Отговори
# 375
   Рали и Бети, страхотна новина.    Hug   И занапред да ни радваш само с хубави новини ти и всичките ни бременни мамчета.

Сави, имаш стиснати палци и от мен.    fingerscrossed   Дано АБ помогне и няма никакви усложнения.

# 376
Момичета, благодаря ви линковете! Ще й спретна на Дея един топков купон.

Рали, чудесна новина! Дано до края на бременността да нямаш никакви ядове и да си спокойна!

Савина, от къде пък това възпаление?! Дано антибиотикът помогне и нямаш повече проблеми.

# 377
  • София
Сави,стискам палци! Hug

Рали,много се радвам - айде вече да нямаш притеснения. Heart Eyes

Марги, в Джъмбо за 10 лв. има такива топки,но не знам колко броя са.
Много ми хареса на мен тази кола с топките ,аз и за РД на Жорето през февруари гледах такива,но се отказах,защото ме е страх ,че котето ще го спука . Sad

# 378
Благодаря, Зори. Аз защо ли не съм ги виждала? newsm78 Не съм ходила от няколко месеца в Джъмбо, защото винаги оставям много повече пари, отколкото съм предвидила, а точно сега нямам нужда от големи разходи. Но вече е крайно време да отида и само да видя някой свободен лев и съм там.

Тинче, какво става с Лили? Започна ли да заспива по нормално време? То моят критерий за нормално време е доста странен, защото с късното заспиване на Дея, вече се видях в чудо и ако заспи в 23:30 съм доволна, а за по-рано дори не смея да мечтая.

Колкото повече пиша тук, толкова повече осъзнавам, че се провалям като родител и възпитател. Аз не правя друго освен да се оплаквам, че Дея не спи, не яде, плаче много, боледува, не ходи на гърне, въобще започвам да се питам, направила ли съм нещо като хората за това дете и мага ли да го науча на нещо?

# 379
   Ех, Марги, ама че мисли ни минават на нас майките.    Hug   Лили заспива по същото време. Слагам я да спи в 22.30 и заспива 2 часа по-късно. Дотогава имаме няколко ставяния за гърне, защото крещи с пълно гърло "Ака миии.", после няколко пъти търси вода, после ни говори я за прдето, я за кучето, което лае отвън и така. Може и да е от зъбките. Единият кучешки е тръгнал да излиза, но все още не е пробил. Снощи беше много нервна и когато я попитах дали я боли нещо ми показа устата си. Дадох й Панадол да я успокои. Иначе сме добре, слава на Бога. Започна много да говори, повтаря всичко и вече прави и по-дълги изречения.

# 380
  • Тук и там
 Laughing Ама Марги, то ако тук не си излеем болката - къде  Crazy А и както виждаш не си само ти, която се оплакваш от детето си - аз неотлъчно те следвам  Mr. Green
А да, да си кажа и аз, че преди Галя заспиваше вечер що-годе добре с няколко приплясквания, мученета и подобни нейни изпълнения в тъмното, но от седмица е голямо въртене, блъскане по таблата на леглото си... Доста време ми отнема да я изчакам докато заспи за да я завия, а майка й през това време едва гледа с едното  Laughing В последно време много ме изморява това дете - не знам при вас как е  newsm78 Дали е от възрастта, дали е от това, че по-малко време прекарваме навън и повече вкъщи Thinking И си признавам без бой, че вече си мечтая за момента, когато все пак ще я пусна при другите деца за да я превъзпитат малко лелките и обстановката там, защото аз май няма да постигна голям успех  Confused Остава само да намеря ясла и да имаме късмет  Peace

# 381
  • Sofia
За умората и аз съм така. Според мен е от всичко заедно. Аз лично откакто не са на ясла (10 дни вече) направо едвам гледам. Днес цял ден се влача като парцал. Нямам сили за нищо, ужасно ми се спи, изнервена съм...  smile3507  smile3514  Weary и изобщо ми е некво смотано... Което не е хаpактеpно за мен. Аз по пpинцип съм много енеpгичен човек. Пъpвите 3 мес спането по 3 часа на денонощие не ме измоpяваше така както сега съм умоpена.

# 382
  • Тук и там
Сави, то е с натрупване, ама при тебе е и двойно  Peace

# 383
Здравейте:)

Сави, много силно те прегръщам и ти пожелавам най-успешно развитие на нещата!!

Рали, бях сигурна, че всичко ще се нареди Hug успех до финала, малко остана:)

Марги, ужасно се радвам, че Дея е добре, много преживявах ужасните предположения  Heart Eyes

Ние сме си вкъщи, всичко е много хубаво, весело и динамично Simple Smile Грижите са двойни, но радостта също!!!! Party Grinning

малко снимки: http://www.facebook.com/album.php?aid=125058&id=837627121&am … &id=837627121

# 384
Поли Hug Много се зарадвах на снимките. Паола е прекрасно създание -  толкова е мъничка, но е съвършенна. И даже се усмихва красавицата. Е, няма място за съмнение - отива му на вашето семейство да е щастливо - всички сте усмихнати и хубави, позитивни и добри, няма начин да ни ви чака само щастие от тук нататък. Heart Eyes

Сави, според мен за умората е виновна детската ясла. Wink Тамън тръгне детето, в твоя случай децата на ясла и ти става едно хубаво, защото за пръв път от 2 години имаш няколко свободни часа, в които да се почувстваш пълноценен човек, а не пълноценна майка и в следващия миг те застига реалността с пълна сила - седмица или две почивка, в които не си се опомнила още и ето ги хуните вкъщи, готови да ти изстискат новосъбраните сили, че навсичко отгоре са и болни, мрънкащи и кисели.

# 385
Здравейте,станах рано да изпия едно кафе на спокойствие.
Вчера трябваше да сме на ясла първи ден- да ,ама не,баба ни върна бебето болно.
Пак му тече носа,и док .вчера каза да не го пускам на село вече,защото сигурно прави алергия от животните там.
Но го каза така защото и мъж ми беше вътре,но смисъла беше че трябва да си е тук бебето.
Тя не знае че моя мъж също е против да ходи детето на село,въпреки че майка му го гледа ,той е против.
Ами отиваме да го вземем и седнахме на земята да си поиграем с дечко и за 5мин. ни замръзнаха краката.А бебе играе там по цял ден и моя мъж като каза че става течение отдолу под вратата и са му замръзнали краката ,му се развикаха че бил лигав и т.н.
Ами как няма да е болно детето.
И още повече че го държат по едни плетени терлици,ми какво спират те,в селска къща пода е по-студен,и течение  и ние пием лекарства.
Както и да е.СЕга ще си го гледаме и толкова.
Преди незнаеше какво е болест,откакто отидоха на село е все болен.
Кот си дойде тук,няма болести.Поне не така често и сериозни.
Айде и аз се наоплаках.
То ако почна да разправям............как Ериуса стои в хладилника и му се дава сутрин - студено .Веселл ден на всички.

# 386
  • София, Борово
Добро утро на всички!
Рали, много се радвам, че всичко вече е на ред и ти си спокойна!  HugТова е много важно!
Сави, възпалението може да е от спиралата... стискам палци да минава всичко по най-бързият начин.
Поли, и тук да кажа - Добре дошли у дома! Hug Heart Eyes
Марги, топките в Джъмбо са 10 броя. Ето тук има също само топки, но направи запитване колко са топките http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4531
аз много харесвам тези и мисля да ги взема за Виктор, дори до скоро бяха на промоция за 60 лв. http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/6323
Да целунеш Дея от мен, Виктор и Дари. Добре си е детето, просто е в такъв период. Ела да видиш Виктор какви ги върши. Вчера щеше да обърне телевизора върху себе си.. ooooh!
Хубав ден на всички  bouquet

# 387
  • BG
Привет милички,не съм писала скоро,но нещо ме е налегнал мързела.
Поли страхотни снимки.Много е сладка Паола,а и е и пораснала доста.Големи сладури са с батко си.Аз вече осигурих на Дара за Коледа подаръка,ама на каката все още не.тя иска компютър -лаптоп на български език.Видях на едно място,че има и е около 60 лв.И лунен пясък си е поръчала.
Диди и ние имахме инцидент и то два пъти обърна телевизора на земята на обратно.Но поне няма фалове.Направо изтръпнах изведнъж.Дара вече доста говори и свързва около 2;3 думички ,което доста добре.И всичко разбира,неможем да говорим спокойно.Особено като ме види да се обличам с якето-за не я е отива на кока-разходка.
Радвам се ,че вече болничките са напълно здрави.Ейй много ни изплашиха с тоя свински грип.Голямата вече трета седмица си оставих в къщи,но от понеделник пак ще я пускам,че издивя.И на нея и се ходи на градината.
Сави,хайде и ти по-бързичко се оправяй.
Усмихнат ден пожелавам на всички ви
[/i] Hug

# 388
Поли, добре дошли. С голямо удоволствие разгледах снимките ви. Малката е прекрасна, а снимките на баткото, легнал до беба, направо ми напълниха душата. Hug
Рали, радвам се, че нещата са добре при теб и бебчо. Все така да си изкарате, докато дойде време да се гушкате.
Сави, бързо да се оправяш и да не се налагат никакви манипулации.
Марги, аз купих комплект от 100 топки за 25лв от Комсед в мола и басейн 13-15лв от Пикадили.http://mart2008.snimka.bg/baby/bebe-vanesa-na-mama-galinana.269190.12679109

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 15:22 от galinana

# 389

Айде,добро утро .
Ние се наспахме и вече сме по-добре,надявам се до понеделник да мине тази хрема за да иде на ясла че не знам иначе.
Весел ден на всички,всички болни да оздравяват.
Радвайте се на хубавото време.
ЧАо за сега от нас.

Общи условия

Активация на акаунт