Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 835
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
всичко ще си кажеш ти

# 91
"Света София" не мога с нищо да ги похваля, точно обратното. А сега откакто е отворена "Дева Мария" имам чувството, че персоналът съвсем през просото го удари.

# 92
привет  Hug
Може да не ме помните ама аз съм нахална и досаждам  Mr. Green
Ние сме добре- гледаме се. Simple Smileнямам много време ама то се подразбира  Mr. Green
Цитат
"Света София" не мога с нищо да ги похваля, точно обратното
  Peace

# 93
  • Пловдив
Аз пък снощи спах  Mr. Green Не беше се случвало мнооого отдавна, добре ми дойде.
В на Света София лабораторията не стъпвам, гледам в Лина-та да ходя, ама и те май настъпват котката редовно.
С Бобсъна сме добре, дигна си дозата на манджата, ще трябва да купувам допълнително големи шишета, че е много нервен като му свърши млякото и ме гледа лошо с една чупка на веждата ( от кой ли я е наследил не знам  Crazy

# 94
Аз пък снощи спах  Mr. Green Не беше се случвало мнооого отдавна, добре ми дойде.
В на Света София лабораторията не стъпвам, гледам в Лина-та да ходя, ама и те май настъпват котката редовно.
С Бобсъна сме добре, дигна си дозата на манджата, ще трябва да купувам допълнително големи шишета, че е много нервен като му свърши млякото и ме гледа лошо с една чупка на веждата ( от кой ли я е наследил не знам  Crazy

Няма да е от мъжа ти. Laughing

Радвам се, че сте добре, че не пишеш нещо напоследък.  Hug

# 95
  • Бургас
Привет и от мен браво на двете майчета  bouquet
Аз съм сега в една чуденка ще се оправям ли с тея мойте лекции няма ли като се появи малкото човече newsm78 ама имам още време ще го измисля  Thinking

# 96
  • Burgas, Bulgaria
То там е Лина също  Tired -една позната лаборантка ми каза да не ходя в Лина,  нейна колежка и казала, 4е като има много работа урините хи4 не ги изследват,което зву4и несериозно ама знаели се  ooooh!.....

за студентките-миииии нито ще сте първите ,нито последните ,малко е по-трудно но се свиква.....аз отидох с бебе на 40дни по Уснови на управлението на изпит  и го взех ........не ме питайте къде беше бебето  Blush

# 97
MuMka ще се оправяш няма къде да отидеш. Аз родих в края на първия семестър на 2-ри курс. Не ми беше лесно, ама ... справих се  Peace

Миме аз отидох на един изпит сутринта с контракции и вечерта родих, после Николай беше на 20 дни като се явявах на изпит пак и професора пита как го кръсти и аз му викам Николай, а той до тук 3, сядай да видим ще изкараш ли повече, а от лекциите имах една преподавателка, която ме гонеше, щото бебето трябвало да суче  Laughing

# 98
  • Бургас
М A R I Q да не е бил при Илия Христов изпита,браво че си го взела !!! Всеки ,който го е минал този изпит е герой !!!
И аз почвам от утре лекции ,незнам дали и работата и лекциите няма да ми дойде множно....та се замислям за болнични ,ама ще видим  newsm78

MuMka ти къде учиш?

# 99
Съни не си ли ползваш отпуската за студенти?
И аз имам да взимам само изпити но поне сега са два януари но пролетта ще ми дойде нанагорно

# 100
  • Бургас
Напротив, като са малки бебета и стоят в количките е много по-лесно да се учи. Ела да видиш сега как уча в къщи - мисия невъзможна. Добре че на работа имам възможност да уча. Е, аз вместо това вече цяла сутрин вися във форума, ама това е друга тема за разнищване  Whistling

До офиса ни в момента откриват ремонтираната детска градина Звездица - едни песни се носят, да ти стоплят душата. Обаче не го разбирам това - какъв е този проект да ремонтираш градината, а двора да го оставиш същия разрушен... люлки, катерушки - направо са в плачевно състояни. Че те са и опасни при това.  ooooh!

# 101
  • Burgas, Bulgaria
оооо изпита беше при страшилището на студента Гинка Мил4ева(само Ели да не ми се скара-нищо ли4но за класната ти) Mr. Green
ина4е аз разбрах, 4е съм бременна в деня в който се записах студентка-смятайте кога родих....и имам адски много изпити за взимане,но нали прекъснах тази година,търябваше да съм 4-та ,ще ги взема.Уж с У4ебен отдел говорихме като раждам да се обадя ,4е имахме изпити да ми ги отложат-ми нищо не направиха..........кокошки

# 102
  • Бургас
anjeelina ами аз още не съм проучила нещата.
Чух ,че бременните имали право да посещават занятия 50% ,но незнам дали е истина.
Иначе аз имам лекции само събота и неделя ,от утре до края на декември и после изпити.
Пфф учебен отдел е чудо голямо......  #Cussing out

# 103
  • Бургас
Аааа, класната няма да обиждате, че ми предстои дипломиране при нея живот и здраве през лятото  Crazy Имам си шестичка при нея, пък на, фук  Joy
Ей, бременни булки, я да се стягате и да четете, че то сега най-лесно се взимат изпитите в това състояние. После ще му мислите за останалото.  Peace

И какво сте се заоплаквали от учебен отдел. Много са си добре хората, я си помислете по цял ден да ви вървят през врата с хиляда и една молби коя от коя по-шантави. Аз лично няма да имам техните нерви. А нашата Марияна си е много готина. Никога не се е сепнала. Влизаш и казваш: Добър ден, извинете за безпокойството .... дъра бъра ...... Лек ден, довиждане! И тя женицата е супер любезна тогава. Че и на улицата ме поздравява. Между другото тя нашата група много си ни обича и си ни гледа интересите. Ей на сега даже и датата на изпита променила в наш интерес, щото лектора беше тропнал друга ама нямаааа, пак на нащо е.

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 11:38 от шушоната

# 104
И аз така знам че бременните имат право на 50% за заверка, вместо болничен ползвай си я поне за изпитите имаш право на 25 дни за цялата година  Peace

Общи условия

Активация на акаунт