Отговори
# 360
Алинка,Еления ме е изпреварила.Точно тази синята ползвам аз. Peace
Честит Архангелов Ден на всички.От здраве и късмет да не се оттървате...

# 361
Добро утро и честито на всички празнуващи днес   bouquet  bouquet  bouquet

Аз ще сложа кафето....

И на Златомирка едно чайче  Laughing,да не е ощетена! Евил ако намине и за нея има  Laughing

И както казва Валерия ... Вие си спете,не ми пречите  Crossing Arms

# 362
  • София
Добро Утро!

Честито на всички именници!   bouquet  bouquet  bouquet Живи и здрави да са!

Имам повод да почерпя. Вики вчера за първи път каза името си #Crazy (сериозно) !!! Вече не се казва Мими или Кака, а Ики! Е, доживях. Уж простичко нещо, ама като се беше запънала...  Сега го повтаря ли повтаря
Simple Smile

# 363
Браво на ИКИ-то  Hug  Сега вече ще го слушаш по цял ден , но няма по-сладко от това, нали... Hug

АДИ, дай наистина да видим пак бебката ... Flutter

ИЗАБЕЛКА, докато си взимах чаша изпопадаха лъжичките,  hahaha  Mr. Green Ти няма ли да се отчетеш със снимчици.. Hug

# 364
  • София
Честит Имен Ден на най-нежното цвете сред Февруарчетата - Рая на Гала!

# 365
Бубеее,подредих ги пак лъжиците  Mr. Green Не се притеснявай!Аз сън професионалист,справям се за бързина  Flutter
Снимки на малката,имам всичко на всичко 20 броя  ooooh! Няма ми я фотографската муза,ама ще се напъна че без снимки ще си остане детето.

Кат,хубава почерпка за името  Peace Браво на Ики! Сега учете фамилията.Ева си вика Еуа Камида  hahaha Joy
Толкова ми е смешна,постоянно я питам как се казва.

Честито на Рая.Със здраве да си носи хубавото име   bouquet

# 366
Честито на именниците! Със здраве да си носят името!  Hug
Ива трябваше да се роди днес и да се казва Михаела.  Simple Smile

Много моля който има голям или някакъв опит да метне рецептата за тортената глазура дето се разточва и сбити обяснения за тънкостите.  Praynig Или някоя лесна и красива детска глазура с която да се справя.
Също и интересна плънка. Hug Ама че съм нахална  Blush

# 367
  • Бургас
Честит имен ден на всички именници.Да си носят името със здраве.  Party Time

Кат браво на малката ,Илиан си вика Нани даже и ние почнах ме така да му казваме не го поправям нали и татко му е Илиан да не се бърка, на него казва  тати  Иан Mr. Green .
Изабелка мерси за чайчето , но ще си открадна едно кафенце. Hug
Мери предполагам ,че Дракончето и Алинка ще са ти най-полезни със съвети относно направата на глазура. А вие как сте ,как са малките принцеси?

# 368
Здравейте момичета, много набързо прехвърчам, че не знам кога пак ще ми остане време за форума. Честито на всички, които празнуват днес имен ден!
Бързо възстановяване на Ави Heart Eyes!
Моята племенничка Таня днес стана на 40 дни. Ето я на леля кукличката:

Вместо почерпка ще ви покажа двете погачи, които й направих:

Много виртуални целувки на Ики! Калоян е Кан Whistling.

# 369
  • Бургас
Пухи племеничката ти е разкошна. Heart EyesА погачата е невероятна. ям ям

# 370
Пухи племеничката ти е разкошна. Heart EyesА погачата е невероятна. ям ям

Погачите, нали са две   Mr. Green   ,Пухи....Голяма майсторица стана,  браво,  а ТАНЯ е толкова малка и нежничка,
да е жива и здрава...

# 371
Честит празник на всички, които днес празнуват. Виртуална почерпка за моята сладост Рая, нека бъде здрава и все така усмихната Simple Smile

# 372
Честит имен ден на всички празнуващи-живи и здрави и името им да им носи мнооого късмет!Честито!  bouquet
Кат,брави на Ики! Heart Eyes
Стела,първо беше-Теле(когато и казвахме "Стеле"),после -Тека(когато и казвахме-"Стелка",а сега е Тула(когато и казваме "Стела") Confused...Малко грибовато ми звучи,малко като някоя си доня Тула newsm78
Пухче,много е сладка Таня,долавям някаква прилика с Кан.А за питите....само въздишам,ли въздишам.....
Мери,в библиотеката на тортрната тема ще откриеш хиляди глазури от които да си избереш най-подходящата и лесна за теб PeaceКакто и плънки.
Аз вчера правих торта(детето ме помоли hahaha)и установих,че съм изгубила тренинг,не че не стана,но някак няма я тръпката BlushТрябва да се поупражнявам,че ей го де е февруари Laughing

# 373
Пух,много е сладичка тази Таня,и синеока ми се стори май  Thinking !
Поздравления и за питите,майсторка си!Много ви се възхищавам на творенията   bouquet
 Аз съм с две леви ръце,нищо кулинарно
не ми се отдава.Дори и стриктно да спазвам някоя рецепта,накрая резултата е  Sick
далеч от желаното.Мога да направя обаче пица за 30 мин,или няколко вида китайско,само за 20 мин..
или пък Кентъки по оригинална рецепта,пак за 30 мин....Добре че има ресторанти и доставки до дома  Mr. Green
Иначе ще добием манекенски размери по стечение на обстоятелствата  Laughing

# 374
  • София
Асол, Дез, честит ви празник   bouquet Живи и здрави да сте Grinning

Гала, честит празник и на вас, много да ви радва Рая  Grinning

Емануела на КикаМ ако празнува и на нея честито Grinning Познавам Емилии, които празнуват днес.

Пух, прекрасна е Таничка Grinning, а погачите са...има ли емотикон, но който му текат лигите Grinning

24 страница ми забива, от където и както и да я отварам , след мнението на Сенди не мога да чета.

Общи условия

Активация на акаунт