Клюки (щастилви, тъжни днес) 10

• 34 015
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Слънчасала, никът ти е убийствен, за подписа и аватара да не говорим!  Peace
 Иначе си решавам листовки от където намеря, но имат някои грешки и не трябва да се разчита много на тях.

аааа мерси
А за листовките, чух че вършели добра работа, затова ги пуснах Hug ... но не съм ги изпробвала  Sad . Успех с курса Peace

# 571
  • Italia
Не съм, и аз миналата година по това време взех изпита, но от инструктора знам, че в шофьора има листовки с грешки. Аз си свалих от дата или замунда направо листовките, на всяка листовка си има шаблон, така че ако имаш принтер и хартия налични  - според мен е най-добрия вариант. Стикам ти палци и се обаждай тука, преди да излезнеш на кормуване  Laughing

# 572
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Никол, много благодаря, изобщо не се бях сетила, че може да ги има в замунда!   bouquet

# 573
Не съм,успех с кормуването и дай някое кило насам,щото вече приличам на сомалийче...Ама повече от 5-6 не приемам Naughty
А така се смях сега с ника на Овча глава слънчасала,че корем ме заболя.Много е яко Joy

# 574
Слънчасала, никът наистина е убийствен!  Mr. Green

Не съм, наистина някой листовки от интернет имат грешки.При мен най-успешното беше с лист и химикал. Peace

Благодаря ви за информацията за кръщаването  Hug

# 575
Ето ме пак Simple Smile Лееееко разкисната, понеже малкия ще спи при БНД тая вечер...
Ще чета и ще гледам филми, пък до където я докарам.

Слънчасала, да не сметнеш, че не съм те забелязала  Mr. Green

Не съм / и аз харесвам Контрол/ стискам палци за листовките!

# 576
Еее мерси, мерси. Хубаво е да знаеш, че си усмихнал някой Simple Smile   bouquet

Моя вчера беше при баща си, ама ми го върна прилично болен, Twisted Evil да не мислите, че може да се грижи за него като е така...

# 577
Аз казах на БНД, че ако ми го върне болен, този път той ще го води на лекар, ще мине през аптеката и ще си вземе седмица болничен.
Няма само аз да не ходя на работа и да ръся по 100 лв в аптеката всеки път  Naughty
И той сега един внимателен.... Wink

# 578
Късметлиика. Аз като споменах, че ми трябват пари за дрехи защото всички рязко му умаляха, ме попита "20лв стигат ли?" - да се смееш ли да плачеш ли..

# 579
Не се оплаквам, купува и дрехи и обувки, и издръжка праща, ама до като се стигне до тук беше голяма борба. Сега пък е едно състезание - как да купим на детето по-скъпа играчка , сякаш на детето му пука. Пускам го да си се състезава и пет пари не давам. Само се ядосвам,че вместо да даде 100лв за някоя и друга такса на детето, той купува въртолет...ама живот. Да сме живи и здрави и да си гледаме децата  Peace

Хич не му искам пари за дрехи - излизаме заедно , аз избирам, той плаща.
Последния път му казах от кой магазин да купи ботушките.

# 580
За играчките и той тва го прави. "Веселото" остава за мен.
Да! Да сме живи и здрави останалото ще се нареди Peace

Хайде лека вечер, че от три съм на линия и с децата цял ден луднах вече  Mr. Green

# 581
  • Italia
Хехе, май повечето БНД са на този етап - кой по-скъпа играчка да купи... Аз май се похвалих, обаче за Коледа останах много доволна: успях да го уговоря да не купува играчки по 200-300 лв (защото хлапетата бяха поискали разни робораптъри - ако изобщо се пише така Laughing ) и накрая се споразумяхме аз да избера играчката, а остатъка от парите ги остави, за да им купя обувки. В случай, обаче, че не успеете да проведете ползотворен разговор с БНД, ще ви открия моята малка "тайничка" - обяснила съм на хлапетата, че мама/респективно баба/ купуват дрешки, обувки, храна. Заявките за играчки се отправят към татИ. Въпреки че откакто им купих ПСП-та, исканията са основно за нови игри и се справям без проблем и без финансова страна - да са живи и здрави гейм тийма на Замунда Grinning .

# 582
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
  hahaha Слънчасала, че как да не стигнат 20лв за дрехи и обувки! Даже ще ти останат за кръчма!  Joy
  Развеселихте ме с тия БНДта, много са забавни, то и мойто е същото!

Аз, както казах в другата тема идвам да се оплача, че с милото се сдърпахме снощи  Confused Сега ми е криво, ама и съм му ядосана, понеже е гадняр. В общи линии май промените, емоциите и изобщо всичко ми идват в повечко и съм по-изнервена от необходимото. С тия зъби (опитвам се да си оправя зъбите, имам поне 100 за правене), тоя полип на шийката (той пък от къде се взе да го вземат мътните), чакам и резултати от цитонамазка (понеже имам раничка), тия курсове, бебеправенето, местене и изобщо всичко, пък той изобщо не разбира. А и дете имам да гледам на всичкото отгоре. Абе криво ми е и не знам дали взимам правилните решения. Чудя се ако не може да ме разбере сега и да се опита да помогне, какво ще стане когато отидем у тях и всички наши проблеми станат и негови, ами като имаме дете, ами като забременея и ми се разгамбичкат хормоните? Ей такива неща ме мъчат. Пууууу да му се невиди!

# 583
Не съм, не се връзвай..
Нормално -понатрупало ти се е..

Да те развеселя - и аз имам проблем със зъбите..и се налага да се завлека чак до Вн за да ми ги оправи..БНД.. ooooh!

# 584
Не съм   Hug    Всичко ще отмине, само потрай   Hug
И аз съм в някаква дупка, ама ще й намеря изхода   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт