Fragrancex.com - аромати и доставки- 9 тема

• 46 231
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • In The Middle Of Nowhere
И в Уикипедията го пише, че се чете пал..

# 646
Hopie,
Да, отваряш дуспут, както ти е казала Алекс (до 45 дни от датата на плащането), и там има поле, в което си написваш съобщението/ проблема/ оплакването. Фрагранса и те ти пишат нещоси, че бла-бла безпл.доставка няма проследяване и т.н. и после чакаш.

Но е хубаво според мен поне 1 път да си им писала лично преди диспута. Защото те все това казват, така и така, не сте ни казали, че има проблем.

След това до 20 дни, мисля, от диспута имаш срок да го ескалираш (в случай, че все още нищо не си получила). Ако не успееш, май автоматично се закрива диспута.
За този срок ти изпращат напомнителен мейл от ПейКакъвто беше там. И после има още срок, в който да разрешат случая, и, евентуално ще ти върнат парите по същата карта с наредител Fragrancex, като преди превода също ще ти пишат.

# 647
Момичета, много ви благодаря за отговорите  Heart Eyes. Утре ще повдигна диспут, аз имам кореспонденция директно и с фрагранса, но от там ме съветват да изчакам получаването, а като знам крадливите ни пощи....ми се иска да си вържа гащите, пък после, ако все пак пристигне пратката или ще връщам или ще я плащам пак...зависи и дали ще имам и новите екстри от бг пощи и митници ( ддс, мито, акциз).
Ще ви държа в течение за ваша информация.
За произношението на pal- прави сте, извинявам се и се коригирам  Peace Hug. Нещо много съм изтрещяла явно  Blush  Laughing.

# 648
  • София
здравейте Simple Smile мисля,че тук е мястото да задам въпросите си...поръчах преди 3 седмици някъде от Fragrancex тестер, цената му е над 30 лева,но си мисля,че ще е в мъничко кашонче и ако не ме лъже паметта,предишни подобни поръчки оттам са били без обявена стойност на кашончето...виждам,че някои са получили подобни поръчки без да се разправят с митниците дали и това би могло да мине? И Още нещо, поръчала съм от Ebay  от US фон до тен ,той е към 42 лв,дали ще се налага да ходя до София да го взимам,или ще мога да го получа в местната пощенска станция? Питам понеже една поръчка над 2 кг от САЩ ми се наложи да я взимам от Митницата в София...

# 649
На мойто кашонченце си пишеше ст-стта както си е в USD.

# 650
днес получих от 26 .10

# 651
Еееех, благородно завидях. Моята поръчка от 07.07.09 май остана единствената неполучена. И  писмо писах...Отговориха ми да имам търпение  Twisted Evil

# 652
  • София-Лагера
На каква сума?
Митница или поща

# 653
Аз чакам поръчка от 04,12,09. Отворих диспут в пейпал, а фраграсекс казаха да си я чакам. Сега, пейпал ако ми върнат парите и си получа после парфюмите, как да процедирам? Thinking

Бяха ли ти върнали парите?

А бе, изобщо, някой получил ли си е в нормален срок нещата?

# 654
  • София-Лагера
Аз чакам поръчка от 04,12,09. Отворих диспут в пейпал, а фраграсекс казаха да си я чакам. Сега, пейпал ако ми върнат парите и си получа после парфюмите, как да процедирам? Thinking
Ще върнеш парите със Сенд мъни.
Скоро май ,ще ни спрат кранчето.

# 655
  • София
Момичета, шипват ли ви поръчките?
Аз имам една поръчка от 07.01. и две от вчера, но нещо се мотаят....при вас как е (ако има поръчващи  Wink)?

# 656
Днес си взех от пощата поръчка от 19 декември. Чакам още две.

# 657
  • pomorie
Еееех, благородно завидях. Моята поръчка от 07.07.09 май остана единствената неполучена. И  писмо писах...Отговориха ми да имам търпение  Twisted Evil

ееее какво търпение волско трябва да имаш.....та това е от ЮЛИ!!!!!!!!!!!!!!!! #2gunfire

# 658
Днес е пристигнала поръчката от 21-ви октомври. За нея вече ми върнаха парите и въпроса ми е какво правите в този случай? Превеждате ли им обратно парите?

# 659
  • pomorie
задръж си ги като компенсация за чакането  Peace

Общи условия

Активация на акаунт