Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 456
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Учениците продължават да са във ваканция, градините и яслите ще работят

http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/4645

.... за тези като мен, които се чудят дали ще затварят и градините....
то4но за това влязох да попитам Wink-Ния не я пусках цяла седмица на градина превантивно и много се 4удех за следващата-проблема е 4е като остане в къщи много време и после мрънка и не иска да ходи( пък и в петък има рожден ден и бях поръ4ала клоун-а явно няма да го допуснат ThinkingCrazy,но явно пак ще сме си в къщи-интересно ми е само как регистрират заболелите-ако е на база отсъствия от у4илище и детска градина-сигурно доста майки са направили като мен-не са пуснали здрави деца на градина Rolling Eyes

# 496
Учениците продължават да са във ваканция, градините и яслите ще работят

http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/4645

.... за тези като мен, които се чудят дали ще затварят и градините....

Тенкю вери мач   bouquet

# 497
Ами аз предполагам, че заболелите ги отчитат по регистрационните книги на ДжиПи-тата.
Мисля си, че именно и за това не затварят градини и ясли  Peace такива като мен - независимо дали са болни или здрави ще се наредят на опашка за болничен, тъй като няма кой да ми гледа детето и така изкуствено ще се регистрира сума народ заболял.
Тогава не епидемия, ами кризистно положение ще настане и няма оправия

Стискам палци за скорошно оздравяване на всички и без нови покорени от температурата

# 498
Детските градини и яслите не се затварят,защото според здравния министър там се упражнява/поне в този момент/усилен контрол да не се допускат болни дечица..............

днес такъв хубав ден беше.........а аз си го прекарах у дома Rolling Eyes-
много ми е мързеливо ли,уморено ли ..........не знам и аз .............,
София и тя много палава става Grinning,но пък е такъв сладур.....има си вече речник от около 20-тина думички,
най-дългата е блаудъя-благодаря сиреч,
да ви кажа вече от опит- момиченцата се развиват многократно по-бързо от момченцата,
не че вие него знаете де-като едни бивши момиченца Wink
лека вечер дами bowuu

# 499
  • Burgas, Bulgaria
ами адаш аз силно се надявам да разбера как се развиват моми4енцата ама с тая фабрика за керемиди май няма да стане  Wink
за болести не ми се говори...
имам въпрос-има ли маме ,дето пазарува от 4уждестранните сайтове-искам какви игра4ки от серията Cars да му поръ4ама ама съм такъв полиглот,4е не мога да се оправя...

# 500
В Бонжур-а /на ул. Апостол Карамитев/ има количките от Колите
и са метални при това
има и някакви сетове за оцветяване пак с колите,
В "Пингвините" има музикални книги с колите
може и на "Хеликона" да ги има
от чужди сайтове шипинга няма ли да оскъпи много подаръка newsm78
............що коли изпокупихме за Васко,чак и от Прага ни пращаха Crazy,
сега и списанието купуваме...........ама мания му е.....какво да го правиш

V.................ЩО ЗА ОПРАВДАНИЕ-КЕРЕМИДИ Mr. Green,
я бегом в къщи и няколко дни ги пишете "дъждовни"

# 501
  • Burgas, Bulgaria
мерси за инфото-ще ида да разгледам...смятам от сега да си помогна с Коледата....
ина4ееее-това с керемидите адски ме дразни ама.......  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 502
Ама отиди сама...без детето имам предвид,
че аз направих грешката да отида с Васко-уж да си избере и да Rolling Eyes  го поръчаме на дядо Коледа,
то каква стана......от целия магазин в един далечен ъгъл беше буквално "набутан"един кораб-макроелементи-240 парчета от незнайната за мен серия "Карибски пирати" за скромната сума от 160 лева,
Васко естествено го съзря и.си го избра
------------------------ами купих го-нали сега му създавам приказните представи в главицата Rolling Eyes

# 503
  • Бу-у-урга-а-ас
Вчера минах покрай Бонжура на Александровска и с почуда видях, че магазин няма. Преместен ли е?

# 504
Вчера минах покрай Бонжура на Александровска и с почуда видях, че магазин няма. Преместен ли е?

Нали го преместиха от другата страна на учицата? Или и там го няма?

Днес е Архангеловден. Честит празник на именниците!

# 505
  • у нас

Бонжура вече на ул.Апостол Карамитев 4  Peace

Честит имен ден на всички, празнуващи днес! 
bouquet

# 506
  • По света и У нас
Честит имен ден на Именниците  Hug  bouquet

Бонжура го преместиха в бившия Дом на обувката, Sinara вече е посочила адреса  Peace ... за ориентир уличката срещу кафе Бакарди  Wink

М A R I Q - в случай, че не успееш да откриеш това което търсиш с Cars може да прегледаш и ето този сайт .... има доста продукти от тази линия: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.lc.lc01.43/?layout=4 … se&sort=price
Цените са дадени в случая от най-ниската към най-високата ....
На Alter - може да смениш възрастта, а на Preis - цената ...
Аз един единствен път съм поръчвала благодарение на radinna   bouquet ... Някъде из форума бях засякла, че и LADIDA е поръчвала оттам  newsm78 ... Ако се спреш на този вариант, може да пишеш на някоя от двете  Peace ....

И аз сега да попитам, не съм много сигурна дали тук е мястото  newsm78
Някой има ли идея към коя инстанция /Община, ВИК  newsm78 или и към двете  Mr. Green/ и къде трябва да се обърнем с молба да ни включат в евентуално разширение на канализация  newsm78 ..... Става въпрос за предстоящата реконструкция на ул.Гурко и по всяка вероятност подмяна на всичката/част от инфраструктурата /тръби, кабели..../ .... Проблемът е, че при пороен дъжд, мазето на къщата се наводнява от отходната канализация .... сходен е проблеми и в съседните къщи ... и това е от години  Sick
Предварително   bouquet на всеки, който се включи с идея или е имал сходен проблем и е успял да го реши  Hug

# 507

Бонжура вече на ул.Апостол Карамитев 4  Peace

Честит имен ден на всички, празнуващи днес! 
bouquet

Къде е тази улица?

# 508
  Честито на именниците   bouquet Здраве и късмет!!!

Това е уличката с/у кафе Бакарди или преди да стигнеш градинката на Общината завиваш. Преди години там имаше магазин Еврос, после беше дом на обувката

# 509
  • Burgas
Честито ако има именници,здраве и щастие.

Общи условия

Активация на акаунт