Scrapbooking & Cardmaking- 9

• 59 941
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Билба, споко, ще ти дойде музата, аз моята я бях изгубила, но получих едно писмо от доволна клиентка
което така ме зареди с творчески идеи, че вчера бях като локомотив  Shocked Mr. Green

Раче, У Н И К А Л Н А ! ! ! Направо нямам думи, страхотно се е получила  Hug

Нана, много хубава се е получила и твоята  картичката  Hug Благодря за хубавите думи   bouquet

# 211
, че вчера бях като локомотив  Shocked Mr. Green

Добре, че няма спящо бебе наоколо. Така се изхилих, че щях да го стресна.  ooooh! Оправи ми деня с това, има да си те представям сега, пухтяща и с облачета над главата... Mr. Green

# 212

а от къде могат да се закупят тези красоти Simple Smile

# 213
13 другите 13 утре, дано и днес успея да направя нещо, че съм назад с материала Sad

http://artcraft.anniesartbook.com/2009/11/christmas-cards-for-spa-center.html

# 214
13 другите 13 утре, дано и днес успея да направя нещо, че съм назад с материала Sad

http://artcraft.anniesartbook.com/2009/11/christmas-cards-for-spa-center.html

Ани - адмирации  Hug Hug Hug невероятни и с много Коледен дух !!!

# 215
Страх ме е да не пропусна някой,затова няма да ви изброявам,....страшно много ми харесаха всички картички и кутийката на ra4eto, нежни,красиви и много стилни станаха всички. Думите излишни, красота  и това е. Ако почна да  хваля всяка картичка поотделно със сигурност ще ми намразите, щото имам много думи, с които бих могла да определя всяка една от тях. Браво на всички, и благодаря ви че  си споделя с другите тази красота.
Аз отскоро почнах да се интересувам от скрап, и съм много запалена, ама имам още много да уча и със сигурност съм на светлини години от вас. Успех на всички сръчни ръчички.
Ако мога, бих ви показала и моите първи стъпки:

А тази направена и подарена на един актьор, театрална маска разпечатах на черно-бял принтер и я дорисувах малко, а другото си личи, хартия е най-обикновена, от книжарница и ..това е

Това е плик за парички и картичка едновременно.

Не ме бийте силно, но забележки приемам  bouquet

# 216
dyffi  и leaaa ,добре дошли в нашата тема!
Перфоратори може да намериш в сльнчоглед -магазина, а специално моите са от ибеи,
благодарение на Деси.

# 217
ra4eto,
много, много, благодаря.Надявам се,че няма да ви отегча момичета с моите простички въпросчета Simple Smile
Правите страхотни неща.   bouquet

# 218
Duffi, много сладки котарачета. Картичките ти са хубави. Продължавай смело.

Раче, много стилна коледна картичка.

Ани, БРАВО Heart Eyes давай смело следващите.

Аз днес съм много щастлива- получих първа истинска заявка за картичка!!! Ще заредя и аз локомотива, като Рони Laughing

# 219
Момичета, какви красоти сте сътворили само!

Рони, прекрасни картички! Чакам да видя и другите. Между другото, забеляза ли, в картичките на моя син една по-специална, вдъхновена от твое творение  Wink

Раче, прелест! Прииска ми се и аз да си купя перфоратор, като твоя.

Нана, чудесен подарък! Сестра ти ще е истински щастлива, когато я държи в ръцете си!

Ани, твоите картички ми спряха дъха! Хем голяма производителност, хем красиви!

dyffi, добре дошла  Hug Много добре се е получила "артистичната" картичка. А и котенцата са големи сладури.

Билба, представям си товоя ентусиазъм  Grinning Очаквам с нетърпение да видя резултата.

И аз цяла сутрин правя картичка. Една!  Blush Е, много време ми отне, но съм доволна от резултата. След малко ще снимам, че чакам да изсъхне броката.

# 220
 Много ми се спи, но искам да ви покажа нещо, което чаках от известно време. цък и върху картичка размер 14 на 14 (съжалявам за некадърната снимка, просто не можах по-добра, колкото и да опитвах) тук. Аз имах обикновен на който пишеше ханд мейд бай Нана, но реших да го сменя по няколко причини. Първо Нана тук се използва за прабаба  Confused младичка съм още за такива асоциации. Второ исках да има някаква възможност за обратна връзка, но адрес не исках да оставям, на квартира сме, а предрасъдаци и страхове колкото искаш. После мислех за телефон, но аз на непознати номера не вдигам от години, а и телефона се ползва за аларма, безполезен уред в нашето семейство. И така стана блога и името ми без сложното Я (ya) в името ми.
 Поръчах го от Етси, този производител, като предварително питах дали могат да променят оригиналният дизайн с малко по мой вкус. Въпреки че не исках акрилно блокче (намаля цената ако не искаш), тя ми е сложила  Party. Цената с доставката излезе 15 долара. Та това е ако се интересувате да направите за себе си, препоръчвам ви този продавач/производител.  Hug

Как ми се спи.... Tired

# 221
Да се отчета за днес, сътворих само две картички и третата я довършвам сега
много идеи, но днес времето ми беше кът  Rolling Eyes
http://rony5174.snimka.bg/hobby/kartichki.440464.15889521 - от тук до края  Heart Eyes

Билба, чакаме да видим красоти. И между другото ти защо не си направиш скайп и да се присъединиш
към нас  Whistling

New art мама, забелязах копирането на моята картичка, да поздравиш детето за невероятното изпълнение  Hug

Нана, чуден подпис, много ми хареся  Hug

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 23:08 от rony5174

# 222
Ето ги и другите 13:
http://artcraft.anniesartbook.com/2009/11/13-more.html

Нана, много ти благодаря, че го сподели това!!! Аз си направих обикновен печат, без картинка само с името, блога и тел. номер, но е съвсем елементарен. Той е от тези дето са с пластмасова основа и си държат мастилото вътре ( обръщащите, като фирмени печати) и си го взех за $2 от Vistaprint, те непрекъснато имат безплатни неща, които можеш да си поръчаш, като им платиш само доставката ( в моя случай 2$), обаче исках да си взема по-нататъка и нещо по-фенси шменси Simple Smile))

Рони, много е сладурска тази девойка! Нещо само по косата ми липсва...не знам...може би малко по-тъмни кичури или нещо такова.

# 223
Честит рожден ден Ели!!!
Пожелавам ти здраве, щастие, късмет, много любов и да твориш цял живот  Hug

# 224
 Grinning

Благодаря! Изненада ме много приятно, Шуши!

Виртуална почерпка:

Вчера обещах да покажа картичката, направих цяла фотосесия, но се оказа, че кабела за прехвърляне на снимките от фотоапарата ми е изчезнал някъде...

Общи условия

Активация на акаунт