Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 547
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
 daindi и при нас освен, че ги преглеждаха, не допускаха родители вътре, на вратата ги поемаха децата.  Аз обаче в крайна сметка реших да уплътня грипната ваканция на баба му и от утре й го връчвам за компания  Mr. Green Тъй де, да не й е скучно на жената

# 346
  • Бургас
Джи, твоя. По физиономия ще ме познаеш.
И аз съм много против воденето на болни деца. Разбирам че няма кой да ги гледа, но аз какво данаправя, детето миза 1 месец втори път хваща тези зелени сополи. Две седмици ходи, една не. Направо аман. И днес реших изобщо да не го пускам, защото не вярвам че ще върнат болните от яслата.

# 347
Я да ви питам аз, някоя пробвала ли е метода на Зайцев и Кубчетата на Зайцев...  Търся занимателни и развиващи игри за малката, че щом дойде зима, няма да има много много разходки Sad

Ах, Не  около мен всички прависти Wink казвай тука, ако някой може да помага...
 LaDiDa , задочно или редовно... моя мъж и той в 5-ти курс

# 348
.........
  Сутринта се изненадах приятно в градината. Всички деца минаха през сестрата за преглед преди да ги допуснат до групата им. Имаше мнооого върнати обаче  Thinking

И при нас беше строг "фейс" контрола.
Нас ни пускаха, но наистина доста деца не приеха и имаше разправии, викове, крясъци  ooooh!

Брей, адаш имаше ли наистина  newsm78

И ние не сме на градина, но това е защото сме болни. Добре, че малкия за сега е добре, дано да не го хване.
Според хомеопатичката сме пипнали грипеца, ама грип като грип - няма да му се оставим я.  Crossing Arms Иначе сме само с Т и съвсем леко зачервено гърло.  Май има и болка в очните дъна, защото казва, че го болели очите. Абе дано мине по леко. Praynig

# 349
  • Бургас
Мойта девойка изкара нещо преди 2 седмици. Бяхме с 39 градуса Т почти седмица. Толкова не ми е боледувала. Аз за да не остана по-назад поддържах 37,5. Таткото го натъпках с хюмекс и не го мислех много. Ма май аз се оказах най- здрава Grinning та бях болногледачка. Докарах си едни контракции на 3 мин .... Кротнах се и аз. Легнах с кутийката но шпа и да не ме занимават. Незнам какво беше това което изкарахме, но нито аз, нито детето сме боледували толкова дълго. Таткото пък по принцип нищо не го лови.  newsm78
Сега си седим с дятето вкъщи и хич не смятам да я пускам на градина.  Naughty

# 350
  • На морето!
Аз преди 2 седмици мисля, че го изкарах- болки в костите, кашлица, висока Т. Е, мина. Сега пак ме почва. Надявам се поне дечко да предпазим- даваме му Марсианци и толкова. Каквото стане- това ще е, няма да се поддавам на паниката.
В нашата ясла бяха само 3 деца сутринта, явно родителите сериозно са се шашнали или дечицата са болни. Дано минава вече тази истерия, първо ни тровиха с икономическа криза, сега със свински грип, писна ми- говори ми се за празници, подаръци, за весели неща.... Tired

# 351
  • Burgas
И на мен така,побъркаха ни с глупости,като гледам новините само гледат да потискат народа,нищо весело не казват.

# 352
... говори ми се за празници, подаръци, за весели неща.... Tired

Ей това е приказка  Mr. Green Аз вече си купих разни коледни боклучета. И Николай е на коледна вълна, гледаме само "Плодчетата" и коледни филмчета. Писмото до дядото е готово, само да не се уплаши от размера му  Mr. Green /и горката ми кредитна карта, пак за неговия имидж работи  ooooh!

# 353
Всички болнички да оздравяват бързо  Hug

И на мен така,побъркаха ни с глупости,като гледам новините само гледат да потискат народа,нищо весело не казват.

аз затова отдавна почти не ги гледам вече ...  а вестник не помня откога не съм чела, само преглеждам заглавията и съм до там  Mr. Green

Адаш, какво не хареса на екзотичната ни, бодлива порода ..... а аз докато включа откъде цъфна това пък лале посред зима  Joy че не се и представи  Mr. Green.... то нашето японче се преобразувало  Laughing

... говори ми се за празници, подаръци, за весели неща.... Tired

ами хайде де  Hug

# 354
Laughing
Представям си.
Имам чувството, че и в тази насока се гъбаркат с народа. Гледа им се сеир.

# 355
Здвравейте!И аз съм от Бургас  Simple Smile .Не съмм нито майка,нито съпруга  Embarassed .Надявам се това да не е проблем  Embarassed .Искам да попитам случайно ако гледате Disney Chanel забелязвалили сте рекламите с играчките които се правят с лунен пясък от Хасбро и .. ... .Интересно ми се струва и се чудя дали да го взема на малката ми сестричка.Тя скоро ще става на 5 и мисля че това е подходящо.Вие какво обмисляте да взимата а празниците,а и на скорошните рожденици?

# 356

Адаш, какво не хареса на екзотичната ни, бодлива порода ..... а аз докато включа откъде цъфна това пък лале посред зима  Joy че не се и представи  Mr. Green.... то нашето японче се преобразувало  Laughing

Извинете, че не се представих.  bowuu Малко ми е сдухано напоследък, та съм пропуснала. Ками, ама не съм избягала от цветната вълна все пак.  Mr. Green

Здвравейте!И аз съм от Бургас  Simple Smile .Не съмм нито майка,нито съпруга  Embarassed .Надявам се това да не е проблем  Embarassed .Искам да попитам случайно ако гледате Disney Chanel забелязвалили сте рекламите с играчките които се правят с лунен пясък от Хасбро и .. ... .Интересно ми се струва и се чудя дали да го взема на малката ми сестричка.Тя скоро ще става на 5 и мисля че това е подходящо.Вие какво обмисляте да взимата а празниците,а и на скорошните рожденици?

Макаронче сина ми почти на 6, преди 4-5 месеца голямо мрънкане беше за този лунен пясък. Взехме, та до сега е играл с него точно 2 пъти и то по мое настояване. Голяма цапаница е. Иначе струва около 30 лв. за два цвята.

# 357
  • Burgas, Bulgaria
на мен пък определено ми ходи по нервите тая грипна епидемия-даже мъжо предложи да гледа Ник няколко дни,тъй,тъй е в къщи-ми като иска да го гледа,мен ме няма.......нищо ,4е ме боли гърлото  Rolling Eyes

# 358
Марийка много иска да се омъжа и обебя, не знам що  Mr. Green

я де не ми се правиш,аз като една бременна много чета да знаеш Wink,на лични мога да ти обясня и какво точно Wink
от днес започнах сребърна вода да прилагам на домочадието-пък да видим

# 359
  • Бургас
Айде сега и на лични... като че ли ние сме расли в гората.
Уфффф  Ивайло събори къщата, а аз си мислех че батко му виновен  Mr. Green
Миме и златна да е, като те докопа вируса спасение няма.
Имам 5 на изпита, защо ли не съм доволна нещо  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт