Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 555
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Голяма радост! Класната ни се обади точно на нас да разпространим още преди 7 някъде. Такова звънене по телефони и скайп не е имало отдавна. Сега се надявали това да продължи и другата седмица  Twisted Evil

# 331
шшшшшшттт ,4е ще ни нахокат
ти как си  Rolling Eyes
пушка съм
 Party,
финети до штъркела живея- bowuu

# 332
пък и нали аз излизам,съпругът ми също ,вирусите и ние може да ги донесем,
тези паники вече много взеха да ми идват Crazy,
точно това се опитвах да обясня на мъжа преди малко! Да не съм я водила на градина тази седмица дребосъчка. Ако е писано и от кварталния магазин можем да се сдобием с вирус в крайна сметка.  Crossing Arms Изобщо нямам намерение да се подавам на такива паники!  Peace
И аз съм на това мнение! Peace Не можем да се изолираме всички...нали някой трябва да работи...пък и тоя грип няма да мине за седмица-две. Можем ли да изкараме зимата, че и пролетта в къщи?  Rolling Eyes Ние наблягаме на меда, лимоните, чесъна Mr. Green и червеното винце. Иве и аз почвам от утре Осцилококцинум на Мила, по една капачка - профилактично. Peace

# 333
Марийка много иска да се омъжа и обебя, не знам що  Mr. Green

Някоя сред вас да е завършила право в БСУ?  Thinking

# 334
  • Бургас

Някоя сред вас да е завършила право в БСУ?  Thinking
Дребосъчке, какво ти трябва? Моя мъж учи право там- в момента е 5ти курс!

# 335
Някоя сред вас да е завършила право в БСУ?  Thinking

Сподели от какво се нуждаеш, мога да помогна евентуално  Wink

Сутринта се изненадах приятно в градината. Всички деца минаха през сестрата за преглед преди да ги допуснат до групата им. Имаше мнооого върнати обаче  Thinking

# 336
  • Бургас
Ах не, аз.

# 337
 lexy, ти кой випуск си? Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 10:13 от Ji

# 338
  • Burgas
Добро утро,как сте,надявам се всички здрави,днес като тръгвах за работа видях няколко човека с маски.Минах през 2-3 аптеки,но нямат маски,свършили им и в складовете нямали newsm78 пък в новините тръбят ходете с маски...

# 339
.........
  Сутринта се изненадах приятно в градината. Всички деца минаха през сестрата за преглед преди да ги допуснат до групата им. Имаше мнооого върнати обаче  Thinking

И при нас беше строг "фейс" контрола.
Нас ни пускаха, но наистина доста деца не приеха и имаше разправии, викове, крясъци  ooooh!

# 340
Ама така трябва да е винаги, а не само заради грипната паника сега. За краткото време, през което Пламен посещаваше ясла, доста се пених със сестрите там по този въпрос. Сутрин, наред с моето здраво дете приемаха и такива със зелен сопол до брадата и бухащи. Вечерта, най-късно другата сутрин и моето проточваше сопол. Трябва да има такъв контрол целогодишно. Нямам вина, че децата няма кой да ги гледа, да ги водят болни и да разболяват моето... Отоговаряха ми, че нямали право да връщат деца! ooooh!

# 341
  • Burgas
Като нямат право да връщат деца,да ги отделят от здравите,а не 30деца накуп,половината болни.

# 342
 Ооо крясъци и в нашата градина имаше  ooooh! Аз се изумих просто. Но ми е едно доказателство колко народ си пуска болни децата наистина. Тази сутрин разбрах, че в нашата група има йонизатор за въздуха, казаха ми го по повод, че не нося маска за детето. Не ми се смейте, но не разбрах каква е връзката, а явно има  Blush
 Маски по аптеките наистина няма

# 343
  • Бургас
А мойто дете е с пъпки по тялото и ме съмнява за шарка, ама като ме е шубе да го заведа в бациларника в поликлиниката...
Иначе и аз съм много за "фейс контрола" Омръзна ми да я държа по седмица вкъщи докато и спра сопола и точно на втория ден на градина отноово да е сополива!
Та така... и ние сме "пъпчива" ваканция  Mr. Green

# 344
Я бързо си признавайте, кой си води болно детето на д. градина! Така като гледам, който и да е, не влиза в бургаската тема.  Mr. Green
Сутринта мъжът ми оставил малката на входната врата на градината, една госпожа с маска на лицето я поела да я заведе в нейната група. Но дали им е оказан медецински преглед, довечера ще разбера. Хубаво ще е да се хвърля по едно око и на родителите, иначе няма голям смисъл.
Вие бременните...много да се пазите! Hug

Общи условия

Активация на акаунт