В дните (пpo)хладни есенни, заповядайте при нас на топъл симит и кестени – TR 26

• 42 123
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Здравей, дружИна!
ИзвИнявам се за дългото отсъствИе  Embarassed, май ме е налегнал зИмен мързел  Rolling Eyes То И няма много време за пiсане де, добре че малкИят днес заспа рано. ПрИ нас времето е прИятно И гледаме да го оползотворИм в разходкИ  Grinning Освен това тозИ уИкенд чакам мама на гостИ, малко ще постоИ но от сърце.

АннИп добре дошла! ДъщерИчката тИ е сладурана И половИна , а И вИе сте сладка двойка. И няма нИщо неестествено да намерИш половИнката сИ по Интернет, познавам много двойкИ , коИто Именно така са се запозналИ, вече сИ е съвсем естествено, споко  Grinning  Hug

ДелтИ, дано ПенИтУ не те предава повече, браво за пИлатеса И танцИте, И аз Искам ама няма кой да гледа малкИя бандИтко  Sad

Лерче И нас така нИ удряше тока в предното нИ жИлИще, аз ползвах една хавлИя за Изолатор, ама съм И аз едИн акъл

Исках още да пИша но мИ се отворИ работа   Whistling

Лека вечер на всИчкИ  Hug Heart Eyes  bouquet

# 346
  • Варна
Всеки заслужава да намери любовта на живота си и да бъде обичан.

Всеки заслужава,разбира се,но който е смел да търси щастието и любовта си,а не пасивно да чака те да го намерят,
заслужава особено много.  Hug Grinning

# 347
  • Varna
ДЗААААААК newsm47
Ма ко праЙтИ бееее newsm09 Бе Ани права бейййй. Каква такава заспала тема смеееее #Crazy
СНЕЖЕ- докато е малък малчото и няма на кого да оставяш детенце, наистина неможе да ходиш на такива мероприятия. Аз тогава първо, че едва навлизаше аеробиката във България и все още нямаше така спортни зали за аматьори, второ сама отвсякеде и не ходех и второ аз съм си старо куче гимнастичка и си правих у дома каквото ми е нужно. Не съм се оставяла, защото тялото ми го искаше, не за да отслабна например, защото бебето със реването не ме оставяше на мира и аз от недоспиване бях се свършила.  И малчото докато кака ти Делта се гънеше и то почна да гледа и да прави гимнастика. Като папагали са да знаеш.  И сега голямо магаре, спортува всеки ден.
ЛОРЧЕ- викай кЪт шЪ идва мастУр да сме две. Нали знаеш, че по тЪрлЪчки мога да допрепкам. И при нас ел. уредите заминават на кино като татето хване пътя, не си самичко smile3503

# 348
  • София
Ехоооооууууу не са подмотвайте, че курбан байряма иде и стягам бохчите аз.

# 349
  • Казанлък of all places
Дядо Хаджия, да се подредя и аз ?
В бохчата мога да метна един самун домашен хляб с маслини ( грахам + бяло брашно + ядки+маслини) и една буца козе сирене....
Тъй де, те тук вече ме нарочиха за винопийка, барем и мезето за изпът да си нося. Whistling

# 350
  • София
Дядо Хаджия, да се подредя и аз ?
В бохчата мога да метна един самун домашен хляб с маслини ( грахам + бяло брашно + ядки+маслини) и една буца козе сирене....
Тъй де, те тук вече ме нарочиха за винопийка, барем и мезето за изпът да си нося. Whistling

Аааа ама ще носим ли ? Я тогаваната там домакините ако обичат да ми приготвят нали продуктите аз ще правя хаджийска баница на място (май и викахте черкезка по вашия край), че да не влача продукти от туканата.

Апропо продуктите са за моя сметка, ако требе и тока за печене притурете към нея, няма да изпадаме в подробности я.

# 351
  • Варна

Анджи,и аз съм винопийка!...Сега,по време на постите,установявам,че не само мръвката е хубаво мезе за вино. Mr. Green

# 352
  • Казанлък of all places
Дядо Хаджия, на гости с празни ръце - сакън!
Дай да не се излагаме пред чужденицте ! (те са си наши де, ама и чужди елементи са пребарали).
Ох, Лорче, вино с маслини.... и с орехи....и с други неща...

Айде , наздраве!

# 353
  • София
Дядо Хаджия, на гости с празни ръце - сакън!
Дай да не се излагаме пред чужденицте ! (те са си наши де, ама и чужди елементи са пребарали).
Ох, Лорче, вино с маслини.... и с орехи....и с други неща...
...
Айде , наздраве!

Еми де да знам кво се носи по Труско кога да одиш на гости.
Я дай малко акъл.

# 354
  • Varna
Хайде да ви сритам за ДобрЮутру,
че пак да не заспи темата Laughing

И портокалов сок на тия които постят
АНЖЕТу- ич нИ сЪ притеснявай, винопийките са повечИ. Имаш компания smile3503
ДЕДЕ- у Турско се носи кот се носи у нази. Мене поне не са ми връщали даровете, все ги аресват и си ги нареждат и си ги изпиват които са за пиене. Мисля, че ти си естет човек- ще се справиш newsm10
Във Варната като е грейналУ едно слънчице от 7 часа сутринтЪ, като е настанала една Пролет. Там по вази требЕ да е същото. Говоря за Станбул. Защото почти винаги каквото е времето във Варна такова е и там.
Ей, го нашия котарак. Тази сутрин реши да ви помаха за ДобрЮутрУ. Някои от вас са го виждали и на живУ smile3503

# 355
  • до вятърните мелници
wavey wavey здрасти коте Делтино и мацета!

попаднах на един линк със стари снимки на Истанбул и викам да го споделя - http://www.yilmazodabasi.com.tr/forum/default.asp?part=forum& … anbul%20Resimleri

за мен най-фрапиращи са бул. Барбарос в Бешикташ, бул. Багдат в Бостанджъ и плаж Суадие #Crazy жалко само че не пише годините ...

обожавам старите снимки  Heart Eyes

както сте се разприказвали за тез вина... мълчах си, траях си, прайх са на разсеяна, ма то сърце балканско не издържа повече!  - та който се е засилил насам, хич не се чудете, обезателно червено, сухо и дебело (гъсто) винце носете! тук има и свестни ма са доста скъпи бе м.... м...! а от евтинджосите все едни кисельоци улучвам ooooh!

# 356
  • София
...
ДЕДЕ- у Турско се носи кот се носи у нази. Мене поне не са ми връщали даровете, все ги аресват и си ги нареждат и си ги изпиват които са за пиене. Мисля, че ти си естет човек- ще се справиш newsm10
...

Оооо ми никакви проблеми нямате бееее. Даже и от киселото зеле ще взема и от туршийките. Бе каквото има това ще вземем.

...
както сте се разприказвали за тез вина...

Ама то ние само си приказваме, ти да не мислиш, че и пием в същото време.  Laughing

# 357
  • Казанлък of all places
А, никак бе!
Хеле па я!
Но... все още е рано. Сложила съм в машината една царевична смеска за хляб и пуснах компа за да видя у форума какво казват  по въпроса...пък то , пак тук се озовах.
Отивам в Готварския!

ДОКТОР ХАКСЕВ да се разпише ВЕДНАГА! Simple Smile)))

# 358
  • Истанбул
Ангелино,слушам и козирувам=ама не разбрах за какво да давам отчет Mr. GreenЗа царевичен хляб ли или за вино или за зелева =армияна чорба,обаче всичко идва вкусно за ушето  bouquetКазвайте сега мили другари ,наистина ли идвате ,натоварени с дисагите или се будалкате с назе hahaha hahaha
За виното тук и аз не съм попадала на шедьоври,просто тук по ред причини =религиозни и т/н винопроизводството не е толкова застъпено.През последните години се произвеждат по=скоро бутикови вина=Бозджа адасъ,например.Аз си уважавам българските вина =бели ,червени,няма значение.Особено като половината ми аз е от винарски край=разбирай маман =Сухиндол е на 7=8 километра от село=по черния път. Mr. GreenА пък сухиндолската гъмза е известна от време оно,още с умиление си спомням Трифон Зарезановите празници и баба и дядо как ни приготвяха детско вино като спираха ферментацията на гроздовия сок,ох пак ме отнесохте към минали времена.За киселото зеле =тук го използват под формата на туршия,а зелеви сърми приготвят от пресни зелеви листа=ако знаят само какво пропускат Mr. Green Heart Eyes
Та такива мити работи. Hug Hug

# 359
  • Казанлък of all places
Момичета, мъж ми се донесе с един буркан тахан. Знам че в турската кухня се ползва много, но не знам как. Сега ровя в рецептите, но едно бързо подсказване дали може?

Общи условия

Активация на акаунт