Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 457
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Люска, според мен би трябвало към общината да се обърнеш, все пак тя е инвеститор на обекта. Може би трябва да отидеш в техническа служба и да искаш да видиш проекта. Според мен той е съобразен с новите условия и дебита на канализацията да е увеличен. Защо не пробваш да пишеш писмо до дирекция строителство и да запиташ арх. К. Атанасова http://www.burgas.bg/bg/contacts/details/36/1098 мисля че ще ти отговорят.

# 511
Честито ако има именници,здраве и щастие.

Благодаря! Има.  Моята горда именничка днес се събуди притеснена..."Горките гости сигурно са натоварени с много подаръци...ще се уморят докато дойдат...да ги вземем с колата!"  Laughing
Никой не може да ме върже вкъщи, знам че е сериозно положението, на Мила слагам маска, на мен не, спрях я от градина (а себе си от работа  Mr. Green).
Пазете се много всички и вземайте навреме мерки! Бързо оздравяване на болните! Hug
Между другото мъжът ми е в София и каза, че един човек не е видял с маска по улиците.  Rolling Eyes

# 512
По повод грипа, ами да ви кажа тази седмица вървях по ул. Александровска и преброих точно 5 човека, който при разминаване, ми кашляха в лицето, дори ръка не слагаха, за маски няма смисъл да говорим.  Tired  Прост, народ, прост ....

# 513
  • Бургас
Добро утро ,днес май ни очаква хуваво време  Peace
По повод грипа, ами да ви кажа тази седмица вървях по ул. Александровска и преброих точно 5 човека, който при разминаване, ми кашляха в лицето, дори ръка не слагаха, за маски няма смисъл да говорим.  Tired  Прост, народ, прост ....
Ах и на мен ми се случва  #Cussing out и постоянно правя забележки ха хората да не се навират в мен  #2gunfire

# 514
Здравейте майки от Бургас, имам молба към Вас. Може ли да ми препоръчате парти агенция в Бургас и ако е възможно да ми кажете на каква цена излиза. Благодаря Ви Grinning

# 515
  • Бургас
Ах и на мен ми се случва  #Cussing out и постоянно правя забележки ха хората да не се навират в мен  #2gunfire
Уф,пък недай боже ти се наложи да пътуваш в автобус...Чудо голямо !

# 516
Ах и на мен ми се случва  #Cussing out и постоянно правя забележки ха хората да не се навират в мен  #2gunfire
Уф,пък недай боже ти се наложи да пътуваш в автобус...Чудо голямо !
Joy

Как са болните семейства днес? Финети, съпругът ти оправя ли се?

# 517
  • Burgas
Точно тази сутрин ми се наложи да пътувам с градски автобус,много гадно,пълно с народ,всеки се бута,бърза,пък аз смених 4 автобуса докато си свърша работата,направо ме заболя глава.

# 518
  • По света и У нас
шушоната -   bouquet за идеята

Относно маските, през уикенда майка в Билата на бул.България в София е видяла няколко човека с маски ... най-голямото очудване й е било, че са били предимно мъже  Mr. Green
На мен ми е по-скоро интересно защо на масовите места, като магазини за хранителни стоки и най-вече аптеки, служителите не носят маски  newsm78 .... реално погледнато те са едни от най-застрашените  Thinking ... изключвам Аптеката на Водната палата, където всичките обслужващи бяха с маски /до сега 2 пъти съм я посещавала и 2та пъти беше така  Peace/

# 519
  • Бургас
Как са болните семейства днес? Финети, съпругът ти оправя ли се?

Според лекарката се оправя, но се е тръшнал и само се глези, писна ми вече.

# 520
  • Бургас
Според лекарката се оправя, но се е тръшнал и само се глези, писна ми вече.
Joy Мъже  Joy
По повод грипа - ей сега единия шеф се пали на другия що дошъл в офиса болен. Всеки си мисли че не е грип, че не е заразен и накрая целия офис натръшкан като пилци. И това се повтаря всяка година.
Градски транспорт не ползвам от години ама бавачката ми ползва и това ми е голям проблем през зимата. Дано не донесе нищо свинско че.... ooooh!

# 521
Здравейте на всички . Е това за маските е въпрос преди всичко на елементарно човешко възпитание. На мене лично ми се е случило засега за 1 седмица да видя само две сем. с маски на лицата. А днес на едно кафе в Бургас видях даже едно пазнато сем от друг град. Заприказвахме се с майката и тя ми казва - Ние и 4 мата сме болни но при нас няма какво да се прави и дойдохме да пием кафе в Бургас. Да не говорим че и едно от децата беше с обрив по лицето. Маски- не Twisted Evil И после очаквай оправяне?
  А за бонжура ще отида да го видя какво представлява. Може да има някоя количка или камионче за дъвкане за бебето.

# 522
  • Burgas, Bulgaria
казаха ,4е бременната болна от свински грип от Бургас е загубила бебето-в 8-мия месец.......ужас,имало и още един в тежко състояние...
ама Ах4ева е права ,е манталитета ни е страхотен......

# 523
казаха ,4е бременната болна от свински грип от Бургас е загубила бебето-в 8-мия месец.......ужас,имало и още един в тежко състояние...
ама Ах4ева е права ,е манталитета ни е страхотен......
e tya nali be6e v 6-ya mesec
sorry za latinicata Peace

# 524
  • Burgas, Bulgaria
а да питам знаете ли дали от зъб-имам един мъдрец който не може да излезе сам и само ме мъ4и-може да се възпали гърло,да стане 4ервено и да дращи ....

Общи условия

Активация на акаунт