FARM VILLE - част втора за върлите копачи, сеячи и берачи!

• 53 847
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Kally May, напълно разбрах какво имаш в предвид. благодаря за из4ерпателния отговор. но мисля , 4е това не е при4ина. пример говорих си с една приятелка одеве тя не е пращала подаръци до сега(от няклко дни има ферма) и ми изпраща нейния подарък със сигурност не приех а не ми е пращала.
друг пример една съседка и мъжа и(предполагам) са ми пращали по 2 пъти, даже е имало слу4аи и по три. (благодаря, за което) и не е имало проблем. странни са някой неща. на мен не ми е за тия няколко подаръка, но въпроса е принципен.
май ще си остане загадка Simple Smile
благодаря пак за отговора

П.С. имам ли те като съсед?
опитвам се да свържа профилите във фейса с тези тук Simple Smile
за сега само Лина запомних Simple Smile  bouquet
ако от съседте ми реши да се представи ще съм му благодарна Simple Smile

и аз май изписах роман....

# 691
  • E-CLM & CH-VD
Kally May, при мен пък не се получава това, имам съседи, които ми пращат по 2 пъти на ден подаръци  Laughing и си получавам подаръците до един.  Thinking

Лили, виж дали не си забранила нещо от играта, ако не - пиши на съпорта в зинга. Аз примерно имах проблем с друга тяхна игра - йовил, писах им и проблема се разреши.

Имам си три звездички на броколи, сега съм на път с граха, гоня втората.  Mr. Green

# 692
  • София
Ами не знам, момичета! При мен се случва точно това, което описах и така си обясних нещата. Хубавото е, че не се случва често.
Май наистина ще си остане загадка точната причина.

Лили, нямаш ме, защото писах одеве - имам страшно много съседи и едва смогвам с всички тях  Crazy !
Нищо лично към никого от темичката, просто ми идва нанагоре!

# 693
благодаря за информацията LILI_321 Simple Smile малко мие гадно защото исках и аз да имам такава ферма с такива готини животни но като са ги спрели какво да направим ще си гледаме тези  Simple Smile приятна игра на всички и си търся съседи ако някои иска да ми стане съсед да ми пише ще мие приятно Simple Smile

# 694
Аз също одеве не можах да си приема подаръците  newsm78 ,като Лили ме вкарва във фермата и подаръци йок  Tired,дано да е временно  Naughty

# 695
ако от съседте ми реши да се представи ще съм му благодарна Simple Smile
Аз съм Милена, с която една вечер коментирахме лилави крави и аерошоколади! Simple Smile

Напоследък много проблеми има с тоя Фейсбуук!  Confused Днес например 5 пъти писах коментар на една публикация на моя приятелка и като рефрешна го няма... А тя даже получава мейли, че съм коментирала, но коментара го няма!  Shocked По- късно пак така с друга приятелка, коментирах нещо, изчезна, а се оказа, че тя го вижда и ми отговори на коментара... Как стават тия номера?  Thinking

# 696
В момента съм в чужда ферма и мога да си правя каквото си поискам  Laughing - да размествам, да си купувам дървета, животни.... всичко  Laughing.

# 697
  • London
В момента съм в чужда ферма и мога да си правя каквото си поискам  Laughing - да размествам, да си купувам дървета, животни.... всичко  Laughing.

Tази вечер всичко се е побъркало!На мен преди малко ми бяха изчезнали съседите, вилата и животните. ooooh!

# 698
  • Пловдив
Помогни на душата, обери му дърветата Simple Smile

# 699
Ела и у нас да ми обереш чушките, че ми е доспа Praynig

# 700
  • E-CLM & CH-VD

Внимавай с това, защото после бият през ръцете  Laughing. И аз един път така уж да помогна на един съсед, на който му изгниваше реколтата, използвах бъга и му я обрах (по негова молба) и после на него му беше обрана, а на мен ми ВЗЕ парите, които на него беше дала играта  Laughing Това беше когато вкараха правенето на снимки в играта - като щракнеш съсед, му влизаш във фермата и правиш каквото искаш.  Joy

# 701
  • София

Tази вечер всичко се е побъркало!На мен преди малко ми бяха изчезнали съседите, вилата и животните. ooooh!

Не се ли намериха ...  Mr. Green
Как са боровинките ?

# 702
....и мойте 12 котки се върнаха и сега съм спокойна да си лягам....лека ви  Heart Eyes

# 703
Здравейте фермери,
имам един въпрос и се надявям да намеря отговор тук... За какво служи RED BARN? Изръсих се 40000 и не мога да разбера за какво е тази сграда.

# 704
Kally May, не си търся нови съседи и аз не смогвам с моите просто бих искала да знам с кои комуникирам

а тва с подаръците май е времменно малко по-късно си прибрах вси4ки.

Миленка, благодаря 4е ми се представи Simple Smile

снимах нещо странно във фермата на една съседка ама нали съм шматка не знамкак да ви сложа снимката тук Simple Smile

оп намерих го Simple Smile някой може ли да ми каже какво е това, няма засято там нищо няма влизам няколко пъти и все си стои. много странно

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 23:59 от LILI_321

Общи условия

Активация на акаунт