Fragrancex.com - аромати и доставки- 9 тема

• 46 230
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Да.
Аз вчера си поръчх 30 мл ЕДП от него, unboxed, бяха го пуснали за 30 долара, only 1 left  Grinning

# 676
Благодарско!  Grinning Аз го глася за лятото, което означава, че сега трябва да поръчам. Laughing Laughing Laughing Ще видим.
Ихааа, $ 30  Grinning

# 677
  • София
Ох, аз да се оплача  Rolling Eyes
Днес получих поръчка от 15.12. - Jadore, EDP. Бях поръчала и платила 100 мл, а дойде парфюмче от 50 мл. Иначе на кашончето си е написана цената, която съм платила, вътре във фактурата си пише 100 мл, просто са объркали разфасовката...
Имала ли е някоя от вас подобен проблем и как го разрешихте?
Не ми се занимава с връщане, с пощи и т.н....а и ще мине кой знае колко време докато те го получат и докато ми пратят новия....
Писах им, чакам отговор  Sad

# 678
А аз смятам,че след като сте чакали 2 и повече месеца,и това може би са били евентуални подаръци(за нова година,за рожден ден,имен ден и т.н.),и сте били пренудени да давате още пари за подаръци,т.к.пратките ви не са пристигнали ,то това -да не върнеш парите-е най-малко компенсация за голямото чакане,ходене по пощите,и набутване за двойни подаръци.Смятам че справедливо е да си задържите и парите и парфюма.
а аз пък смятам,че след като са били коректни и са върнали парите и ние би трябвало да сме коректни и да върнем сумата ако пратката пристигне
защото те каква вина имат че искаме безплатна доставка и пощите ги бавят ?Биха могли да си измият ръцете ,че са ги пратили и да не връщат пари - както би направил български сайт ,
а това кой какви подаръци искал си е проблем на поръчващия- като ги иска на време да си плати доставката и ще ги получи!
И не забравяйте ,че представяте България все пак - не само себе си- от доста сайтове ни режат заради тоя манталитет!

# 679
Аз също смятам, че е коректно да се върнат парите и то бързо, без значение колко време си чакал. Това е въпрос на чест  да платиш това, което си поръчал. Със сигурност ще ни отрежат скоро от този сайт.

# 680
А аз смятам,че след като сте чакали 2 и повече месеца,и това може би са били евентуални подаръци(за нова година,за рожден ден,имен ден и т.н.),и сте били пренудени да давате още пари за подаръци,т.к.пратките ви не са пристигнали ,то това -да не върнеш парите-е най-малко компенсация за голямото чакане,ходене по пощите,и набутване за двойни подаръци.Смятам че справедливо е да си задържите и парите и парфюма.
а аз пък смятам,че след като са били коректни и са върнали парите и ние би трябвало да сме коректни и да върнем сумата ако пратката пристигне
защото те каква вина имат че искаме безплатна доставка и пощите ги бавят ?Биха могли да си измият ръцете ,че са ги пратили и да не връщат пари - както би направил български сайт ,
а това кой какви подаръци искал си е проблем на поръчващия- като ги иска на време да си плати доставката и ще ги получи!
И не забравяйте ,че представяте България все пак - не само себе си- от доста сайтове ни режат заради тоя манталитет!

Принципно си права, само че в случая не те връщат парите, а Paypal. Не съм чула на някой, който е платил с кредитна карта да са му върнали парите. Все отговарят да чакаме и то месеци наред, така че не са чак толкова коректни в това отношение.

# 681
Paypal си търси и взема парите от тях със сигурност. Има разследвания. Не случайно в Директа, ако си позволиш да пуснеш диспут веднага ти блокират акаунта. Никой сайт не иска да го разследват и да му пада международното реноме, както и да губи клиенти.

# 682
  • София
На мен преди 2 месеца ми върнаха 60$ по картата след 38 дневно чакане-получих колета на 50 ден и разбира се върнах сумата. Получих благодарствено писмо от сайта.
 Аз също мисля, че с масовите диспути е най-вероятно да ни отрежат скоро-още повече ,че вече имат експресна доставка срещу 35$ с тракинг номер.

# 683
На мен досега не ми се е случвало да върнат пари,но си чаках 2 месеца за последната поръчка и понеже не съм като някои от вас паралии и отрупани с парфюми та за 2 месеца ми се посвършиха бедните резерви дето ги имах и е нормално да се изнервя повече от вас и да не ги възхвалявам.А манталитета не ми е български,по скоро тук играе чувство на справедливост.Със платена доставка или без пратките трябва да пристигат в един разумен срок,а тук има хора които и по 4 месеца чакат.Определено май по-рядко ще се обръщам към този сайт

# 684
Аз също чаках почти три месеца за 2 парфюма, и цената от 120$ никак не ми беше за прежалване, НО си получих парфюмите и смятам, че е абсолютно задължително връщането на парите обратно. Да оставим настрана манталитета - просто за малко се постави на мястото на другата страна...Първо - купуваме 100% оригинални парфюми на смешни цени, второ - не даваме стотинка за доставка /отвъдокеанска/ и да - чака се, но все пак си получаваме поръчките, нали? По-бързият, сигурен начин, и не се чака - отиваш в БЗ - отрязват ти главата с едни 200% надценка и си тръгваш доволен, без да си чакал  изобщо. На фона на това да злорадстваш, че си "прекарал" сайта с някакви пари, които те биха вложили може би в следващия парфюм, който би поискала....според мен никак не звучи добре Sick  А за върнатите пари, удобно обозначени като "компенсация", само да попитам  - "компенсация"  за какво??? В търговията си има правила - искаш - плащаш - получаваш! Fragrancex, може да си има кусури, но това е сайт за търговия, а не благотворително дружество, все пак. И в момента, в който си потвърдил плащането на поръчката - ти си приел начина, по който работи въпросният сайт.
По темата конкретно - вчера получих шипната на 26.10. поръчка. Не мога да кажа, кога е влязла в България, защото има само вчерашно клеймо от нашата поща  Mr. Green

# 685
На мен досега не ми се е случвало да върнат пари,но си чаках 2 месеца за последната поръчка и понеже не съм като някои от вас паралии и отрупани с парфюми та за 2 месеца ми се посвършиха бедните резерви дето ги имах и е нормално да се изнервя повече от вас и да не ги възхвалявам.А манталитета не ми е български,по скоро тук играе чувство на справедливост.Със платена доставка или без пратките трябва да пристигат в един разумен срок,а тук има хора които и по 4 месеца чакат.Определено май по-рядко ще се обръщам към този сайт
ekaterina II, позволяваш си мисля да се държиш грубо. Няма нужда от такива неща, тук коментираме, а всеки решава сам за себе си спрямо възпитанието и морала си. Всички чакаха последните си поръчки по два месеца и повече, както и всички се изнервят без значение от "запасите си". Ди го е обяснила чудесно.

# 686
  • In The Middle Of Nowhere
Аз вчера получих дъългоочакваната пратка от 15.10/още не вярвам/ и понеже колкото и да ме е яд на срока, смятам че все пак е редно да върна парите.
Но понеже нямам достатъчно по картата трябва да внеса и после на сайта ли да пиша да си ги изтеглят или напарво от пейпал нещо да нареждам  Rolling Eyes

# 687
Аз вчера получих дъългоочакваната пратка от 15.10/още не вярвам/ и понеже колкото и да ме е яд на срока, смятам че все пак е редно да върна парите.
Но понеже нямам достатъчно по картата трябва да внеса и после на сайта ли да пиша да си ги изтеглят или напарво от пейпал нещо да нареждам  Rolling Eyes
Парите се връщат през ПейПал чрез Send money като в полето за обяснения е добре да напишеш номера на поръчката ,за която връщаш паричките. Peace
Явно е,че хората са коректни,вижда се от клеймото на пратката,че си е пусната навреме,трябва и ние да бъдем такива.Дано за в бъдеще вземат мерки относно доставките и няма повече такива закъснения,независимо къде са причините за тях.

# 688
ekaterina II, позволяваш си мисля да се държиш грубо. Няма нужда от такива неща, тук коментираме, а всеки решава сам за себе си спрямо възпитанието и морала си. Всички чакаха последните си поръчки по два месеца и повече, както и всички се изнервят без значение от "запасите си". Ди го е обяснила чудесно.
Денси,не съм искала да обидя никого,не съм го казала злорадствайки или с някакви други цели,а просто както са си нещата в тази тема.Просто "паралии "е по-кратко от да речем "хората които имат пари",затова за да не пиша романи писах по накратко.Съжелявам че се е възприело така

# 689
  • In The Middle Of Nowhere
taffy, мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт