[Тема 2] Шалът като стил на обличане

• 119 850
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Аз запалена от bz на тема шалове вчера си купих два  Laughing скоро ще снимам и ще споделя  Laughing

# 316
Ето и мойте придобивки

# 317
Първите два са страхотни, много ми допадат.

# 318
Здравейте!За първи път попадам във вашия форум и ми стана доста интересно.По принцип и аз се увличам по носенето на шалове.Но искам да  питам всички тук, които сте доста по запознати от мен в тези среди.Лятото, когато биях на почивка в Слънчев бряг, на крайбрейната алея имаше една сергия със много шалове.Те не бяха от тези за врат,а бяха по няколко зашити заедно и се използваха като рокли.И всяка една от тях можеше да се носи по 100 различни начина.И си спомням, че постоянно вървеше клипче на един телевизор с начините на носене.Някоя от вас има ли такова нещо и виждала ли го е в интернет да се продава или в някои магазин? Аз тогава не можах да си го купя, но сега много ми се иска да го открия! Simple Smile

# 319
То вече не ми е ново, но аз да покажа:  Mr. Green

http://img251.imageshack.us/img251/6456/s6001587u.jpg

# 320
 Shocked
Лисица ли е,вълк ли е?Що е това? Sick

# 321
Споко де, изкуствено е!  Laughing

# 322
Момичета споделете някой хубав магазин за шалове или по-точно къде мога да намеря красиви и качествени шалове. Искам да купя подарък на най-добрата ми приятелка шал, може да е вълнен, но не от едро плетените. Разполагам с около 50-60 лв, най-много, но държа да е качествен (надявам се, че все пак за тази сума може да се намери нещо). Мерси предварително за съветите!
ПС: за София говорим

# 323
Че то многу добре изимитирвано туй живуотно?
От Бг ли е, че и аз съм против натуралните кожи ама си харесвам фасона като се барна с кожа, по изискано изглеждам някакси.

# 324
Че то многу добре изимитирвано туй живуотно?
От Бг ли е, че и аз съм против натуралните кожи ама си харесвам фасона като се барна с кожа, по изискано изглеждам някакси.

Ами ако го видиш на живо, ще се убедиш, че не е истинска кожа. Личи си, дори и на пипане! Някак си найлонее  Mr. Green Имам и естествени кожи и мога да направя разликата! А иначе ми е подарък и ще питам от къде е купено!

# 325
Щом си личи много, не го ща. На снимката изглежда таман.
Срещат се  разни изкуствени кожи, които са много добре изимитирани.
Имам една такава, постоянно се карам на улицата с разни природозащитници и им обяснявам че е менте-животно.

# 326
Привет банда ... Hug Wink Laughing

Хайде пак да подхванем шаловата песен на нов глас  Mr. Green Wink Crazy Flutter (чаааак на 5 страница е темата) ...Да споделя : през Октомври от NY cu взех поне 5 шала Whistling, а миналата седмция от London още 10  Embarassed... к'о да се прави , зима, студ, нося ги  Mr. Green ...

Ето нещо за вдъхновение :

ШалoBe Ha Raquel Allegra

Hug

# 327
# 328
bz  Hug
Сподели какви са модните тенденции при шаловете, в по-развитите страни. Mr. Green
При нас по магазините един и същи рефрен се върти.
Аз много залитам по пашмините, купих си два и ще взема още.
Много хубави комбинации от цветове има, не мога да им устоя.

# 329

Общи условия

Активация на акаунт