Научете повече за сигурността на децата в интернет и спечелете кенгуру

• 9 869
  • 96
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Вчера ходих да си взема кенгуруто. За всеки случай носих и акта за раждане, но никой не ми го поиска. Само записаха моето име и името на малката, подписах се и това беше.

# 61
И аз спечелих кенгуру  newsm44 .Искаха ми само точен адрес , за да могат да ми го пратят понеже не съм от София.Не са ми искали никакъв акт за раждане.Според мен те сами са си направили справка от ГД"ГРАО" и затова искаха и имената на майките ,за да са на 100% сигурни. Peace.
Не че там я няма тази информация,но така по-бързо и по-сигурно  ще съберат 2 и 2  Mr. Green

# 62
А за какво ли ще използват снимките?

# 63

Вчера си взех кенгурото и днес го разучавах.  Ами ..... разочарована съм.  Crossing Arms
Модела се разминава с този показан в инструкциите.
Там пише :

С ЛИЦЕ КЪМ ПОСОКАТА НА ДВИЖЕНИЕ
1. Разкопчайте ципа и отстранете подложката за главичката.

Е просто няма такъв цип. Следователно не може да се ползва тази опция и това го прави неподходящо за по-големи бебета.

Не беше ли по-добре да раздадат по-малко бройки, ама поне да е нещо качествено.

# 64
  • Хасково

Вчера си взех кенгурото и днес го разучавах.  Ами ..... разочарована съм.  Crossing Arms
Модела се разминава с този показан в инструкциите.
Там пише :

С ЛИЦЕ КЪМ ПОСОКАТА НА ДВИЖЕНИЕ
1. Разкопчайте ципа и отстранете подложката за главичката.

Е просто няма такъв цип. Следователно не може да се ползва тази опция и това го прави неподходящо за по-големи бебета.

Не беше ли по-добре да раздадат по-малко бройки, ама поне да е нещо качествено.
Много неприятно.  Sad
На нас още не са ни го доставили. Аз го чаках с нетърпение, но след това, като прочетах ми се поизпари нетърпението.  Май голяма част от децата няма да го ползват. Crossing Arms

# 65
  • StZ
Има ли още някой да не го е получил - който като мен не е от София.
Пратиха мейл, че до 7 работни дни ще го доставят........като минаха 5 дни пратиха същия мейл Thinking

# 66
Благодарим за прекрасните снимки, които качихте на страницата на Windows 7 в Facebook. И честито на вече спечелилите.

# 67
Майкрософт даде начало на инициативата „Безопасност на децата в Интернет” в България и като производител на софтуерни продукти, дава възможност на потребителите да използват пълноценно информационните технологии и да се забавляват, като в същото време осигурява тяхната сигурност и защита. Това е взето предвид и при създаването на най-новата операционната система Windows 7. 

Основната идея на форума е да предоставим и обсъждаме информация, която е полезна и ценна за родителите. Интернет е вече неизменна част, както от работата, така и от живота на хората, но не трябва да се подценяват рисковете, които носи и то най-вече за децата. Една от последните инициативи на Майкрософт е за откриването на новата учебна 2009 година. Повече от 3 000 ученици от цялата страна на възраст от 7 до 10 години получиха книжката „Аз и Интернет”, която по забавен и интересен начин учи децата на безопасно поведение в Мрежата. Тя е разработена от Майкрософт и детския портал Az-deteto.com като част от кампанията „Децата безопасно в Интернет”: http://www.microsoft.com/bulgaria/press/news_14092009.mspx

За родителите също е от голямо значение възможността за контрол на децата в Интернет. Затова в новия Windows 7, компанията дава възможност за контрол дори и от разстояние. Опцията за родителски контрол (Windows Parental Control) позволява на родителите да получават информация  за времето, прекарано от децата им в Интернет, от който и да е компютър с достъп до Интернет и снабден с операционната система. Информацията, която получават, включва детайли за времето, прекарано в уеб пространството, сайтовете, които са посещавани, както и игри и приложения, използвани на компютъра. Опцията дава и възможност на родителите да контролират колко, кога и най-вече кои да бъдат сайтовете, които децата могат да посещават, както и наличието на предварително одобрен списък на контактите, с който децата да общуват, използвайки Windows Live Spaces, Hotmail и Messenger.

# 68
Пратиха мейл, че до 7 работни дни ще го доставят........като минаха 5 дни пратиха същия мейл Thinking

Аз получих мейл в петък,така че има още време.Не знам само ако не съм си вкъщи,къде ще трябва да си го търся.

# 69
  • Хасково
Аз получих мейл в петък,така че има още време.Не знам само ако не съм си вкъщи,къде ще трябва да си го търся.
И аз това се чудя.  Thinking Когато съм чакала колети от куриерски фирми винаги са разполагали с телефон за връзка, но сега  newsm78.

# 70
Никъде не са казвали, че ще се доставят с куриер.

# 71

аз също не съм го получила и се чудя как ще ми го доставят

# 72
аз иска, да знам поне коя по ред съм се регистрирала и кога 6те разбера дали печеля кенгуро

Щом до момента има качени малко над 100 снимки /като някои са качили по няколко снимки на детето си/, то всички до тук би трябвало да получат награда. Друг е въпросът как ще се докаже рожденната дата. В условията на играта се казва, че "Ще се свържат с вас чрез Facebook профила ви, за да ви информират дали сте сред първите 200 регистрирани и как можете да получите своето кенгуру." Що ли ми се струва, че ще искат да се получат лично в по-големите градове, след представяне на акт за раждане и така всички от по-малките населени места увисват, тъй като не е особено рентабилно и практично да си остави човек детето и да пътува за едно кенгуру.  Rolling Eyes

Здравейте. Родителите от София, които са получили съобщение чрез профила си във Facebook, че печелят кенгуру, могат да вземат своето кенгуру от редакцията на bg-mamma на адреса, посочен в съобщението. Родителите от страната, които са получили съобщение, че печелят, ще получат своя подарък по куриер в рамките на 7 работни дни, считано от датата, на която им изпратим потвърждение, че сме получили техния актуален адрес.

# 73
Честито и от мен на всички мами които са спечелили!И на мен днес ми съобщиха  че съм избрана и съм много щастлива  newsm44! Искам да попитам тези мами дето вече са си взели своето кенгуро,трябва ли да се носят някакви документи?

Здравейте. Единственият документ, който ви е нужен, за да вземете своето кенгуру от редакцията на bg-mamma лично, е вашата лична карта.

# 74

Къде да ги носят тези документи?На мен ми писаха да пратя на email актуален адрес и те ще ми го пратят.

Здравейте. Спечелилите от София могат да вземат своето кенгуру от редакцията на bg-mamma, а тези от страната ще го получат по куриер в рамките на 7 работни дни, считано от датата, на която им изпратим потвърждение, че сме получили техния актуален адрес.

Общи условия

Активация на акаунт