Клюки (щастилви, тъжни днес) 10

• 33 991
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Аз пък днес съм много хубава!  Flutter Или поне така ми се вижда. Сигурно ми наближава овулацията, поне преди да започна да взимам хапчета беше така, предполагам сега е същото. Освен това доки ми почисти зъбния камък и ми полира зъбите, та съм и с по-лъскава усмивка.  Mr. Green

И аз имам да свалям няколко килца (някъде около 7 предполагам), ама няма да е сега.

Тина, ей сега шъ тъ намеря и аз!  Peace

# 616
  • Ispania
Аз пък днес съм много хубава!  Flutter Или поне така ми се вижда. Сигурно ми наближава овулацията, поне преди да започна да взимам хапчета беше така, предполагам сега е същото. Освен това доки ми почисти зъбния камък и ми полира зъбите, та съм и с по-лъскава усмивка.  Mr. Green

И аз имам да свалям няколко килца (някъде около 7 предполагам), ама няма да е сега.

Тина, ей сега шъ тъ намеря и аз!  Peace
Ихааа,много хубава зна4и Wink,да не те вземе сега някой Laughing.И на мен ми из4исти зьбният камьк ,оЩе имам вкус на крьв в устата Confused,моята усмивка не е толкова льскава Confused.

Тина,и аз Ще се набутам между Шамарите вьв Фейсбука Mr. Green

# 617
Пате, как действат, има ли ефект, за колко време? Ей такива неща. Ако смяташ, че не е за тук пиши във Феисбук   Mr. Green
Не съм - Мария ли си   newsm78
Малееее момичета, много сте хубави всичките, и все обвързани. Пък в кой подфорум пишем   Mr. Green

# 618
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Тина, Рада съм, аз се усетих, че не написах коя съм, ама късно - кво да се прави - патка съм си!  Crazy

# 619
  • Italia
Момичета, първо да се извиня, че съм такава Птица бяла и чак сега отговарям Simple Smile)

Зъболекаря е в Стара Загора. Със сигурност има в София, предполагам и в по-големите градове ще има такива. Почистването става с прах - пръска с една машинка подобна на тази за водата и въздуха, става наистина за секунди. Машинката се казва SANDMAN Futura и друго не знам да ви кажа. Ако искате - мога да ви дам координати за Стара Загора, не работи със касата, обаче. На мен ми взе 50 на пломба, като за по-малко от 10 минути направи 3. В гугъл намерих някакъв кабинет, но трябва да се обадите да проверите дали наистина я имат/работят с нея.

Ей ме във фейс-а

# 620
Никол, добавих те  Peace
Вал, аз теб те нямам във Фейса или бъркам  Thinking
Много добре звучи тази машинка(или без машинка), но тъкмо тръгвам към зъболекаря  Confused Стискайте палци да е възможно най-малко неприятно.

А за капсулите- ефективни са.За около месец се свалят 10 до 15 кг.Пият се по една на ден.И не са много скъпи.  Peace

# 621
  • Italia
Пате, Пате, Пате, Пате, Пате и аз искам от капсулите. Не знам как ще се разберем, ама ги искам Simple Smile) (Троп с крак)  Joy
Айде стискаме палци за инквизицията да мине неусетно бързо  Peace

# 622
  • Ispania
Никол,"Що" не каза по рано за тази маШинка Joy,а аз сутринта минах през брьм4аЩото Crazy
Малееее момичета, много сте хубави всичките, и все обвързани. Пък в кой подфорум пишем   Mr. Green

Mr. GreenМен оЩе явно не си ме видяла Joy.
Оба4е аз те видях и мога да кажа сьЩото Peace,много си сладка Wink
Пате,нямам те вьв Фейсбук,ей сега Ще те потьрся между приятелите на Тина ,за да те прибавя Wink

# 623
  • Пловдив
Пате, кви са тия капсули ... че на мен килцата са ми в повече откакто съм се родила. Опитвам разни неща, ама не съм открила чудото, което ще ми подейства .... но тя надеждата умира последна.

# 624
Добро утро!

Минах го това препядствие със зъболекаря.  Confused Ужасно си беше.Наблъска ме с арсен.Ако оживея до петък, пак ще ходя.  Mr. Green

Хайде сега, който иска да отслабва да ми пише.В редичка по един, моля. Laughing
Като цяло подтискат апетита, пие ти се много вода и не може да се приема алкохол с тях.

# 625
  • Ispania
Добро утро!

Минах го това препядствие със зъболекаря.  Confused Ужасно си беше.Наблъска ме с арсен.Ако оживея до петък, пак ще ходя.  Mr. Green

Хайде сега, който иска да отслабва да ми пише.В редичка по един, моля. Laughing
Като цяло подтискат апетита, пие ти се много вода и не може да се приема алкохол с тях.
Ще отслабваме дружно Party Party Party,искам 3 кг по малко Laughing оЩе.....

Добро утро и от мен Hug

# 626
момичета четох аз за тези хапчета не ви ли се струва притеснително това...  newsm78
Цитат
Аз съм ги пила и веднага споделям 
1во - не ги препоръчвам.
Много засилват метаболизма и дават страхотно много енергия - разбирайте нездравословно много. Особено, ако човек е по-енергичен по принцип настава някакъв ад - безсъние, сърцебиене, не те свърта на едно място, абе, представете си колибри и после си го представете надрусано.
Иначе е факт, че не ти се яде нищичко и не могат да те изкушат и най-любимите неща - просто не усешташ никакъв вкус.
Водата няма как да не я пиеш мин. по 2 литра на ден, защото устата ти е постоянно ужасно пресъхнала.
На някои колежки им беше горещо по къс ръкав през зимата, но това при мене го нямаше.
За мен най-гадното беше, че се чувстваш страшно превъзбуден (не може да се сравни с никакво количество коли, кафета и енерджи дринкове).
Цитат
при тоз боклук изпадаш в някакво състояние в което не препоръчвам на никой да изпитва.Освен че получих проблем с нервите и сърцето тая депресия която те изчуква е непоносима!!!!Преди да почна да пия тея хапчета ей такива като мене пишеха "не ги почвайте" "доброволна смърт" незнам си ко естествено не ме интересуваха ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА СЕ ОТСЛАБВА МАЙНАТА МУ НА ДРУГОТО..да ама ся с удоволствие бих си строшила главата някаде щото верно както беше писано "сами си копуваме болестите и си търсим белята"пфф.. дано ми се изчисти организма и се оправя...А и освен това и на психолог ще тряя ходя...щото нали знаете как действат хапчетата...направо зомбират.

# 627
Здравейте момичета и от  мен ...  Hug
Слънчасала , тъкмо се навих за тези хапчета .... и ти .... #Crazy  Мъжът ми преди пиеше Захир , който подтиска апетита , но и трябваше да изразходва енергията .... Мислех тези за по-различни ! Нищо - аз поне успях за седмица да сваля 3 кила и нещо ....  bowuu  Сега леко се захранвам , че и без това си имам болен стомах !!!

# 628
Стелс, перушинките на място ли са? Laughing

# 629
хииххи ...на място са си - те са  вградени , но  в бързината да  сложа апарата в чантата съм забравила кабела  за компа .... още малко ще ви държа любопитството ... Rolling Eyes Flutter Crazy Party

Общи условия

Активация на акаунт