Sport  
Абсолютно съм съгласна и ще си коригирам  описанието на снимките когато имам време. Благодаря.
А от Леа ще крада идеи и ще ги приспособявам за квилинг, дано не се сърдиш.

# 312
Момичета много са Ви хубави нещата
Леа особено ми хареса картичката със Снежко , много си продуктивна продължавай все в този дух.
Те4ето - красота ,  а това първото което е като покривчица ( забравих името на техниката защото никога не съм я чувала ) би ли обяснила как се прави , плете ли се или ??/

# 313
Te4eto, радвам се, че одобряваш идеята.  bouquet Може да е просто с две-три думи и тук, като се пуска линка. На кой както му е удобно. Peace
Alneon, баба ми плетеше такива на една кука  Peace

# 314
Здравейте, момичета! Добре дошли на всички нови, талантливи попълнения! Рядко влизам напоследък, но не пропускам да разгледам красивите неща , които творите. Не ми остава много време (болна съм от безвремие, Шуши знае), но се надявам скоро да се разпиша с нещо и аз.
Честитя на патерици на всички минали и сегашни празнуващи и им пожелавам здраве и много вдъхновение!  bouquet  bouquet  bouquet
Прегръщам ви от сърце! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт