Клюки (щастилви, тъжни днес) 10

• 33 758
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ей ни и нас, този път бяхме бързи - само час ни отне ходенето до ДКЦто. Обаче за съжаление ушите му не са наред - дясното е доста възпалено въпреки АБто, а и продължава да има секрети в носоглътката, от което много кашля. Предписаха ни поредните капки и ако не помогнат ще се наложи да пие отново АБ, въпреки, че на докторката не и се иска да му предписва. Пу да му се невиди, писна ми тотално!

Никол, ще го пребориш тоя пусти куфар! А за празници никога не е рано!  Mr. Green

# 76
Не съм, аз пак да кажа, защото проблемите на Алекс са подобни.
Ако се стигне пак до АБ настоявай за една антибиограма, за да сте сигурни, че пие правилния АБ. Peace

# 77
Ако се стигне пак до АБ настоявай за една антибиограма, за да сте сигурни, че пие правилния АБ. Peace
Peace Това и ще направим, но все пак се надявам да не се налага.

# 78
Peace Това и ще направим, но все пак се надявам да не се налага.

Дано  Hug

Ние се гласим в понеделник да ходим при друг лекар на преглед за третата сливица, дано да успеем, че с този график за нищо нямам време.  Tired

# 79
Ето една нова рецепта за болни уши, която прилагах в продължение на 5 дни на мойто чаве. Размина  ни се АБ ..... Peace
напояваш тампони с памук със шведска горчивка и ги изцеждаш - нека спи с тях - и в  двете уши се слагат. тя има и  доста  алкохол , който загрява и лечебните билки действат по бързо. Каза ми я една стара аптекарка , чиито деца и тя страдали от болни уши!
При нас подейства !!!  Peace

# 80
Ето една нова рецепта за болни уши, която прилагах в продължение на 5 дни на мойто чаве. Размина  ни се АБ ..... Peace
напояваш тампони с памук със шведска горчивка и ги изцеждаш - нека спи с тях - и в  двете уши се слагат. тя има и  доста  алкохол , който загрява и лечебните билки действат по бързо. Каза ми я една стара аптекарка , чиито деца и тя страдали от болни уши!
При нас подейства !!!  Peace
Стелс, какво точно представялва тази шведска горчивка и къде да я търся?  Blush

# 81
Аз съм чувала за нея още от  дете. Купих си я от  аптеката .... взех си голямото шише за 9-10 лв - около 250мл ... Но върши работа  и малкото!  Взех си и аз да  я пия ... заради многото билки в нея.
ето ценна информация
http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?p=32765

# 82
Минавам да кажа "Здрасти" на всички и да се оправдая, че напоследък не влизам, понеже имам супер много работа. Работих дори в събота вечер след 01 часа Laughing - правих интервю с едни UK диджеи и след официалната част хубавичко се позабавлявахме с приятели...
какво друго... и моето дете е болно и не ходи на градина, добре, че майка ми помага, че иначе трябваше все в офиса да стои малката ми мишчица.
Утре съм на кормуване за първи път. 740 лв - ще му се незнае и курса, тея не познават парите явно Twisted Evil. Ама после като ще си купя една кола, малка и евтина, разбира се, като за начинаещи, като ще си сложа музика вътре и ще возя дете и куче колкото си искам!!!

Мъже няма, периодът явно е на суша. Има всъщност едно ново момче, много се раздава, за да го класирам в А група, но аз все още обмислям кандидатурата му. В петък ще ходим на театър и ако изкуството ме разчувства, може и да му излезе късмета Laughing

обещавам да не чезна за толкова време от сега нататък Peace

# 83
Ей Лято направо ме разсмя с тоз театър и  с тоз късмет!  bowuu

# 84
Стелс, мерси за информацията.Ще пробвам.

Ооо, кой се завърна и се е решил на шофьорските.Браво! Hug

# 85
Цитат
обмислям кандидатурата му
Така, така, виж му първо предизборната кампания, пък после ще решаваш

# 86
Цитат
обмислям кандидатурата му
Така, така, виж му първо предизборната кампания, пък после ще решаваш
Дано да няма балотаж, че там вече е в пъти по-сложно.  Mr. Green

Ех, лято, Лято!

Като заговорихме за мъже днес още със сутрешното кафе ми е тръгнало на хубави мъже  Laughing
Стари любови, непознати, по които  ми капят лигите.Такива ми ти работи.

# 87
 Лято  Hug и а дано да е за "А" група момчето!
 Стелс, мерси ти за рецептата, ще пробвам и това, нали няма шанс да навреди, че Георги има и изменения в тъпанчетата (каквото и да означава това)?

Ох Лято, сега като каза за театър и се сетих за брат ми, който е влюбен до болест в една девойка, пък тя го разиграва, та и той я води на театър, а онзи ден тя му звъннала в 3 през нощта и той изхвърчал милият при нея посред нощите!  ooooh! Мисля, че тази девойка е голяма кукувица, мен ако някой толкова ме обичаше не бих го разигравала така, пък ако и аз го обичам направо ще си го взема. И не е малка, на 24 години е, ама на, горкият ми брат! Другият ми брат и се е заканил на тази, вика само да ми падне какъв пердах ще яде заради това, което причинява на братчето!

# 88
Подигравайте се вие, аз ще разделя сега листа на две графи + и - и започвам старателно да попълвам Laughing

# 89
Подигравайте се вие, аз ще разделя сега листа на две графи + и - и започвам старателно да попълвам Laughing
Графите не са ли при раздяла чак?  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт