Научете повече за сигурността на децата в интернет и спечелете кенгуру

• 9 862
  • 96
  •   1
Отговори
# 75
една мацка от юлките, дето вече си е взела кенгуруто, каза че са й искали актза раждане Thinking. Просто казвам, не знам къде е истината, но аз за всеки случай ще го взема

Здравейте. Единственият документ, който ви е нужен, за да вземете своето кенгуру от редакцията на bg-mamma лично, е вашата лична карта.

# 76
И аз спечелих кенгуру  newsm44 .Искаха ми само точен адрес , за да могат да ми го пратят понеже не съм от София.Не са ми искали никакъв акт за раждане.Според мен те сами са си направили справка от ГД"ГРАО" и затова искаха и имената на майките ,за да са на 100% сигурни. Peace.
Не че там я няма тази информация,но така по-бързо и по-сигурно  ще съберат 2 и 2  Mr. Green

Здравейте. За получаването на кенгуруто не е нужно да се показва акт за раждане. Необходима ви е единствено лична карта, ако го получавате лично от редакцията на bg-mamma в София.

# 77
а може ли някой друг да отиде и какво трябва да се носи, за да го получи newsm78

Здравейте. Няма проблем ваш представител да вземе кенгуруто от редакцията на bg-mamma. Трябва само да ни уведомите предварително, като изпратите e-mail на bebeta@windows7.bg и посочите името на представителя. Документът, който му е нужен, за да вземе кенгуруто, е лична карта, и трябва да знае вашето име и името на бебето.

# 78
А за какво ли ще използват снимките?

Здравейте. Снимките, качени във Facebook по време на инициативата, както и данните към тях, се използват единствено за целите на кампанията и определянето на спечелилите. Те няма да се предоставят на трети лица или да се качват на други страници в интернет.

# 79

Къде да ги носят тези документи?На мен ми писаха да пратя на email актуален адрес и те ще ми го пратят.

Здравейте. Спечелилите от София могат да вземат своето кенгуру от редакцията на bg-mamma, а тези от страната ще го получат по куриер в рамките на 7 работни дни, считано от датата, на която им изпратим потвърждение, че сме получили техния актуален адрес.

Аз получих съобщение,че печеля,пратих ви майл с адреса си (миналия петък),но не съм получила потвърждение,че сте получили моя актуален адрес.Кога ще стане това?

# 80
Има ли още някой да не го е получил - който като мен не е от София.
Пратиха мейл, че до 7 работни дни ще го доставят........като минаха 5 дни пратиха същия мейл Thinking

Здравейте. Спечелилите от страната ще получат своето кенгуру по куриер в рамките на 7 работни дни, считано от датата, на която им изпратим потвърждение, че сме получили техния актуален адрес.

# 81

Аз получих мейл в петък,така че има още време.Не знам само ако не съм си вкъщи,къде ще трябва да си го търся.

Здравейте. При невъзможност за връчване на пратката от куриера при първото посещение (в случай, че на адреса няма никой и др.) се оставя известие, в което се посочва телефон за връзка с обслужващ офис, за да се уточни начина за доставка на пратката.

# 82
Никъде не са казвали, че ще се доставят с куриер.

Здравейте. Спечелилите от страната ще получат своето кенгуру по куриер на посочен от тях актуален адрес.

# 83
аз също не съм го получила и се чудя как ще ми го доставят

Здравейте. Спечелилите от страната ще получат своето кенгуру по куриер на посочен от тях актуален адрес. При невъзможност за връчване на пратката от куриера при първото посещение (в случай, че на адреса няма никой и др.) се оставя известие, в което се посочва телефон за връзка с облужващ офис, за да се уточни начина за доставка на пратката.

# 84
  • Хасково
Благодаря за разясненията! Simple Smile

# 85
А ще има ли и за родените 2010 Simple Smile

# 86
А ще има ли и за родените 2010 Simple Smile

Здравейте! За да научите повече за Windows 7 и инициативите, свързани с него, посещавайте редовно www.windows7.bg, както и фен страницата на Windows 7 България във Facebook.

# 87
  • Хасково
Днес изтече и 7-мият ден откакто получих потвърдителния имейл, че са получили моят адрес. Но за съжалениe кенгуруто го няма.  Sad
Има ли други като мен, които още не са го получили?  newsm78

# 88
  • Хасково
Преди малко ни го доставиха.  Simple Smile
Благодаря.   bouquet

# 89
родени сме на 20.07.09г. Какво  да направя?

Общи условия

Активация на акаунт