Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 605
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Радвам се много 4е е така Hug

# 256
Хиполенд в мола е вече отворен - 9лв. за първия час и 6лв. за всеки следващ.На мен ми се струва страшно много и не съм сигурна дали си заслужава.Не ми се видя нещо особенно! Thinking

# 257
  • Бургас
Аз май не съм разбрала нещо хиполенд не е ли магзин в който има и колички ,кошари,играчки и т.н.  newsm78 newsm78

# 258
Аз май не съм разбрала нещо хиполенд не е ли магзин в който има и колички ,кошари,играчки и т.н.  newsm78 newsm78

Аааа, тогава аз може да не съм разбралата Embarassedсори.Аз говоря за един детски кът който откриха тези дни там.

# 259
  • Burgas
И двете сте прави-Хиполенд е магазин към който има детски кът.

# 260
  • у нас
Хиполенд в мола е вече отворен - 9лв. за първия час и 6лв. за всеки следващ.На мен ми се струва страшно много и не съм сигурна дали си заслужава.Не ми се видя нещо особенно! Thinking
Аз май не съм разбрала нещо хиполенд не е ли магзин в който има и колички ,кошари,играчки и т.н.  newsm78 newsm78

Детския кът го отвориха днес и 9 лв е на час и всеки следващ час след първия е по 6 лв. А Хиполенда е на втория етаж в Мола и още не е отворен. Към средата на другия месец ще се отваря. Има друга тема, четете в нея за новите вериги магазини в Бургас.  Peace

# 261
за тез 9лв. ми е интересно какви играчки, съоръжения и забавления се предлагат?  да няма куверт сокче и кроасанче нещо  newsm78 или аз не бивам или тез са изтрещели

# 262
  • Burgas
Не Ками не си само ти и аз се чудя дали са нормални тези хора newsm78

# 263
Ми то на мен там поне 2ч. ми трябват, т.е. 15 лв, та ако има освен кувертче за детето и едно уиски с мезе за майка му ще е ок  Mr. Green

За срещата този път не се ангажирах да пазя места, че може и да не успея да дойда, че май ще имам гости.... ама наистина гледам никой не е резервирал никъде... 

# 264
  • у нас
Детският кът ми хареса, много хубаво са го направили - хубави тапети, много свежо. Има няколко къщички, и един кът с мрежа нещо като на детския кът на Операта. Аз досега не съм оставяла децата на такъв кът дори и час, та едва ли като ходя на пазар ще ги оставям там. На тях по-голям кеф им е да пазаруват. Незнам и на мен ми се струват много пари. То направо пазара ще ти излезе златен Laughing

Значи няма да има среща  Sad

# 265
Жалко. Щях да дойда да ви почерпя...от онова скъпото кафе. Обещала съм и помня.  Laughing

# 266
   Хмм,9 лв.... newsm78,за 2 часа трябва да се бръкна с 30лв за двете.По-добре клоун да им наема в къщи.

# 267
  • Бургас
9 лв на час дадох в мола във Варна ама там детския кът е огрооооомен. Чак на мен ми се прииска да вляза. Ма ми казаха, че ми е много голям корема  Joy

ей как се врязах в темата Simple Smile Здравейте на всички.   bouquet

# 268
  • Бургас
Детския кът и на мен и най-вече на сина ми много ни допадна. Вчера едвам го изкарах от там, а днеска още като си отвори очите и "кога пак ще отидем" и това при положение че изобщо не искаше да остава без мен по детските клубове... Има 4 къщички най-отпред, но на него най-вече му хареса в лабиринта, има батут, пушка която стреля с меки топченца, басейн с топки, едно дето се хващащ с ръце, висиш на него и се предвижваш като тарзан))) За цената мога само да кажа че при този висок наем няма как да е...

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 11:25 от Рибката

# 269
9 лв на час дадох в мола във Варна ама там детския кът е огрооооомен. Чак на мен ми се прииска да вляза. Ма ми казаха, че ми е много голям корема  Joy

ей как се врязах в темата Simple Smile Здравейте на всички.   bouquet
Оооо, още си в очакване Wink

И ние сме ходили във Варненския.
Нашия не е ли същият?
Айде, тук съм вече. Къде да си паркирам гъзО довечера? Къде е срещата?

Вери, честит рожден ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт