Клюки (щастилви, тъжни днес) 10

• 33 988
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Ох май и юни много добре...море ...плаж... студена бира....  grinning039 ..голям кеф  Grinning...аз няма да се подлагам още на диети  Naughty...защото не искам.....майтапче.....защото се кърмим...ама пак ще пия и ще пея smile3508
Аз без детенцето,защото ....трябва някой да я гледка...вие както прецените Peace
Оле какви температури дават тези дни до -25 ...а аз за лято говоря... ooooh!

# 706
О, и аз без детето... Grinning

# 707
Мерси за пожеланията за зъбоникненето.

Ние бяхме на разходка, но навън вече и за жени не става. Замръзнаха ми мартинките..ама как да седя у дома, като това малкото само навън не реве. Вчера спа 3 часа на разходка, а аз бях като снежен човек  cold, но пък малко или много ми се поотпуснаха нервите.
За протокола и аз съм от Варна. А май и юни, имам и поводи за празнуване... и за черпене съответно Mr. Green ама това на живо, че тук има разни слухтящи  smile3534
Аз съм с ремаркетата винаги, но за срещата ще ги зарежа на мЪжо и ще изляза без тях   Whistling

# 708
Хайде момичета..стана ракиено време  newsm44 ...отивам да близна два грама  Mr. Green ....приятна вечеря на всички готини момички  Hug

# 709
Аз днес след мъките при зъболекаря се поглезих с фризьор  Flutter После и едно кремче.И ми се отпусна душата.  Mr. Green
А Алекс много радва, когато идва с мен по такива места и слуша  Hug

Мередит, като си казала, ще пийнем ( не кърмя вече и близването го оставям за теб  Hug ).

# 710
Айде сега и вие .... как ще чакаме лятото чак за среща! Аз викам - Рано на пролет да  е първата ...а лятото втората !  Peace
Аз по принцип съм винаги с ремаркето , но може и да измисля вариант да съм без него ..... та да съм по-спокойна че е хуна велика моето Чаве ...  newsm78

# 711
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 И аз винаги съм с ремарке, много рядко има на кого да го оставя, а за повече от ден се е случвало 2 пъти за 5,5г.  Peace

# 712
Моето ремарке не е спряло да повръща от 18:00ч на сам ... ooooh!
Незнам от какво е , вирус ли що ли ...жал ми става като го гледам как се мъчи защото реално не повръща нищо освен стомашен сок и много се умори да се дере ..... Tired Tired

# 713
Да се оправя бързо детенцето stels-bels   Hug
лека вечер от мен момичета Peace

# 714
Ако ще се прави среща - нека да е пролетно..на зелено и спокойно място, някъде близо до централна България, за да е удобно на всички.. Sunglasses

# 715
Стелс,да ти се оправя ремаркенцето,че много неприятно повръщането.
За срещата искам инфо най-малко месец преди това,за да мога да си резервирам самолетен билет и да дойда задължително!
Моето ремарке ще го оставя при майка ми за един ден.То тогава ще е по-голямо и няма да я побърква много Mr. Green
Във Фейсбук всички сте много много красиви Hug

# 716
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Стелс, оправи ли се детенце?

Аз минавам само да се похваля - взех си вътрешните листовки без нито една грешка!  Grinning Направо невероятно, дано и пред ДАИ да се справя и дано да ни е скоро изпита! Та сега вече идва наистина трудната част! Във вторник ми е първият час по кормуване!  Laughing

# 717
Не съм, няма страшно!
Те, листовките, са по-трудни за взимане от кормуването..Wink

П.С - аз що ви нямам тези фейсбуци.. newsm78
 Praynig

# 718
Стелс, оправи ли се детенце?

Аз минавам само да се похваля - взех си вътрешните листовки без нито една грешка!  Grinning Направо невероятно, дано и пред ДАИ да се справя и дано да ни е скоро изпита! Та сега вече идва наистина трудната част! Във вторник ми е първият час по кормуване!  Laughing

smile3501 Браво на теб. Заслужаваш почерпка- пий едно от мен cheers

# 719
Здравейте!  Hug

Магаренце, защото не си дала твоя.Давай и ще те намерим.Ако искаш ти ме търси Christina Fidosieva  Peace

Не съм, честито!  Hug Сигурна съм, че ще се справиш така и на същиснкия!

Стелс, как е малкия? Оправи ли се?

Иринка, вие в Англия ли сте?

За срещата.И пролетта става.Само да се организираме  Peace

Общи условия

Активация на акаунт