В дните (пpo)хладни есенни, заповядайте при нас на топъл симит и кестени – TR 26

• 42 128
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Трябва да ви кажа, че историята на нашия котарак (лека му пръст), ви представих съвсем бегло и отгоре-отгоре... Мога роман да напиша за него...   
Категорично ние му бяхме подчинени... Нооо, както казваше майка ми - на нас прилича! Всички в къщи с претенции, той - и той с претенции. От нас е гледал...   Laughing

# 61
 JoyКотка - тиранин си имала pina УжасТ!!! Аз имам 4 котки, но си ги гледам на двора, как се разбират с питбула и кавказката не ми с еразкава, ама още са живи и  цели  Praynig
bz страхотно местенце си посетила, айде там да ме заведеш като дойда до Станбулско  Wink Защо излизате във ваканция? Това някаква междусрочна ли е? newsm78
Как сте работни мами и немами? Идват почивни дни (аз съм на работа де) какви планове имате? Моят почивн ден ще е в понеделник и замислила да водя Ивчо до ботаническата градина в Балчик, само дано е хубаво времето  Praynig Ние от вторник вече не сме на градина, че частната много солена ни идва като такса. Сега чакаме за държавна, ама май само с чакането ще си останем  #Cussing out
Предлагат ми да го запиша в новата градиан в Аспарухово, ама от Виница до Аспарухово си е  все едно Варна-Шумен със задръстванията Cry
Желая ви много емоционален и весел уикенд  Hug

# 62
Кое време е станало а нЕма ни котки, ни кучета , ни рибки наоколо  Whistling ...нито дори прекpaсните пTици от снимката на заглавната страница  hahaha Joy Laughing

Добр'утроooooy народеeeeй   Mr. Green Crazy Hug

Първо да пожелая успех и тук на нашу Хаксев  Hug Peace . Стискаме уши, крака , палци Mr. Green .

Цвете - ми те имат 4 семестъра в това школо - и сега свършвa първuят срок; после към нова година е втората ваканция; после април и накрая в края на юни свръшва учението.

Весела събота на вси4ки  Sunglasses Grinning Heart Eyes

# 63
  • Истанбул
Благодаря ви дружки ама аз не се впрягам толкоз.Аман вече от изпити=байгън.Ама ще кажа едно ЗЍдрасти на столицата ни=Анкара,другото бош лаф Hug Mr. Green Heart Eyes

# 64
Добър ден,
Ние току-що се върнахме от плуване...така ,че адаш ,имаме рибка  Simple Smile...Ати обожава да ходи на плуване и дано не ми се разболява пак ,че за училището не съжелявам,но ако пропусне плуването със сигурност ще ме е яд.

От таз седмица и ние преминахме на хомеопатия..Пу-пу да не чуе д.....,но за 3 дни се оправи детето ...Все още покашля ,но ужасната хрема как отмина за един ден ,още се чудя newsm78...
адаш ,още веднъж ,благодаря за подкрепата... наистина имах нужда ....Следващият път ,като си ида в Бг,и аз ще посетя хомеопатката...защото и аз не искам лекарства....

Между другото ,малко ни поуплашиха с този свинки грип.  Embarassed.. И треньора по плуване ни говори днес... newsm78
За сега не бил по-различен от обикновенният грип,но в близките 3 месеца се очаквало да се видоизмени-мутира или нещо подобно и да настъпят усложнения ,че и по-страшни неща...

А там където бз,е ходила вчера,и аз съм била,но преди 4 години ...Ходихме на закуска там,но беше по време на лалетата и представете си каква красота е....Има такива невероятни места в този Истанбул ,че да се чуди човек къде по-напред да отиде...

Толкова за сега от мен,отивам да разбуждам мъжо,че ни чака прословутата кухня,...Някой да иска фътчън? Laughing Малко остана... Wink

# 65
  • Варна
        Привет на всички в тоя прелестен циганско-летен съботен ден!    

pina,аз таман взех малко-помалко да сЪ навивам за котка в къщи и ти с историята на твоя котарак тотално
ме възгищиса!Тя направо е ужасяваща!Не знам колко време ще трябва да мине,за да я позабравя(ако изобщо е
възможно това)...
Трябва да ви кажа, че историята на нашия котарак (лека му пръст), ви представих съвсем бегло и отгоре-отгоре... Мога роман да напиша за него...    
Я,кажи си откровено,тАз котка от естествена смърт ли се спомина,или "внезапно,при неизяснени обстоятелства"? smile3530
...Кажи,кажи...шЪ ти олекне!...Ний Шъ тЪ разберем...Нищо че обичаме животните...

bz,не можеш да си представиш как ти се възхищавам,задето можеш да оцениш изкуството на г-н Sarkis Zabunyan!
Аз лично страня от подобен вид изкуство,понеже контактът с него ме кара да се чувствам точно като съветниците на
царя (справка:Ханс Кристиан Андерсен,"Новите дрехи на царя"),ако мЪ разбираш накъде бия. Mr. Green
Хаки,по отношение на РС-тата съм сигурно по-голям трап.Надявам се силата ми да е другаде.
Обаче,старая се да наваксам де.Сега чета учебниците по информационни технологии успоредно със сина ми (всъщност май
само аз чета,той не ги чете-били му скучни,всичко си знаел).
Кога точно ти е изпитът?Кажи да стискаме палци. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
benmary и аз като тебе държа на плуването колкото и на училището (даже в някои случаи повече).
Ще видиш как ще почне все по-рядко и по-леко да боледува момчето.А и какви хубави тела правят плувците!

И накрая,за десерт,искам да споделя с вас една находка.Най-случайно попаднах на този поетичен сайт и творбите на не-
позната за мен поетеса,чийто самобитен и завладяващ стил някакси ми напомни нечий познат и любим стил на писане.
Много ми е интересно вашето мнение за тези поетични бисери-http://hulite.net/modules.php?name=News&file=article&sid … der=0&thold=0
Делтичке,признавай си без бой!Ти ли написа това?

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 13:53 от Lora-Di

# 66
Lora-Di Mr. Green  Ние много го обичахме! Това беше и част от причината за неговите издевателства над нас. Позволявахме му ги просто. Е, симаец си беше, зодия Лъв!  Crazy  доста успешно ни манипулираше... Не споменах, как в началото ядеше всичко, а после започна да подбира, докато накрая вече нищо не искаше и сме му се молили да яде - а той и затова не ядеше, защото така ставаше 'звездата' в семейството...  Crazy
От естествена смърт си умря, на 15 години. Не, че по- рано не ми се е искало да прекратя земния му път...   Mr. Green
Той първата година си беше нормално домашно животно, но явно ние не сме поставили границата и малко по малко взе връх над нас. После вече беше късно...
Не се плаши! Аз само исках да напомня, че домашния любимец си е голяма отговорност. Повечето хора не го съзнават. Повечето хора си представят грижите по него за следващите 2-3 години, но рядко се сещат, че тия грижи ще са по- скоро 15-20 години. Че през това време децата порастват, женят се, появяват се внуци, сменят се жилища, стари хора заболяват, умират... Изобщо животното съпътсва голяма част от живота ни. Ние го имахме този проблем, в известен смисъл. Налагали са се сериозни промени заради него.
Има хора, които взимат животно, гледат го 1-2 години и го прехвърлят на някой друг. Някои ги пускат на улицата...  Confused и какво ли не. Според мен човек трябва ясно да прецени за какво става дума и да си дава сметка, че ще го гледа като бебе много години, щото нашия за 15 години нито започна да си пере, нито да си чисти, нито да си готви, нито сам на лекар ходеше и т.н.

# 67
Уууу Лорче , ма засрами , ма жена  Embarassed Laughing...Аз обичам различното (по принцип, като се почне от шалове Mr. Green, та се стигне до изкуство (всякакъв вид u форма) Crazy). Наистина в слу4аите ,когато се говори за изкуство "Kрасотата е в очите на съзерцаващия я"(Beauty is in the eye of the beholder).  Hug Peace

Адаш - уу браво  Wink Peace! Радвам се за наследника  Laughing.  вИде ли , нЕма нищо страшно. За плуването и ние плуваме - в школото всяка седмица като част от часа по PЕ(physical education); а днес плува и тя , но във затворения басейн на ситето  Party Crazy. (**фътчън викаш , а .....ами метни един-два насам, че имам да храня хора тука ...  chef  bowuu Mr. Green:

Пине - кажи си ти кажи ...какво ни е лъвовете , Beeee  Whistling Flutter Mr. Green ...ни манипулирам , ни с.м звЕзда  Whistling..тyй някаква заблуда е оставило котето у вас ... Joy Mr. Green

Хакито е на изпит утре  Praynig Peace (Be4e e Ha nъT)...ша стискаме групово , нъл' тъй  Mr. Green Wink

# 68
  • София
bz аз такова не че намеквам нали, че манипулираш вкусовите мечтания на хората, ама да попитам само тия снимки от тая вкусотия те с общообразователна цел ли ги тури в поста си и като на какво са в последна сметка.

newsm47 newsm62 newsm47

# 69
А, а, виждаш ли как ги завърта нещата  Laughing

Брей, то това фътчън, аз за първи път го чувам, но веднага погледнах в гугъл... то адски вкусно изглежда... Нещо като затворена пица, ама вътре си е направо кебап, май  Thinking

ей тази снимка ме зъблазни...
http://farm1.static.flickr.com/49/129062739_8103ef7c95_o.jpg

# 70
bz аз такова не че намеквам нали, че манипулираш вкусовите мечтания на хората, ама да попитам само тия снимки от тая вкусотия те с общообразователна цел ли ги тури в поста си и като на какво са в последна сметка.

Yyyy Be DeDe  Mr. Green - нали и адшаката , и аз написах ,че се закачаме за фътчън-а, та тyй е фътчън=fıtçın (DeMek Çerkez böreği = Черкезки бьорек)  ....Многo вкусно чудо - точиш две кори, туряш мясото(c nлъHkaTa) у средата u дупка у средата  Crazy Ha koPaTa(гopHaTa), печеш и после дегустаторски кеф  Crazy Laughing Joy)....альоо, адашкова, ела ела девойко, мари 'убава, да сподлиш как и защо го праиш тyй чудо  Crazy

Пиноyyy, мъ, не те ли и срам  Mr. Green , да зословиш по мой адрес  Laughing; нищо не зав.ртам, освен фътчънOT  Joy hahaha

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 15:05 от bz

# 71
  • Varna
Алю, АлЮ smile3503
И кака ви, леля ви Делтата да сЪ рЪзпишИИИ Hug ВижтИ как ви гушкам щото много ми липсФъхтиииии bowuu
БЗ-че има котараци, има кучаци има ФсичкУ, само ниЙ много тази сутрин не сме ги споменУвали ама тя Пинката пак е споменала, че да подготви Лорчето за котарак.
Та Пина е права, че е голяма отговорност. А за сиамците знам, че те по злобнички така-само Пинчока да не сЪ УбИдИ, щото имам поглед от котарака сиамец на моя близка. Ужасен и ужасен. Толкуз извинявам се на Пина пак. За моя съм писала, няма да го Фаля, че не ми се Фали днеска.
БЕНМАРИ- ква е тъз манджа деТ ни питЪш за нея а не ни я покажеш на снимка да ни потекат лигите smile3521 Кажи я да я знам дееей Praynig
А БЗ-че май ти си го метнала фътъча ама като гледам той на мойта мусака мяза само дето мусаката миЙ по дебела newsm78
ЛОРЧЕ- тъЗ мУма поетеса от менИ сЪ и учила на изговор. Направо срам за Българския език bash Нимой тъЙ да сЪ говори щото срамУта- само аз можИ тъй да сЪ срамя
ПИНЕ- е й ся видях  фътъча дет си ни го пратила. ОтдалечИ мяза на мусака пък то било точени кори. БЗ-че благодаря и на тебе за обясненията по манджатЪ. И за дветИ гушки силни Hug Hug
На Хакито всички тугетхернУ шъ стисками всичко какво имамИ и де имамИ newsm10
Отивам да прайна каЙве, някой иска лииииии????

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 15:19 от DELTA_DELTA

# 72
Delte =  Фътчън е , бре, не е мусака   hahaha Joy (Адашката пита искаме ли Фътчън , и аз показах снимката  bowuu). Mиналата година като се събирахме у назu  Wink, Benmary-Ty ни беше изненадала с него .. за туй сега така се задява(M)(e) пак с него  Mr. Green). ((ps: това е едно от условията на нашите домашни срещи  - всеки прави по манджа, и после групово и задружно лапаме , па и танцуваме   chef Party Mr. Green Joy ...)

# 73
Кака bz, добре, че си ти, все на хубавини да ни светваш подмаз, подмаз  Blush Без теб какво щяхме да правим, не знам! Наистина не знам!  Hug

Делте, не се обиждам!  Simple Smile Нашия точно злобен не му прилягаше, но инат, проклет и властен - да!  Laughing Сигурно е от породата, знам ли... Но, животните и те като хората са различни. После имах куче - питбул. Толкова благо животно! Никакви бели не правеше, много мило, много интелигентно, много спокойно животно. Значително по- лесно се гледаше, че и прането си прибираше - това не се шегувам!  Laughing Перяхме една нейна(тя жена беше) завивка, простираме и гледаме - изсъхнала завивката и тя си я свалила от телта и си я прибрала в къщичката  Laughing Нищо друго не пипнала, само нейното си взела...  Shocked
Такива ми ти работи...

# 74
  • Varna
ПИНЕ, БЗ-че
я мамините напишете тука рецептата за фътъча, че мойтУ Гугле нещо не ще да ми даде рацепта. Аз пиша фътъч- те ми казват- Искахте да питате за фъстък ли #Cussing out
ПиНЕ- и ний бяхме кучкари. До нас имахме един питбул такъв като вашия . Кротка душица. Като умря, плаках за него както рИвах за моето след това.
Бз-че навремето така се събирахме и ние Душко. Ко им стана сега ако аз не ги събера няма да се съберат и да си сготвим така и да си стоплим душиците ама карай да върви. У понеделникО  веселията ще е у мене пак.
Хайде по едно каЙве за всинца
Аз вече го пия моето....

Общи условия

Активация на акаунт