Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 592
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Честито и от мен на рожденичките! Да сте живи и здрави!    bouquet

# 301
  • Burgas
И аз се опитвам да обясня на моя мъж,че дори да спра детето и аз да не ходя на работа,той няма как да си остане вкъщи и ако е писано той може да ни зарази,ама той голямо шашкало,пък и тея по новините вече ни побъркаха.

# 302
  • Burgas, Bulgaria
мъжка му работа-ми като много се притесняват да стоят те в къщи.На моя така съм му казала.

# 303
  • Бургас
Катка Опитох аз Simple Smile почти всичко. Направо ми текват лигите като си помисля Simple Smile
Детския кът е 3 пъти по-малък от този във Варна и 2 пъти от този в Стара Загора ама е най-добрия затворен за Бургас Grinning Много са му 9 лв.

# 304
Катка Опитох аз Simple Smile почти всичко. Направо ми текват лигите като си помисля Simple Smile
Детския кът е 3 пъти по-малък от този във Варна и 2 пъти от този в Стара Загора ама е най-добрия затворен за Бургас Grinning Много са му 9 лв.

Tired  мдаа, пак ще хапваме доматите с колците...

# 305
  • Бургас
На Румката и хареса и пак ще я заведа. Ама мен ме е яд. Във Варна 3 деца скачаха час и половина и платихме 40 лв. Дадоха ни карта за още час и половина безплатно. В Стара Загора беше по-евтино. Не си спомням точно, но ако беше 9 лв щях да запомня Grinning
Вземи на Ава една блузка с къс ръкав. Имаше деца по потници, а мойта беше цялата потна и зачервена като излезе. Добре че носих допълнителен потник.

# 306
Ооох. днес ми предпоследния ден от японската диета. Crazy Приготвих вече пържолите за утре вечер. Mr. Green Интересното е, че този път нито веднъж не усетих глад, обаче адски много ми липсват пиенето и вкусната храна с която се тъпчем. Twisted Evil
 В детския кът на мола ще ги водя като се разкарат всички тия вируси, че малкия сега тр много да го пазим, че не може да пие лекарства заради тия тромбоцити. Confused

# 307
  • Бургас
Джи, каква диета ти?  Rolling Eyes

# 308
Момичета, бихте ли ми препоръчали кожен доктор за големия син - има гъбички на ноктите? Благодаря предварително

# 309
  • Burgas
Момичета, бихте ли ми препоръчали кожен доктор за големия син - има гъбички на ноктите? Благодаря предварително
За Д-Р Джелебова съм чувала добри отзиви,аз лично не съм я посещавала.

# 310
Джи, каква диета ти?  Rolling Eyes
Мъчат ме тука един пораснал корем и едни любоФни дръжки. Crazy

# 311
  • Burgas, Bulgaria
болата ми тема и за тва не мога са сора да ям цял ден

# 312
Не е лошо ако има среща да сменим тия пицарии с нещо по-екзотично наистина   Simple Smile
И по-здравословно все пак.  Laughing

# 313
  • Бургас
Ми като е лошо времето освен да стоиш у дома и да се тъпчеш, какво да правиш - човещинка  Simple Smile

Допълвам си поста: Затварят за една седмица училищата в Бургас. Детските градини и яслите продължават да работят.

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 18:32 от Pagocт

# 314
  Момичета, имам данна, че от понеделник до петък всички училища в Бургас ще са в грипна ваканция.Ако е така, то аз съм най-голямата късметлийка в момента. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт