Отговори
# 405
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛАТА КАКА ИВА! НЕКА В ЖИВОТА И ДА ИМА МНОГО КЪСМЕТ  И СЛЪНЧЕВИ УСМИВКИ!

Ефросинка, прелестна е малката дама Heart Eyes И ние сме далеч от такива постижения....пее песни, но текста само тя си го разбира Blush...добре, че поне откъм мелодия го докарва, та се ориентираме коя е песента Flutter
Радвам се, че има добри новини от Ави, измъчи се душичката Sad Съжалявам, че не мога да помогна с патерици - нямам такова нещо.

У нас сагата с грипа май тепърва започва..... ooooh!...каката почти е здрава вече, но сега тати се тръшна Tired...надявам се ние с Габи да удържим на гадните бацили.
Лека вечер на всички!

# 406
  • Sofia
Анна Бьрборана е уникално сладка!  Heart Eyes

# 407
Честит рожден ден на Ивка!
Мери да ти е жива и здрава HugПращаме ви едно специално цвете и още едно Simple Smile
Еми,прекрасен е малкия Heart Eyes...а каката къде я забрави?
Дарийка,Дия е много порастнала,много е сладка. Heart Eyes
Анна също  и Люко:love:
Абе всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesфевруарчета са страхотни Grinning
Слънце,много е сладък Никола в тази нежна синева Grinning
Днес по скайп разбрах,че Ави е по-добре(или доколкото е възможно Confused)Не спирам да се моля Praynig
Спрам,че не позволява за повече Simple Smile

# 408
Здравейте!
Радвам се, че Ави е по-добре и се моля бързо да се възстанови!!!  Praynig
Мери - Честита ти рожденичка! Нека бъде здрава и много щастлива! Весел празник!   bouquet
Асолче - как мина първия работен ден?
Сега се сещам, че отдавна не е писала и Евелинка...
Пух - Таня е страхотна, както и твойте питки!Да ви е жива и здрава!   bouquet
Ади - малката Звездичка е чудна, много е красива ! Да е здрава и много да ви радва!   bouquet
Слънчице- Никола и той красота ли бе...Е , много хубави са всички февруарчета, че ако продължавам да изброявам ще ми трябва една цяла нощ.  Heart Eyes
Хубава вечер и лека нощ!  Hug Hug Hug Hug

# 409
Момичета мили, от вашите уста в Божите уши, много красиви пожелания! Ива се насълзява няколко пъти докато и четох поздравите ви!  Hug
Ето за нейно здраве да се почерпите с моето творение

и албума http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=673&AlbumId=134711
 Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 23:13 от Мери

# 410
Мила Иве, Честит Рожден ден и от нас с Лора! Бъди жива и здрава, весела и да радваш мама и да й помагаш!

Мери, страхотна торта си й направила!  bouquet Сега ще гледам албума.

Ави, прегръщам те мила! Не знам кога ще имаш възможност да четеш темата, но да ти кажа, че на моя много близка приятелка (на моя възраст - 33г) миналата година й смениха и двете стави. Сега е много добре, (даже краката й били с 2 см. по-дълги  Mr. Green) започна да плува и много бързо влезе във форма. Сигурна съм, че и при теб ще е така!  Hug

Роси, дано се намерят патерици!  Confused

Асолче - как мина първия работен ден?
Ми... срам не срам, реших да остана още една седмица в къщи  Mr. Green Нали си изпуках платената отпуска та сега и да искам няма до края на годината и реших малко така - да си почина. И да изчистя къщата. Оле! Но от понеделник тръгвам - няма вече скатавка  Blush Mr. Green

Дени, Анна наистина е страхотна, и как правилно говори!  Shocked Оооох... кога ли и Лора ще реши да използва речниковия запас по предназначение  newsm78

Всички дечица са много сладки и наистина са много пораснали!

Добре сме (да чукна на дърво) Лора продължава да плаче като я водя, но ми казват, че вече свиквала, знаела си креватчето, играела си с децата и т.н.

# 411
Айде, наканих се и аз да пиша....пак по нощите, ама ми стана навик преди 3  да не лягам...
Мери, мила, гледах снимките и каквито и проблеми да имаш, мисля, че имаш не малко причини да се усмихнеш-двете ти  къдрокоски са прекрасни. А Емма колко много е порастнала ooooh!
На Ивка й желая прекрасно детство изпълнено с много безгрижни игри и незабравими моменти
Лейди Диа  е невероятна. Нали е манекенката в отбора...
Малките пеленачета са същински ангелчета.Гушка ми се и на мен такова пухкаво малко същество, ама ще си почакам още време....
Между другото, Златомирка, беше ти зададен по-горе въпрос на който не отговори...Знаете ли пола вече?Как е Илианчо, сладък хулиганчо? Липсвате, да знаете.....
Радвам се, че Авинка е по-добре. Не смея да звъня да не я притеснявам, ама много я мисля...Дано лошото е вече зад гърба й Praynig
Слънчице, чакам снимки с нетърпени...няма да ти се размине ....
За Анна на Ефросинка какво да кажа- направо я записвайте вече в някоя певческа група. Киара, нали я стягам за Мюзик Айдъл 2028г засега е наблегнала на хореографията и танците...Певеческия репертоар ни е бедничък засега, но нямаме ден без да послушаме любимата ни песен "Две кебапчета крилати" на Врабчетата...Хит е просто....
Ами какво друго , да взема пак да ви я покажа освен
http://yzida.multiply.com/video/item/34/100_7295.MOV

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 13:42 от yzida

# 412

Добро утро милички мои.
Жела я ви прекрасен ден/въпреки и мрачен/, целунете слънцата и се усмихнете Simple Smile
Ефорсинка много богат репертоар има Ана. Няма да ви стигнем скоро. Ние сме по гимнастиката. Правим обратен мост, колелзе, вдига крачето като балерина ....
Изидка каква прелест в червено си ни показала. Само красотата от където произлиза си скрила.......
Аз съм изтървала за колажа, кой ще ме осветли по въпроса, плиииссс.
Чета назад, но скоро няма да мога да наваксам.

# 413
Добро утро!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО НОСЯТ ИМЕНАТА ВИКТОР И ВИКТОРИЯ!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Изида, Киара без решетки ли спи? Много е сладка как танцува, а за палтенцето нямам думи, малка дама.

Много сладки малки бебчета. Да са живи и здрави.

За Анна бърборана нямам думи.  Heart Eyes

Диа е много готина.Много са и хубави спящите снимки. Simple Smile

Пропускам много.....

И една Ина:

Весел ден!

П.П. Изчезват менния от този форум... На Сенди мнението с линка за храните го няма, Таня беше писала, че не вижда цяла страница, на мен едно мение от друга тема ми го няма, странна работа.... някой друг забелязал ли го?

Hug

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 09:42 от alina_si

# 414
  • София

Бубе, Руфинка, Macipici, да са ви живи и здрави дечицата! Честито на останалите именници, и на половинките на Бубето и на Мария (ако не се лъжа)!
Слънце, много е сладичък Никола! Чакаме и другите снимки.
Бубе, Драгончето няма време да пише, иначе е добре.
Dragoncheto са добре, просто милата е по цял ден на работа а вечерно време трудно можела да се вреди до компито.
Целува и поздравява всички ви Hug
Ах, тази Анна... Ах, и Киара...  Страхотни са!
 newsm78 Само аз ли не виждам линийката на Златомира да издава пола?
Роси, благодаря за инфото за Ави. Милата тя, дано бързо да се възстанови и да напълнее. Дано се намерят от някъде патерици.
Дар, още събирам снимки за колажа. Чакам да избереш снимка. Не се оплаквай, че нямаш подходяща, разгледах много хубави снимки на принцеса Диа. Бонбон!
Мери, ти си богата!
Много са сладки Стелка хубавелка с цветето и госпожица Кики!
Слънце, прати есенна снимка на мейла ми или на ЛС. Събирам още, чакам. Има мами, които още не са пратили, а знам, че искат Wink

# 415
Честит празник на Кулката!Да е жива и здрава,и безкрайно щастлива!
Честито и на Викитата на Бубе, Руфинка, Macipici,  да са много здрави!Честито и на останалите именници, и на половинките на Бубето и на Мария (ако не се лъжа)!  Нали казах,че ще честитя само след Катчето Mr. Green
За колажа и аз не съм пратила снимка още Blush ще гледам да е днес!Ама напоследък толкова работа имам,че само набързо прелитам да ви изчета и пак ставам.
Като обсъждахте пастите,ние ползваме на Колгейт от 0-6г.Има малко съдържание на флуор,но и слагам съвсем малко на Ани.Иначе не се търпи реве и се тръшка да се мие с на ака си пастата.Дано не и вредя така newsm78
Алинка,Ина имаше проблем с гърненцето наскоро.Какво стана?Отмина ли периода?И Ани от един месец е обявила пиклива стачка.Пуска в гащите или направо си се изпиква в тях!В чудо се виждам вече,а от 10месечна е без пампа.Луднах да пера Cry
Момичета,страхотни снимки и клипчета сте 0пуснали.Невероятно са децата.
Ефро,искам текста на тая хубава песен за снежинките,много добре я почна Grinning
За Ави ми е много мъчно,дано бързо се възстанови.Но патерици нямам,ще разпитам днес познатите newsm78

# 416

Като обсъждахте пастите,ние ползваме на Колгейт от 0-6г.Има малко съдържание на флуор,но и слагам съвсем малко на Ани.Иначе не се търпи реве и се тръшка да се мие с на ака си пастата.Дано не и вредя така newsm78
Алинка,Ина имаше проблем с гърненцето наскоро.Какво стана?Отмина ли периода?И Ани от един месец е обявила пиклива стачка.Пуска в гащите или направо си се изпиква в тях!В чудо се виждам вече,а от 10месечна е без пампа.Луднах да пера Cry

И на и Ина и подариха оня ден такава паста на Колгейт, много е хубава, мисля да купувам вече от нея само.
Ами някак проблема с гърнето отшумя бързо, сяда си сама, казва си пиш, но тя тогава ревеше само от гърнето, а на дъската на тоалетната не. Започнах да я слагам само там и премина. Сега сяда на гърнето само след сън, че няма време да идем до тоалетната. През цялото останало време, сама ходи в тоалетната. Вече е само с един памперс на 24 часа и почти винаги е сух, но още нямам смелост да го махна. И това ще дойде скоро.

Hug

# 417
                                              Честит Имен Ден на котешко Викенце!

Ето така ще й премине днешния празничен ден:

като за начало ще й поднесем подаръци

ще я разиграем

стабилен обяд, за да й е пълно коремчето
(

за десерт тортичка

порция следобеден сън

после малко кино

малко романтика

още романтика

обща вана

много целувки

и накрая ще й подложим възглавнички, за да спи сладко-сладко

.... след девет месеца (и 19 години)

# 418
Миличко Ивче,
Пожелавам ти щастливо и усмихнато детство!

Честит Рожден Ден!

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 10:28 от Пухка

# 419
Пухи,пак си уникална в поздравите си Grinning Hug
Алинка,и аз съм много доволна от пастата.Карина има гъста плака и другите пасти изобщо не и премахват черното от зъбките.

Общи условия

Активация на акаунт