Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 539
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
от днес започнах сребърна вода да прилагам на домочадието-пък да видим
Клеевата тинктура е по-готина за профилактика, Мимс!

# 361
от днес започнах сребърна вода да прилагам на домочадието-пък да видим
Клеевата тинктура е по-готина за профилактика, Мимс!
ами не дават клей да им слагам в носа бе инче,що рев и припадъци се случват ooooh!,
прилагам я на себе си от време на време, а и Васко прилъгах да я пие -казвам му ,че е "мъжко " питие Mr. Green

# 362
Ми да де, хубаво правиш, тя като е за профилактика се приема през устата. В носа разредена с физ. разтвор е само при наличие  на хрема. Хубаво си му рекла на Васето, продължавайте по "мъжки"!

# 363
  • Бургас
Днес е починала една 36 годишна жена в Бургас от свинския грип.

# 364
  • Burgas, Bulgaria
абе хора  ooooh! аз до сега си мислех,4е имаме стандартен вирус, а то има Свинска епидемия..така ли  ooooh! ooooh! ooooh!

# 365

Shocked бременната ли? Все си мислех, че не е толкова страшно положението. Светла й памет!

Миме, епидемията си е грипна, не е свинска, стига сме се шашкали  Wink

# 366
  • Burgas, Bulgaria
ще спра да гледам новини  Crossing Arms

# 367
ще спра да гледам новини  Crossing Arms

Много по-добре ще живееш, гарантирам ти, аз не гледам вече 5 месеца, нито вестници си купувам, в интернет чета избирателно.

# 368
  • Burgas, Bulgaria
  newsm78 баси побъркаха ни
ей ся съм настинала и мъжо е като санитарен контрол-седа само с маска и ако може да ме пъхне в изолатора ще му е най-добре.........

# 369
  • Бургас

Shocked бременната ли? Все си мислех, че не е толкова страшно положението. Светла й памет!

Миме, епидемията си е грипна, не е свинска, стига сме се шашкали  Wink
Аз разбрах, че друга бременна е починала, не тази, която лежи в тежко състояние в Бургас. А в Бургас е починала друга жена!

# 370
  • Burgas
В Бургас май не е бременната,бременната починала е от някакво село до Сливен,а за тази 36г от Бургас тя май не е бременна  ooooh! омотах се,дано сте ме разбрали.
Миме я сподели за тази сребърна вода,май и от бременни може да се пие?
Не мога да намеря маска.

# 371
  • Бургас
В страната досега са регистрирани три смъртни случая вследствие на свински грип. Последната жертва е 30-годишна бременна в петия месец жена от град Шивачево, починала в старозагорската болница. Преди да я настанят там, Тюркшан Стефанова била лекувана в частната клиника "Хаджи Димитър" в Сливен с първоначална диагноза синузит.

# 372
Спрях да влизам в клюкарника, понеже прилича на новинарник всъщност, май взех и за тук да се замислям.
Смятам, че които иска да намери информация, може да си я набави в интернет, или по темите из другите подфоруми. Не че тук трябва да е само рози и балони, но все пак  Rolling Eyes мое мнение, никой да не го приема лично.

на мен и без това светът ми е крив, не ме слушайте    Embarassed

# 373
 Ах, душицо сподели какво ти го изкриви света. Я по ведро. Кога ще пием кафе???

# 374
Ах, душицо сподели какво ти го изкриви света. Я по ведро. Кога ще пием кафе???

днес съм до 13:00 ангажирана, после мога по всяко време да мръдна,ако искаш..  Simple Smile Simple Smile   

аз ако знам....  Tired

Общи условия

Активация на акаунт