Научете повече за сигурността на децата в интернет и спечелете кенгуру

• 9 861
  • 96
  •   1
Отговори
# 45
  • Хасково
Честито на печалившите!  Simple Smile
Аз качих снимката на синът ми на 22.10, а още не са ми писали. Томбола ли разиграват? Явно не карат по реда на качване на снимките.  newsm78
Ще чакаме. Дано скоро и на нас да ни съобщят добрата новина. Praynig
Успех на всички чакащи. Peace

# 46
на мен ми писаха че съм спечелила и ще ми го пратят на адреса

# 47
  • Варна
ние се родихме на 18 август 2009..........нищо не хващаме нито от дата..........за малко Crazy нито от месец ...........пак за малко.............. Crazy

# 48
Bebolina помниш ли коя по ред се регистрира?Може би и това има значене.

Ами, май бях около 35  newsm78 или там някъде Simple Smile

Днес отидох в офиса им и си взехме кенгуруто Simple Smile много ми харесва Peace

# 49
на мен ми писаха че съм спечелила и ще ми го пратят на адреса

И на мен така ,
за което благодаря-  bouquet

Регистирах се 11 -та.

# 50
  • Варна
и на мен ми хареса още повече че ще ни трябва ноооооооооооо здраве да е!

# 51
И аз качих снимка на моя бебок и дано се класира Praynig

# 52
Честито и от мен на всички мами които са спечелили!И на мен днес ми съобщиха  че съм избрана и съм много щастлива  newsm44! Искам да попитам тези мами дето вече са си взели своето кенгуро,трябва ли да се носят някакви документи?

# 53
Честито и от мен на всички мами които са спечелили!И на мен днес ми съобщиха  че съм избрана и съм много щастлива  newsm44! Искам да попитам тези мами дето вече са си взели своето кенгуро,трябва ли да се носят някакви документи?

Къде да ги носят тези документи?На мен ми писаха да пратя на email актуален адрес и те ще ми го пратят.

# 54
  • Велико Търново
Майките от София ги вземат, а на тия от провинцията им ги пращат с куриер.

# 55
Да,това е ясно,ама тя mariqnka питаше дали някакви документи трябва да представиш.

# 56
bgbebe аз под документи имам в предвид  акта за раждане на бебчето,за да докажа кога е родено,като ида в офиса за да си взема кенгурото newsm78.

# 57
bgbebe аз под документи имам в предвид  акта за раждане на бебчето,за да докажа кога е родено,като ида в офиса за да си взема кенгурото newsm78.

Напълно те разбрах.Но не мисля,че трябва да се носи акт за раждане,защото ние,които не сме от София на пощальона ли трябва да го покажем  Mr. Green .Надали

# 58
# 59
  • София
една мацка от юлките, дето вече си е взела кенгуруто, каза че са й искали актза раждане Thinking. Просто казвам, не знам къде е истината, но аз за всеки случай ще го взема

Общи условия

Активация на акаунт