Отговори
# 285
  • София
Леле, Савии ooooh! Дано бързо да мине! Прегръдки! Hug

# 286
  • около Варна
Сави, бързо оздравяване ви желая, ще чакаме да пишеш Hug

# 287
Сави,пожелавам бързо оздравяване и ще чакаме да пишеш  Hug

# 288
   Сави, и от мен бързо оздравяване. Стискаме палци.

Наде, радвам се, че Любчо е по-добре.

# 289
Сави, Наде........желая ви бързо оздравяване Praynig

# 290
  • София, Борово
здравейте всички,
четейки последните постове, направо ми стана много мъчно.
НАде, замен вашата педиатърка не е права!  Не може така да постави диагнозата и да говори глупости. Както и да е - най-важното е да се оправи Любчето по-бързо. Прегръщам ви Hug
Марги, като те четях плаках много, само си представих какво си преживяла.. Марги, ако мога с нещо да помогна съм на разположение. Целуни Дея от мен и от цялото си сърце и желая много здраве! Hug Марги, само искам да ти кажа, че изследванията на Дея след толкова дълго боледуване е нормално да са с лоши резултати.. за мен те в момента не са голям показател. При една проста настинка ПКК се3 скапва, а какво остава за дълго боледуване.
Сави, мисля ви и стискам палци Hug Дано се окаже грешна диагноза и дано ви мине по-бързо.
Чакам да пишеш.

Рали,
не се притеснявай, ходи на запис на тонове всяка седмица, така ще следиш бебето как е и недай Боже ако има нещо ще се хване на време. Ако можеш и 2 пъти седмично ход за твое успокоение.
Олимпия, да ти е жив и здрав любимия! Да се грижи за теб и да те обича много Hug  bouquet
Поли, целуни Иван и малкта героиня от мен, Вики и Дари. Чакаме ви с нетърпение Hug
Зори, благодарности за поздравите Heart Eyes Hug Винаги си много внимателна и мила Hug Да цункаш Жори от мен.

Много здраве желая на всички и дано няма повече болни Praynig

# 291
  • София
Марги, Поли ти изпраща прегръдки и стиска палци да е добре Дея, тя от днес няма интернет и следващото включване ще бъде от Българска земя. Нека стискаме палци за лек полет на цялото семейство  fingerscrossed

Диди радвам се че пишеш как са децата, Вики свиква ли с Дари?

Всички болнички да се оправят бързо Hug

# 292
  • BG
            Зори,Честит рожден ден!
        Пожелавам ти да си здрава,щастлива и обичана майка и съпруга!
     А и е време да помислиш за една сестричка на Жори!

# 293
Честит Рожден Ден, Зори !!! Пожелавам ти много щастие, здраве и късмет. Нека това бъде последната година на пожелания и първата на сбъднати желания. Весел празник !

# 294
Зори честит рожден ден и от нас.Желая ти много здраве,щастие и любов  bouquet

# 295
Зори ,Честит рожден ден!пожелавам ти да си много здрава ,много обичана и много щастлива

# 296
  • София
благодаря вииии!Обичам виии! Hug Heart Eyes  bouquet

Сави,стискам палци да се оправят бързо дечицата! Praynig Hug

# 297

Зори, честит рожден ден. Пожелавам ти от здраве да не се отървеш. Най-добри приятели да са ти любовта, късмета и усмивките.

# 298
  • Тук и там
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЗОРИ!

Желая ти здраве и късмет
и да вървиш с успехите напред!
А което ти е на сърце,
да прегръщаш нежно в двете си ръце!

# 299

Зори, честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве и късмет, много любов и усмивки.

Общи условия

Активация на акаунт