Като в съня ми Божидара или........

• 3 847
  • 39
  •   1
Отговори
Здравейте,момичета,отдавна съм пред една дилема относно името на второто ми бебче.Преди още да знам,че съм бременна (аз всъщност съм била) сънувах един сън,в който някой ми каза името Божидара.Рових се в съновници и прочетох ,че ако някой ти казва име,то ще научиш радостна вест (както и стана).Всъщност много ми харесва името,Искам да вметна и нещо друго.По това време даваха Биг Брадър ,а понеже много харесвам и името Ивайла (беше вариант за име на първото ми дете),да не би нещо да го свързвам със сестрите Ивайла и Божидара,които в този момент участваха в предаването.Обмислям и други имена,но това че някой ми го каза в съня много ме озадачава.Дайте съвет вие какво бихте направили newsm78

# 1
Не бих се съобразила... Peace кой е този "някой" и от къде на къде ще взимаш под внимание точно неговото мнение  Crazy ами ако ти беше казал името "Петранка"  ooooh!
Божидара и Ивайла са страхотни имена и ако са ти на сърце не се замисляй!  Peace

# 2
  • София
Името е чудесно. Важно е на теб да ти допада.

# 3
Ивайла ми допада много повече,но ако си суеверна съобрази се със съня си.

# 4
  • Пловдив
Името е много хубаво  Peace Божана също страшно много ми харесва

# 5
Божидара е  прекрасно име, ако ти харесва не се колебай .Може пък след време да съжаляваш, защо не си се съобразила със съня си. Чувала съм, че ако дете се  роди на празник се кръщава на светеца, както и ако ти се присъни името на детето също. Но всеки решава сам за себе си.

# 6
Бих се съобразила със съня  Grinning . Специално тези две имена не ми харесват особено, но ако на теб Божидара ти допада не се колебай  Peace

# 7
Ивайла ми допада много повече,но ако си суеверна съобрази се със съня си.

Hug

# 8
Аз не бих се съобразила със съня, ако името не ми харесва или някое друго ми допада повече. Малко преди да забременея сънувах, че се разхождам в двора на училището, което съм завършила, с около двегодишно момченце на име Стефан, но и през ум не ми  мина да кръстя така сина си.

# 9
Бих се съобразила със съня  Grinning . Специално тези две имена не ми харесват особено, но ако на теб Божидара ти допада не се колебай  Peace
Peace

# 10
Божидара е страхотно име. Peace

# 11
  • Варна
Послушай съня си. Peace

# 12
Аз бих послушала съня си.

# 13
  • Най-красивата страна
Ако ти харесва името защо не  bouquetБожидара  bouquet

# 14