Лозинка ни напусна...

 • 63 158
 • 381
 •   1
Отговори
# 345
 • Мнения: 489
 Hug
Скромна помощ от мен. Пожелавам много успех на момичето  bouquet !
Дали може отново да се закове темата? Случайно я видях, мисля че днес ще успея да мина  през банката. Много стиснати палци за Лозинка! Трябва отново да се пребори, много хора я подкрепят, макар и непознати!  Praynig

БЛАГОДАРНОСТИ Hug Hug Hug

# 346
 • София
 • Мнения: 28
Благодаря ви!

# 347
 • Мнения: 1 593
Не познавам Лозинка лично, но нейната история стана моя кауза...
Изпратих малко парички; сега й изпращам и най-добри пожелания, обич и подкрепа!

 и аз така, пуснах днес по пейпал.
радвам се, че тази тема беше замряла за толкова дълго; да се надяваме, че след това заболяване ще има нов дълъг период на затишие. Дръж се, Лозинка!

# 348
 • Мнения: 489
Не познавам Лозинка лично, но нейната история стана моя кауза...
Изпратих малко парички; сега й изпращам и най-добри пожелания, обич и подкрепа!

 и аз така, пуснах днес по пейпал.
радвам се, че тази тема беше замряла за толкова дълго; да се надяваме, че след това заболяване ще има нов дълъг период на затишие. Дръж се, Лозинка!
Лени, прегръщам те и ти благодаря от сърце!

# 349
 • Мнения: 33
Малка помощ и от мен през paypal.

Кураж и вяра за Лозинка  Hug

# 350
 • Мнения: 489
  bouquet
Малка помощ и от мен през paypal.

Кураж и вяра за Лозинка  Hug

Прегръдка от мен sunlight7, благодаря много   bouquet

# 351
 • Мнения: 489
Последните новини за Ло не са добри. Поддържа постоянна температура и задух, не може без кислороден апарат, безсилна е и трудно се движи сама. Провежда лечението си с Пулмозим и Колистин, но от тях получава пристъпи на задух и за да се справи с тях слага Орбазон, което е опасно при муковисцидозата, но е необходим заради отока и възпалението на белия дроб. Лечението с Фортум приключи без нужния ефект. Според професионалното мнение на Д-р Стоева от Токуда и Д-р Куфарджиева не трябва да спира Колистина и Пулмозима и е необходимо да се отиде в специализирана клиника по Муковисцидоза в чужбина. Познанията и опита на нашите лекари бяха до тук . Такава клиника има в Германия, където тя ходи вече два пъти на консултации. Според ценоразписа на клиниката едномесечния престой излиза около 30 000 евро, но за да стигне Лозинка до Германия е нужен мобилен кислороден апарат или такъв на 12 V за в кола. Заминаването в чужбина ще е само с автомобил, а мобилния апарат е 7000 лв. За да продължи лечението си в Германия са нужни около 40 000 евро, това включва едномесечен престой, мобилен апарат за кислород, пътни такси и гориво. Ло се нуждае от бързо и адекватно лечение, такова може да получи в тази клиника, но за целта е необходима кампания за набиране на още средства. Сумата мисля че, не е невъзможна за събиране, но всички други възможности ги изчерпахме. Искрено се надяваме че и този път ще има добри хора да помогнат на Ло да продължи живота си, да се радва на младостта си, на семейството и приятелите си.

# 352
 • Мнения: 489
Здравейте, търсим начин да популяризираме "Апела за Помощ" за Лозинка, моля, ако някой има познати журналисти или ако някои от тях четат, моля свържете се с нас. Лозинка не може да чака, има нужда от спешна помощ!

# 353
 • Мнения: 489
Актуалните новини към днешна дата за състоянието на Ло е, че е критично! Нуждае се от спешно заминаване в чужбина максимум до 2-3 седмици. Поддържа постоянна температура 38-39 градуса, с постоянен задух е и с постоянно сърцебиене, не се храни, теглото й е под нормата. Имаме оферта от болница в Германия за поддържащо лечение, но за да замине са нужни 45 000 евро. В най-скоро време ще бъде отворен DMS номер, чакаме потвърждение. Подадени са и документи в МЗ в комисията за лечение в чужбина, но отговорът от там ще дойде до две седмици, което може да се окаже късно за нейното състояние. В сметката й в момента има 5 000 евро, за което благодарим на всички отзовали се на зова за помощ, но се нуждае спешно и от останалата сума. Открита е нова дарителска сметка, която е специално за лечението в чужбина изисквана за да се открие DMS номер
IBAN BG28CECB97904083572900 в Централна Кооперативна Банка

# 354
 • Мнения: 489
Ло си отиде, думите не стигат,нашата Ло я няма вече...

# 355
 • Мнения: 654
Милото момиче ...... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 356
 • в полите на Балкана
 • Мнения: 3 462
  Дано е на по- добро място.......  Flowers Rose Flowers Rose

# 357
 • Мнения: 2 719
Моите съболезнования!

Нека е светло на душата и.

Чаках едни парички за да ги пратя, но не дочаках:( Дано, дано някой, от когото зависят нещата, най-сетне направи така, че да не си отиват хора заради дребни за една държава суми. Ах, какъв яд ме обхваща само....

Почивай в мир мило момиче!

# 358
 • Мнения: 1 593
ех, съжалявам Sad
много ми е мъчно за това момиче, толкова беше борбена... спи спокоен сън, Лозинка

# 359
 • Мнения: 9
Вчера в 18.10 от този свят си отиде Ло, нашата сестра, дъщеря, внучка, леля, приятелка, сродница. Поклон пред нейната памет, поклонението ще се извърши на 13.08.2012 понеделник в с. Дреновец от 11.00h.
Погледнеш ли нощем небето, ще ти се стори, че звездите отгоре се смеят,
защото на една от тях аз вече живея,
от една звезда ще ти се смея.
И само ти ще имаш звезди, които умеят да се смеят!
От семейството и приятели.

Общи условия

Активация на акаунт