Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 580
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Катка, ей ся тръгвам да го видя тоя детски кът. И без тва Румико полудя 2 седмици вкъщи, а аз ще взема да хвърля по едно око на бебешките магазини Grinning

# 271
  • Бургас
Жалко. Щях да дойда да ви почерпя...от онова скъпото кафе. Обещала съм и помня.  Laughing

За кафе не знам ,но смути може да опитам  Simple Smile Не ви ли домъчня  Flutter

Чстит празник ! Всичко най,най - хубаво ти пожелавам !   Hug   bouquet

И на Ина честит празник !  bouquet 

Hugsy ,разконспирирах те  Wink

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 15:12 от ре Fresh нато Gale

# 272
аз пак да кажа....ако искате дове4ера 7 4аса в океана до 4адьра пьк ако няма места аз сьм с колата ще отидем другаде.ако има желаещи казвайте   bouquet а за детския кьт в мола,наистина ми се виждат мноооого 9 лева..поне 6 да бяха,пак са се оляли тия хора.. ooooh!

# 273
  • Бургас
Ехо как сте днес ,в този студ  coldаз вече се отървах от блок лекциите  Crazy
Честити рожденни дни на Вери и на Ина-лемон да са живи и здрави и двечките  newsm67 nbirthday  cook

# 274
  • Burgas
Честито на прзнуващите,много здраве и щастие.
Наистина голям студ,преди малко излизах за малко,замръзнаха ми ушите,никакво излизане повече.

# 275
  • Бургас
Hugsy ,разконспирирах те  Wink
a? За кое?  newsm78

# 276
Благодаря, момичета!
С Ина на една дата ли сме? Simple Smile

Честит празник, Ина!
Здраве, здраве и пак здраве желая!

bouquet   bouquet   bouquet

Галче, мъчно ми е за познати и приятели. Иначе не. Simple Smile

# 277
Вери, Ина Честит ви Рожден Ден!!!
Много здраве и всичко най- най-

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

/май за тази седмица няма да стане сбирката  newsm78/

Ако и този път се размине, обещавам вече за следващата събота лично да запазя места по-отрано

Наистина е голям студ, аз ходих с малката на куклен театър. Но никой не видях от вас....

# 278
  • у нас
Честит рожден ден на Верито, на Ина и на Ади! Много здраве и сбъднати мечти! Весело празнуване, момичета!  bouquet   bigdance2 newsm59

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 18:19 от Sinara

# 279
Момичета я кажете готино кафене/пицария/дискотека  и изобщо заведение в Бургас(ама не от най-скъпите).Вие къде обичате да ходите?Че рождения ми ден идва,а идея си нямам къде да го отпразнувам ooooh!

# 280
# 281
Момичета я кажете готино кафене/пицария/дискотека  и изобщо заведение в Бургас(ама не от най-скъпите).Вие къде обичате да ходите?Че рождения ми ден идва,а идея си нямам къде да го отпразнувам ooooh!
Аз сега тръгвам да си празнувам моя рожден ден в бар БИЗАР, бившият бар Пирати. До подлеза на Операта.....

В тази връзка - благодаря на всички за поздравите за моя РД, трогнахте ме искренно!!!

# 282
  • Burgas
Смятате ли в понеделник да пускате децата на градина,у-ще?Моника е здрава за сега и се чудя дали да не я оставя малко вкъщи да видя как са нещата.

# 283
  • Бургас
Смятате ли в понеделник да пускате децата на градина,у-ще?Моника е здрава за сега и се чудя дали да не я оставя малко вкъщи да видя как са нещата.
Никаква детска градина. Вкъщи. Навън само с маска. Хич не му е времето да се разболяваме сега Wink

Присъединявам се към поздравленията за всички празнуващи   bouquet Много много щастливи моменти 

# 284
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЧКИТЕ!!!!! ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО, ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!   bouquet
 И ние снощи бяхме в бар БИЗАР, хареса ми  Peace преди това бяхме в гръцкото ресторантче /Псари мисля, че се произнася/, то ми е много любимо от към кухня  Heart Eyes /предлагам го за форумска среща другата седмица даже, тогава и аз може би ще успея да дойда/

Общи условия

Активация на акаунт